zase se z toho dvanactivalce nezblaznete, nejaky vstriky sem za 10 let vymenil 1ks a to jen proto ze se v tom nejakej retard stoural podomacku jinak na tom neni co menit... a ty cerpadla ano, membranu uz sem resil treba 5x.. a ddycky se sehnalo jine cerpadlo za par kc a jelo se dal... nerikam ze se shanelo lehce ale ta vada cerpadla to auto neodstavi.. takze krom sundavani sani a jeho tesneni v tom neni o moc vetsi rozdil, treba i tesneni pod altikem se tam dela lip jak na V8. GO je nakladnejsi to jo protoze je tam mnohem mnohem vic rozebirani a prace a ruznejch tesneni navic a druhoska moc nepomuze, a takovy zahnily srouby na vstrikach dokazou zkazit den ale to se bavime o jednorazove investici kterou sem zatim musel delat jen na 3ks 760... dalsich 50 co servisuju proste jen jezdi a meni se na tom stejne debility jako na 750...
Jedine co je fakt rozdil je ta spotreba, to LPG dela strasne moc. Kdo chce jezdit na benzin tak prakticky nepozna rozdil mezi 750 nebo 760...
760 je nadhernej motor a ten vykon a ta kultura je uzasna, ale ja radsi zustal u V8 ten motor ma takovy vetsi koule, a taky i ty provozni naklady sou pro me jinde, mel sem V12 rad ale zas ne tak abych do ni musel lejt 17/100 a rikat si jakej je to kurva rozdil... on ten motor je ve vysledku strasne nudnej, takovy elektroauto.. jako na tu linearitu dodnes s uzasem vzpominam, je to nadherny ale ta zivost V8 je zajimavejsi, neco jak kdyz ti TDIckar onanuje nad tim asi 5vterinovym brutalnim zatahu co ti lame vaz a mas z toho ferarri a pak to lehne
ale to je muj pohled cloveka co pro nej je motor to nejmin dulezity v aute, me by i R6 stacil, ja jdu jen po vybave a pohodli... a to je u obou aut bezkonkurencni