Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW Krotil

Black/white list
OT bude moderovano
Zpráva
Autor
patriot
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od patriot »

Opravdu, nemám důvod lhát, nedělám to. Nevěděl sem co ŘJ na Iso stojí....

Obrázek
Adam530d

#62 Příspěvek od Adam530d »

Krotil už v životě ne! Na faktuře orig díly BMW, na autě čína nebo podobnej bordel! Výměna vrtule, po nájezdu asi 10km zvuk jak meseršmit, vrtule drhla o šroub. Bylo dotaženo vydrželo to asi 100km. Vrtuli jsem vyndal, měkký plast jak z kindervajíčka bez označení výrobce a kodu. Rozpočet na výměnu podvozku odpovídal židovi. Při dotazu na vybíjení baterie mi bylo naučtováno za práci a odpověď - jezdím málo kilometrů a baterie se nestačí dobít:-) U krotila auto vystrčej před dvůr a ani ho neprojedou. Krotil: joo to nevim co tam bouchá udělali jsme jen to co jste řekl, nikdo s tim nejel. . Můžu doporučit Autohelp, je to nebe a dudy! Rychlá a kvalitní práce s odpovídající cenovkou!
petkowo

#63 Příspěvek od petkowo »

douvoluji si Vás upozornit, že pan Jiří Vít není nadále zaměstnancem firmy bmwkrotil s.r.o stejně jako mobil 777 656 828 není nadále v majetku firmy bmwkrotil. Pokud máte nějaké připomínky nebo problémy s tím, že místo origo dílů máte druhovýrobu apod. napište mi sem, pak Vám popř. dám na sebe kontakt přes SZ a můžeme se dále domlouvat, dík a čau. Petr Krotil ml.
hurvajs77

#64 Příspěvek od hurvajs77 »

petkowo píše:napište mi sem, pak Vám popř. dám na sebe kontakt přes SZ a můžeme se dále domlouvat, dík a čau. Petr Krotil ml.
nebudu rejpat, ale seriózní firma by si měla umět dohledat opravu a kontaktovat majitele, ne? Než mu na nějakém fóru říkat, aby mi sem napsal nebo že mu pošlu číslo přes SZ... :?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
petkowo

#65 Příspěvek od petkowo »

to je mám hledat přes nicky? spíš bych tomu chtěl od teď předejít...
hurvajs77

#66 Příspěvek od hurvajs77 »

Přeci Vám nebudu radit jak postupovat. Párkrát jsem u Vás byl a nikdy nepřišlo, že by jste tam měli hukot ;-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
723novy723

#67 Příspěvek od 723novy723 »

Cus,tak se chci podelit. Parkrat jsem mel auto u Krotila a jediny co bych si nechal u nich delat jsou akorat tak brzdy. Jejich diagnostika,hledani problemu a pristup je naprosto neakceptovatelny. Posledne pri kontrole olejoveho separatoru mi tvrdili,ze mi to zere olej kvuli manzetam na ventilech. Tohle vubec nebyla pravda. Nespravne zapojili separator,zapomeli navliknou hadici,co saje pary a pak se mi to dostavalo do valcu. Vymejslej si zavady,ktery tam skutecne nejsou. Co se tyce pocitani casu za ukony jsou take nerealni. Poradite mi nekdo kam to dat?
hurvajs77

#68 Příspěvek od hurvajs77 »

Ano, k místnímu expertovi Snejkovi :-)
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Dohny

#69 Příspěvek od Dohny »

Ahoj,
ačkoliv nerad, tak musím dát neutrální hodnocení na servis BMW Krotil.
Pan Krotil se znal s mým tátou a i tak to nebylo ono.
Potřeboval jsem vyměnit jednotku naklápění světel. Tu mi sehnal a vyměnil za slušnou cenu.
Nicméně udělal kontrolu auta a sepsal mi závady a ceny za opravy.
Práce byla standartní, co jsem očekával, ale na materiálu měl 70-150% přirážku oproti eshopovým maloobchodním cenám, které jsem porovnával s granexem. Když jsem mu to napsal do mailu a chtěl slevu, tak to úplně odmítal jakkoliv řešit, takže mi udělal pouze ten modul a auto vrátil.
Servisy mají u velkoskladů s díly třeba i 60% slevu, se kterou by se měli spokojit a ne si k tomu přihodit ještě jednou tolik.
Jinak spokojenost, ale už tam nepůjdu.
Odpovědět