Originál zaslal bpytlik
[B]Ja sem vcera jel focusem od kamosky a dostal jsem 1000 za to ze ma proslou STK (focus 2001). Ona o tom dobre vi,staveli ji asi 3x, ale vzdycky vystrci kozy,pripadne da nejake vymyslene cislo a fici dalNechapu co si ti benga mysli, ze kdyz sou benga a reknou babe o cislo, nedaji ji pokutu, tak jim hnedka skoci do postele?
![]()
Originál zaslal Jawak
[B]To je fakt hustý, všude plno fízlů a jenom dneska prej 30 mrtvých na silnicích v ČR. Nějakej maník v koktávce rozstřelil ve 160ce plnou felícii fízlů, 3 exli. Já se divím, že to je vůbec možný! Kdyby nepořádali takový prudivý akce, tak to třeba nemuselo takhle dopadnout.
Originál zaslal Jawak
[B]To je fakt hustý, všude plno fízlů a jenom dneska prej 30 mrtvých na silnicích v ČR. Nějakej maník v koktávce rozstřelil ve 160ce plnou felícii fízlů, 3 exli. Já se divím, že to je vůbec možný! Kdyby nepořádali takový prudivý akce, tak to třeba nemuselo takhle dopadnout.
Originál zaslal Jawak