U těch nových řad bych poslech JaraXe (rozhodně nebrat brzdy z levných ČR/PL e-shopů, mají kvalitativně jiné zboží než stejný výrobek z DEU shopu, vyzkoušeno), teď jsem dal na e92 k Performance třmenům TRW kotouče (už nevím proč) a jsou takový olepený asi jim nechutnají ty oem desky
já už jsem začal dávat i na stary paštiky typu E39 origo brzdy, musím zaklepat, od té doby neznám reklamaci a dost mi ubylo starostí.
ještě budu zkoušet kombinace origo desek a neorigo kotůčů, a pak tu mam od MattyXe Hawky v kombinaci s ATE, tak uvídíme jak se to osvědčí.
Ahoj, zeptám se, taky mě čakají přední brzdy. Tu se pořád řeší jak jedině originál co se týče brzd, určitě s tím souhlasím a nechci tomu nijak oponovat, ale čím jsou tedy ty originál brzdy, konkrétně destičky tak vyjímečné? Co mají za zázračnou směs, že tak dlouho vydrží? Nějak mi totiž nejde do hlavy, že by žádná druhovýroba v dnešní době nebyla schopná vyrobit desky se stejnou nebo podobnou směsí za lepší peníz bez loga BMW.
JARAXI tak co jsem tady slyšel EBC brzdy i desky jsou fakt kvalitou vysoko a věřím, že se dají srovnat s originálem nebo jej předčí. Co tato kombinace komplet či s originálními kotouči či naopak.
Zajimavé bylo by dostat se někam -30procent nebo -50 pak by to byla zajimavá možnost.
Ty základní jsou relativné levné. Pak je velkej skok až na ty zajimavé kusy jako jsou ty červené pro sportovní řidiče apod. Tam to postrádá smysl zase pro běžné řidiče díky ceně.
nechal jsem tam dát origo dle mnohačetných doporučení zde na fóru jaká je prosím ta klubová sleva ? přemýšlím teď ještě nad výměnou DPF, v BMW mi to nacenily i s 20% slevou (vozidlo starší 5ti let) za nějakých 50 tisíc s DPH i s prací.
Filozof píše:hmm tak to je za pusu přední kotouče s deskama za 50K.
Snad to aspon 150-200tis km dá ty kotouče.
Přečti si to ještě jednou. No, ty raději dvakrát
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jofrey píše:nechal jsem tam dát origo dle mnohačetných doporučení zde na fóru jaká je prosím ta klubová sleva ? přemýšlím teď ještě nad výměnou DPF, v BMW mi to nacenily i s 20% slevou (vozidlo starší 5ti let) za nějakých 50 tisíc s DPH i s prací.
Věřit se dá lecčemu. Na podobnou cenu by ses asi dostal i s klubovou slevou v CarTecu. Mně dali 20-25% na jednotlivé díly. Ještě bych vyměnil i pakny, když to bude rozdělaný
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Asi dva měsíce zpět jsem kupoval brzdy a nechával si nacenit pro F10 (190kw) a pro E61 (173kw) s klubovou slevou (cca 30%)
F10:
přední kotouč 5200Kč/ks
přední desky 5000kč/sada
zadní kotouč 3900kč/ks
zadní desky 3200Kč/sada
E61:
přední kotouč 3400Kč/ks
přední desky 3700kč/sada
zadní kotouč 2450kč/ks
zadní desky 2800Kč/sada