Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
welcome m3
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Fojtas - na tuhle M3 jsem mel taky zalusk byla v Brne cena byla hodne zajimava myslim ze pan potreboval penize na nejake bydleni nebo tak ale chtel jsem M3 v manualu... i kdyz SMG ma tyky svoje kouzlo hlavne meziplyny kdyz radis nahoru
tak at slouzi a dela ti radost a nekdy zajezdime spolu jsem z Ostravy... 

- Lion
- Kontaktovat uživatele:
fojtas píše:padla jsou takove malinkate pod volantem ale funguji velice prijemne...
jj je to presne to co rikas, cena byla fakt slusna, stav super, tak jsem nevahal...
Jojo todle Mko je opravdu pěkný, za ty peníze opravdu dobrá koupě. Nejsu si ted jen jistej jestli neni mírně promáčklej pření blatník, ale to se dá všecho dobře spravit. Abych pravdu řekl, už sem o ní začal taky uvažovat.

Každopádně už se těším na jaro až se všicí slezeme na jednom placu. Cejtím z toho vcelku slušnej počet ///M Poweru...

-
DFender píše:xxRobertoxx píše: je to rovné jak origo nebo se na tom lakoš nadře jak pes, než to vše vyrovná, atd..??
http://www.pesch.cz/bmw/bmw-e36
To je mazec

-
- Kontaktovat uživatele:
je tam malinkata prohluben ale je to vazne jen hodne kosmeticke.
no muj pristup k m je takovy, ze jsem si to koupil jako normalni auticko na jezdeni a pouzivani jak na zabavu tak na mesto a tak...takze pro me je to celorocak...chtel jsem proste neco co me uspokoji ikdyz pojedu pro rohliky do samosky i kdyz vyrazim na okruh a o nicem jinem asi nevim...spotreba je vskutku uzasna i jine jizdni parametry...
no kazdopadne se moc tesim na setkani na jare...
bude srandy kopec:)
no muj pristup k m je takovy, ze jsem si to koupil jako normalni auticko na jezdeni a pouzivani jak na zabavu tak na mesto a tak...takze pro me je to celorocak...chtel jsem proste neco co me uspokoji ikdyz pojedu pro rohliky do samosky i kdyz vyrazim na okruh a o nicem jinem asi nevim...spotreba je vskutku uzasna i jine jizdni parametry...
no kazdopadne se moc tesim na setkani na jare...

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že už našla svého nového majitele a vypadá to, že je ve správných rukou.
Gratuluji a přeji spoustu km úžasně rovného asfaltu pro maximální zážitky.
Neříkám, že by mne nezajímalo, za kolik nakonec byla, ale to je věc kupujícího a prodávajícího jestli se k tomu chtějí vyjadřovat, takže se na to ptát nebudu
Taky M3 E46 nosím v hlavě, ale nevím, jestli seberu odvahu, je to přece jen už dost náročnější auto na údržbu.
Gratuluji a přeji spoustu km úžasně rovného asfaltu pro maximální zážitky.
Neříkám, že by mne nezajímalo, za kolik nakonec byla, ale to je věc kupujícího a prodávajícího jestli se k tomu chtějí vyjadřovat, takže se na to ptát nebudu

Taky M3 E46 nosím v hlavě, ale nevím, jestli seberu odvahu, je to přece jen už dost náročnější auto na údržbu.
-
- Kontaktovat uživatele:
kenzee píše:2 Dave:
nez zacnes premyslet o m3 e46, mel by sis trosku srovnat resty. Napr. ze by ses mohl vyrovnat se mnou za tu prodanou nejdrive vy*urvenou a posleze Policii zabavenou 330d.
Buď tak laskav a nezasírej tu cizí thread OT
Pokud máš něco na srdci, klidně si ulev do rubriky "Krádeže a podvody", já nemám co skrývat. A to neřeším, že celé vyšetřování nese jasné známky podjatosti. Asi netřeba zmiňovat jakým směrem.
Až policie najde pachetele, budeš mít po kom vymáhat škodu.
Dave píše:kenzee píše:2 Dave:
nez zacnes premyslet o m3 e46, mel by sis trosku srovnat resty. Napr. ze by ses mohl vyrovnat se mnou za tu prodanou nejdrive vy*urvenou a posleze Policii zabavenou 330d.
Pokud máš něco na srdci, klidně si ulev do rubriky "Krádeže a podvody", já nemám co skrývat. A to neřeším, že celé vyšetřování nese jasné známky podjatosti. Asi netřeba zmiňovat jakým směrem.
Panáčku, kdybych to chtěl rozmazávat jakej jsi pašák a jak skvěle komunikuješ, tak jsem to dávno udělal. Ale hlášky o nějaké M3 mi dokážou hejbnout žlučí. Dřív než o něčem takovém začneš přemýšlet, zameť si laskavě před svým prahem. Ty si totiž asi pořád myslíš, že prodejem kradené věci jsi z řetězu venku, ale uvědom si, že jsem odstoupil od kupní smlouvy a vzhledem k tvé pozici "totálně mrtvý brouk" je dalším krokem žaloba. Klidně to tu smažte, všem ostatním se omlouvám za OT.
-
- Kontaktovat uživatele:
kenzee píše:Dave píše:kenzee píše:2 Dave:
Panáčku, kdybych to chtěl rozmazávat jakej jsi pašák a jak skvěle komunikuješ, tak jsem to dávno udělal. Ale hlášky o nějaké M3 mi dokážou hejbnout žlučí. Dřív než o něčem takovém začneš přemýšlet, zameť si laskavě před svým prahem. Ty si totiž asi pořád myslíš, že prodejem kradené věci jsi z řetězu venku, ale uvědom si, že jsem odstoupil od kupní smlouvy a vzhledem k tvé pozici "totálně mrtvý brouk" je dalším krokem žaloba. Klidně to tu smažte, všem ostatním se omlouvám za OT.
Jen fakta:
1) Policie auto nezabavila, dle protokolu jsi jí ho předal dobrovolně
2) vyjádření Policie ČR: dokud nebude ukončeno šetření, jakékoliv úkony jsou v téhle věci jsou nepřípustné
3) po obdržení důkazů nepopírám, že auto nebylo v pátrání. Já jsem jej ovšem nabyl, provozoval a poté prodal na základě legálních dokumentů vydaných Policií SR a Policií ČR
4) podání žaloby považuji za psychycké vydírání a zvažuji další právní kroky
Ps. Admina prosím o přesunutí do samostatného vlákna
omlouvám se, vím že to není k tématu prodeje. ale mám podobnou zkušenost a v případě odstoupení od kupní smlouvy z důvodu (pátrání, či zaúvěrování vozu) nic jiného kupujícímu nezbývá, než podat žalobu, v případě, že se společně nevyrovnáte mimosoudně. Pochopitelně kupní cena se navyšuje o náklady na soudní řízení. Kluci domluvte se, jinak v tom lítají velké peníze. Vím o čem mluvím, v současné době se soudím. OMLOUVÁM SE ZA úlevu mého svědomí, v tomto inzerátu. PROMiŇ, ale je to peklo 

Dave píše:kenzee píše:Dave píše:[quote="kenzee"]2 Dave:
Jen fakta:
1) Policie auto nezabavila, dle protokolu jsi jí ho předal dobrovolně
2) vyjádření Policie ČR: dokud nebude ukončeno šetření, jakékoliv úkony jsou v téhle věci jsou nepřípustné
3) po obdržení důkazů nepopírám, že auto nebylo v pátrání. Já jsem jej ovšem nabyl, provozoval a poté prodal na základě legálních dokumentů vydaných Policií SR a Policií ČR
4) podání žaloby považuji za psychycké vydírání a zvažuji další právní kroky
Ps. Admina prosím o přesunutí do samostatného vlákna[/quote]
ad 1. - to snad ne, z dopravky jsem jel na kriminalku a z krimininalky s odtahovkou pro auto. existovalo jine reseni situace?
ad 2. - zaloba na tebe neni v rozporu s probihajicim setrenim, mel by sis najmout pravnika, trosku v tom bruslis
ad 3. - jj, ale ja chci penize po tobe, ne po nejakem bacovi nekde z pod Tater, toho si nahanej sam
ad 4. -

Prosim o presun a zamknuti, uz me to nebavi.
PS: nechcete nekdo 335i? kamarad prodava, neni kradena, nebojte

-
- Kontaktovat uživatele:
tayron píše:Ja jsem z Ostravy...
A taky jsem uvazoval o cabriu mel jsem vyhlidnutou v Nemecku M3 E36 3,2 ale uz s menenym motorem byli nejaci neochotni tak jsem pockal a dovezl tenhle modry kousek a nelituju, clovek se staral s nejvetsi peci, vsechny doklady, serviska, kola, podvozek zapsana v TP atd...
krasna ,krasna!a kola jsou nadupane!to ja jsem taky z ostravy,takze jak uvidis zelene kupecko na jare,tak blikacka jasne??