JaraX píše:tak to máš sakra zavíst někomu kdo se v tom vyzná a je to
s tebou je fakt sranda ..... KOMU? Snejk tomu rozumi, ale hrouti se, co toho ma, pak asi ty a dal??
ti reknu, jak to funguje v realu,
jezdim 25 let je jednomu manikovi, dela BMW, jako kdyby chtel, tak delat umi, ale mam pocit ze uz se mu moc nechce, nicmene obcas neco malyho u nej jeste jde udelat ... ale ted me trochu nasral (mimochodem to je ten, co mi na prsou toho N62 radit zaslepit tu dirku)
a) s tim kardanem > aniž by si to poslech, aniž by se na to podival verdit ... kupte novej, stoji jenom 21 litru! ... no jeste ze jsem to neudelal, neb mam pry jiny zadni diferak, tudis kardan cca o 2 kratsi
b) pred 1,5 rokem mi menil na X3 olej v automatu > vana + olej atd. ..... ted to auto ma tchan. kape mu tam olej, tak se zajelo do autorizaku, sroub jeden chybel uplne, ostatni ne priliz utazeny ... no kurva fix!!
takze hledam dal, tady mi poradili jednoho manika na olej atd.¨... byl jsem u nej, vymena oleje v pohode, zda se, ze celkem vi, o cem mluvi.
ptal jsem se ho rovnez na ten kardan ... s tim me poslal nekam, ze to nedela (aspon to rekl uprimne) ale doporucil mi chlapika, co se na to specializuje
takze u chlapika probehla ta rozvodovka stredni + vymena kardanu (jiny, ne novy)... ale jak zjistil, ze tam puvodni nejde, pac je dlouhej, tak poskladal kratsi a dobry .... ale nenechal ani vymenit kriz (nevim proc, kdyz uz to bylo dole)
nicmene to auto malinko vibruje, neni to vubec moc, ale ja to citim a ptam se ho "kardan byl vyvazenej?" ..... ne na co .......... na hovno vole, aby nevibroval!!!
takze ted dam auto do 3 dilny, sundaj kardan, zavezou ho do kardan servisu, nechaj ho vyvazit a uvidime.
ptal jsem se na ty vibrace i toho prvniho manika ...... jako vyjmenuje mi 100veci, co by to mohly delat!
ale kua jako kdyz mi dali jinej kardan a pak mi to zaclo vibrovat, tak proc to mam hledat jinde??? (kola atd. vyvazeny, tim to neni)
takze takhle tady bojuju s profikama, co delaj bawa ......
pokud znas nekoho v Pze a okoli, kdo tomu hoví a je schopen v historicky dohledne dobe se na to podivat, tak sem s nim
pac ja ho fakt neznam ..........