Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jo nebo ne

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Fil
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Fil »

:tvar: :huh: :chmm: kdo chce kam, pomozme mu tam :P proti gustu žádný dišputát:peace: Já taky teda kompakta moc nemusim, ale sami řekněte, když budou stát 2 různy auta různejch značek vedle sebe a jedno z nich bude BMW sice kopakt, tak rači pudu k tomu bafku, než k k tý druhý mrše.A nezapomeňte te? mě kamenovat jak vedle toho kompakta stojí Ferrari rosa atd. Beru realitu a běžný vozový park.....:cigo2: :gringo: :smog:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal Fil
[B]:tvar: :huh: :chmm: kdo chce kam, pomozme mu tam :P proti gustu žádný dišputát:peace: Já taky teda kompakta moc nemusim, ale sami řekněte, když budou stát 2 různy auta různejch značek vedle sebe a jedno z nich bude BMW sice kopakt, tak rači pudu k tomu bafku, než k k tý druhý mrše.A nezapomeňte te? mě kamenovat jak vedle toho kompakta stojí Ferrari rosa atd. Beru realitu a běžný vozový park.....:cigo2: :gringo: :smog:

Tak jsem asi jinej...:)
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ja taky :)
Fil
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Fil »

každej sme nějakej...:prdel:
Odpovědět