Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rekonstrukce BMW 750 iAL E32 - Fotoseriál :?
No samozřejmně že byly,jde tam spíš o rozšířenej PC,navigaci atd. - to hned každýho praští do očí,a i když si neuvědomuje že je to téměř zbytečný tak se mu to auto zdá hned lepší...To víš,dneska jak neni v autě několikapalcovej display tak to neni ono
...Ale jak jsem řekl,ty auta jsou skoro stejný,jde opravdu jen o blbosti,žádný zázrak změny...

Kail píše:krakatit píše:ja nevim ale E38 je preci jen jine kafe nez E32, ta uz je dost stara ale zase ne natolik aby to vypadalo jako veteranradeji bych investoval
do E38, ta je urcite lepsi...
http://www.blacklightcomputers.com/data/bmw7.jpg
Blbost,v čem je e38 tak úžasná naproti e32?Vždy? je to téměř to samí,akorát že je e38 o něco novější - tím pádem nabízí i pár vychytávek navíc.Ale pokud se budem bavit o pohodlí tak je to skoro stejný.Technika v prvních e38 je taky skoro stejná.
A to ani nemluvím o tom že ta na tý fotce neni Long a je to "jen" 740i,zatímco ta jeho e32 je 750i a long
E32 vypada dost stare, to je uplne jiny kafe E38 se podivej poradne, ten rozdil je podstatnej...nevim jak muzes napsat ze to je to same...
Heh,samozřejmně že e32 vypadá starší,vždy? taky je,ale ty jsi tak nějak ještě nedokázal pochopit že někomu se právě starý BMW líběj
.
Jinak co nechápeš na tom že sou ty auta skoro stejný?Vždy? si s nima sjeď,uvidíš že je to to samí.Co si myslíš?Vždy? pokud se nepletu tak v e38 je motor postavenej na tom samím základu z e32,tak co je tam tak rozdílnýho?Jak už bylo psáno výše,všechny protiprokluzový systémy má e32 taky,myslíš si snad že e38 bude pohodlnější???A v čem?
Bavíme se samozřejmně o e38 před FL,po FL je to uplě jiná cennová kategorie...

Jinak co nechápeš na tom že sou ty auta skoro stejný?Vždy? si s nima sjeď,uvidíš že je to to samí.Co si myslíš?Vždy? pokud se nepletu tak v e38 je motor postavenej na tom samím základu z e32,tak co je tam tak rozdílnýho?Jak už bylo psáno výše,všechny protiprokluzový systémy má e32 taky,myslíš si snad že e38 bude pohodlnější???A v čem?
Kail píše:Heh,samozřejmně že e32 vypadá starší,vždy? taky je,ale ty jsi tak nějak ještě nedokázal pochopit že někomu se právě starý BMW líběj.
ja mam po faceliftu a treba DSC teda E32 nema, a uz jenom ten interier je nekde jinde, kdybych si koupil E32 udelal bych krok zpatky, chci mit moderni auto a kdyz nemam na E65 tak aspon E38....pro tebe je hezka E32, pro me modernejsi E38
Ale tak to jo,mně se taky líbý e38,a moc...Jinak je jasný že bys udělal krok zpátky,přecejen to tvoje je téměř nový,ale měj na vědomí že cena tý tvojí e38ky je uplně někde jinde než cena e32 - i s rekonstrukcí...On když tu e32ku udělá na 100% tak se vejde do 200kč - za to si koupíš tak e38 před FL a bude jen o 1-2 roky mladší...A tyhle první e38 sou opravdu téměř to samí...
Ale jak bylo napsáno,tohle je spíš láska,jasně že kdyby chtěl tak může mít e38ku slušnou a bez práce,ale na druhou stranu - když to chce mít jen jako výletní auto,nemyslíš že se na to přecejen hodí 32jka mnohem víc?e38 by byla na normální ježdění určitě lepší,ale už to neni ta baworácká klasika
Ale jak bylo napsáno,tohle je spíš láska,jasně že kdyby chtěl tak může mít e38ku slušnou a bez práce,ale na druhou stranu - když to chce mít jen jako výletní auto,nemyslíš že se na to přecejen hodí 32jka mnohem víc?e38 by byla na normální ježdění určitě lepší,ale už to neni ta baworácká klasika

Kail píše:Ale tak to jo,mně se taky líbý e38,a moc...Jinak je jasný že bys udělal krok zpátky,přecejen to tvoje je téměř nový,ale měj na vědomí že cena tý tvojí e38ky je uplně někde jinde než cena e32 - i s rekonstrukcí...On když tu e32ku udělá na 100% tak se vejde do 200kč - za to si koupíš tak e38 před FL a bude jen o 1-2 roky mladší...A tyhle první e38 sou opravdu téměř to samí...
no kdyz uz je E65 tak E38 je mozna klasika

-
- Kontaktovat uživatele:
danulah píše:Já už bych do e32 nešel hlavně ne do 750,je strašně náročná na údržbu a ten motor všechno dvojité.....raději 740,výkon cca stejný a hlavně je to jen jeden motor.Už 2 měsíce stojím,protože mi jedna půlka nejede a nikdo si s tím neví rady.Až našetřím tak půjdu do e38 740iA...........Dan e32-750iAG
můžu ti doporučit jednoho kamaráda, dělal tak 10 let motoráře v bmw... specielně e32 a jejich motory má v malíčku...
Memory píše:danulah píše:Já už bych do e32 nešel hlavně ne do 750,je strašně náročná na údržbu a ten motor všechno dvojité.....raději 740,výkon cca stejný a hlavně je to jen jeden motor.Už 2 měsíce stojím,protože mi jedna půlka nejede a nikdo si s tím neví rady.Až našetřím tak půjdu do e38 740iA...........Dan e32-750iAG
můžu ti doporučit jednoho kamaráda, dělal tak 10 let motoráře v bmw... specielně e32 a jejich motory má v malíčku...
a nezna ten kamarad taky E38?
-
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:Tesim se az to bude cely auticko po rekonstrukci...kdy tak zhruba budou dalsi fotky??
No to já taky. Sám jsem zvědavej, jak to dopadne. Fotky jsem zatím nedělal, protože nebylo co fotit... možná tak několik vybroušených plechů ošetřených a nalakovaných základovkou, hlavně okolo baterie to vypadalo nehezky. Zítra něco vyblejsknu.
Jinak jsem musel koupit komplet přední dveře, protože s těma původníma nešlo nic moc dělat... dole jak je taková ta drážka, tak tam to bylo durch... Raději jsem koupil na vrakáči hezký a zdravý. Už jsou v lakovně.
No prostě člověk míní a život mění. Jde to všechno pomaleji než jsem původně zamýšlel... už je září, a v podstatě jsem tak v polovině. Tímhle tempem to vidím tak na listopad.
Memory píše:DOEMIXXX píše:Tesim se az to bude cely auticko po rekonstrukci...kdy tak zhruba budou dalsi fotky??
No to já taky. Sám jsem zvědavej, jak to dopadne. Fotky jsem zatím nedělal, protože nebylo co fotit... možná tak několik vybroušených plechů ošetřených a nalakovaných základovkou, hlavně okolo baterie to vypadalo nehezky. Zítra něco vyblejsknu.
Jinak jsem musel koupit komplet přední dveře, protože s těma původníma nešlo nic moc dělat... dole jak je taková ta drážka, tak tam to bylo durch... Raději jsem koupil na vrakáči hezký a zdravý. Už jsou v lakovně.
No prostě člověk míní a život mění. Jde to všechno pomaleji než jsem původně zamýšlel... už je září, a v podstatě jsem tak v polovině. Tímhle tempem to vidím tak na listopad.
sice to bude jeste trvat hodne casu, ale tva prace se urcite vyplati!!Budes mit nejhezci E32 v CR a za to to stoji