Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze k eshopu
mikevana píše:bretajun píše:e-shop je momentálně uzavřen z důvodu předělání,tento týden bude vše ok
zdravím,chci se zeptat,zda ješte trvá uzavření e-shopu?,protože když ho chci otevřít,tak mě to píše,že se pokouším dostat do nepřístupných stránek,jen chci vědět,zda nedělám něco špatně,díky
ano je ještě uzavřen,předělává se,díky za pochopení

-
matal píše:Proč nečtete, co se píše..![]()
![]()
asi takhle: ja ctu, ale vy/oni moc nepisete, takze neni moc co cist:
Na hlavni strane eshopu je zprava:
Uzávěrka hromadné objednávky oblečení je 23.6.2008 !!!
Uzávěrka došlých plateb je 30.6.2008 !!!
Distribuce bude zahájena během první poloviny července.
Na reklamní předměty se toto nevztahuje.
a takhle nas 4.7. informoval Speedy po mem dotazu v Informacich pro cleny
Speedy píše:tento tyden jsem sparovali objednavky s platbami a v pondeli se to bude posilat dodavateli. O stavu budeme informovat.
takze nikde to informovani nevidim. Prvni polovina cervence je pryc a od Speedyho zadna nova informace.
Nejde mi o to ze ty veci prijdou pozdeji, kdyz budou na BigBMW tak mi to staci, ale neokrikuj tady nekoho kdyz se zepta, ze ma cist, kdyz vlastne neni co cist.

datum dodání ??????? červenec 2009/10/11/12 ??? či co??? nechci být rypák, ale je tady asi spousta lidí co nemá to co mají objednáno! Napište předběžný termín dodání a máte to z krku...(např. říjen) ....
je mi jasné, že vy výrobu neurychlíte, ale ať ti všichni co mají objednané jsou trochu klidnější a v reálu...

je mi jasné, že vy výrobu neurychlíte, ale ať ti všichni co mají objednané jsou trochu klidnější a v reálu...
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Speedy píše:Než začnete tady rozšiřovat bludy, tak si nejdříve zjistěte, jak to je. Tyto trika si mohl objednat každý, nevidím důvod, proč by je museli mít jenom členové.
Já o tom nevěděl, nicméně to nevidím jako blud, když je to pravda. Psal jsem: "To bude ty klubový trička nosit každej, kdo umí zapnout počítač?" Odpověď je jednoznačná a zní ANO!
Pokud se teda nejedná o trika obyčejná neklubová - v tom případě se omlouvám za blud

- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Nevím hm. Podle mě teda označení BMWKLUB označuje lidi v klubu. Pokud jsem příznivcem BMW, tak budu nosit věci s označením BMW.
Ale pokud bylo rozhodnuto orgánem sdružení, že klubové předměty jsou pro kohokoliv, respektuji to a budu se snažit v rámci svých členských práv s tím něco na nejbližší valné hromadě udělat
Ale pokud bylo rozhodnuto orgánem sdružení, že klubové předměty jsou pro kohokoliv, respektuji to a budu se snažit v rámci svých členských práv s tím něco na nejbližší valné hromadě udělat