Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

www.bmwklub.cz - samolepky, trika, atd...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
xsun
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od xsun »

Pavel píše:Předek je dobrý.I ten rukáv... :wink: Do zadu logo od voko21 a pod ním ty nápisy,ale v menším a mohlo by to bejt OK... :D

taky muze bejt .. akorat si myslim ze navrh od VOKO21 je na bily triko ... na cerny to nepude .. muze byt cerna a bila verze ;)

ja osobne bych na zadni stranu uz asi ani nic nerval, pouze ten predek a rukav ... decentnost ... clovek si to potom muze vzit i na jednani ;))
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Pivson »

Ten zadek tricka je moc popsanej

Vic se me osobne zamlouva origo od Pavla - znak + int. adresa
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Kdyby byla na zadku jen ta adresa, tak by se mi libilo. Nevim jestli je muj zivotni styl BMW :-) .. samozrejme bez VOKOva loga .. to se mi popravde vubec nelibi ... asi mam nejakou averzi k sachovnicim nebo co :-)
xsun
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od xsun »

Pivson píše:Ten zadek tricka je moc popsanej

s tou zadni stranou souhlasim.. ja bych ju nechal uplne prazdnou ... jak sejm uz rekl, pouze predek s malym logem a napisem http://www.bmwklub.cz a na rukavu taky jeste mensim http://www.bmwklub.cz ... a hotovo
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Baxon »

xsun píše:co se tyce SPZ ... tak vychazel bych z te Baxonova navrhu ... akorat pokdu se to bude delat ve vetsim tak jasne neni mozny pripisovat prezdivky a typy auta ... drzel bych se treba neceho takovyho ...

SPZ ale rikal ze si bere Skautik, tedy to je na nem co si na nas pripravi ...

různý přezdívky a typy aut pro mě není problém. Nasekám to cela pro celej klub, každýmu zvláš?. Není to nic složitýho. Jenom pozor, ty znaky BMW na krajích na plotru vyřezat nejdou. Já si vzal podložky z BMW, vymazal tam ty kecy o firmě a tel. technickým benzínem a nalepil tam to svoje.
Taky by ten nápis šel řešit tiskem a přelepit průhlednou folií.
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Baxon »

to tričko bez toho životního stylu je dokonalý
voko21
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od voko21 »

xsun píše:
Pivson píše:Ten zadek tricka je moc popsanej

s tou zadni stranou souhlasim.. ja bych ju nechal uplne prazdnou ... jak sejm uz rekl, pouze predek s malym logem a napisem http://www.bmwklub.cz a na rukavu taky jeste mensim http://www.bmwklub.cz ... a hotovo

To xsun: Souhlasím a beru 2x. Lko a Xlko :wink:

To All fans: Ten můj návrh byl spíš směřovanej na nálepku na zadní boční okénko a ty šachovnice mají to logo zvýraznit pro jeho viditelnost za jízdy při míjení vozu. Měla by být asi spíš stříbrná, nebo šedá. Za názory děkuju. :wink:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od voko21 »

Pro případ nedorozumění: Doufám, že se bavíme o vyšívání a né potisk?
Marek-is

#69 Příspěvek od Marek-is »

Jo jo v decentnosti je sila 8) Tak jak se to uzavre tak beru triko a nake ty lepky... :wink:
Slavisimo
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Slavisimo »

ja nevim jak vy ale me by se na zadech libilo neco napsany, velkej znak nebo tak neco. :?:
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od 530DAT »

ja beru samolepku,,,, nicmene bych ji radeji videl decentni a peknou nekde na okynku?!
darmon
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od darmon »

hmm coz mi rika ze jsem si tak pred rokem u e30karu v podobnym tematu objednal mykinu a dodnes mam picu
skautik Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od skautik Čestný člen »

darmon píše:hmm coz mi rika ze jsem si tak pred rokem u e30karu v podobnym tematu objednal mykinu a dodnes mam picu

asi tak asi tak, dokonce mi ten dotycny volal pro upresneni a hovno :(
voko21
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od voko21 »

Já doufám, že tohle téma neusne a dočkáme se nějakého pěkného produktu (né hovna!) :lol:

Zjiš?oval jsem vyšívání a program na vyšívání stojí až 1900Kč za výšivku velkou 40cm2. (Je to podle složitosti.) Nechají si program v PC a potom se platí jen za úpravy (zvětšení loga, zmenšení , doplnění údajů atd.) v programu 200,-Kč. Triko by vyšlo asi na 300,- a mikina na 500,-Kč podle počtu kusů.

Možná by šlo kontaktovat kluky ze Sajgonu, jestli by to nezvládly levněji! :idea:
cabadaj

#75 Příspěvek od cabadaj »

Já už na tom dělám. Zpracování návrhu asi 400 - 500,- a potom asi dvacka za vyšití jednoho trika . Jak bude hotová první várka , tak se ozvu .
Pavel H

#76 Příspěvek od Pavel H »

cabadaj píše:Já už na tom dělám. Zpracování návrhu asi 400 - 500,- a potom asi dvacka za vyšití jednoho trika . Jak bude hotová první várka , tak se ozvu .

Tak to je skvele, uz na to cekame :-)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Zave »

Reknete mi nekdo jak je to s tema trickama? Nechce se mi prodirat celou diskuzi a nejak sem nestihl toto tema... :cry:
xsun
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od xsun »

cabadaj píše:Já už na tom dělám. Zpracování návrhu asi 400 - 500,- a potom asi dvacka za vyšití jednoho trika . Jak bude hotová první várka , tak se ozvu .

oki, tak pohoda .. uz jsem se toho chtel chopit a zacit obvolavat firmy ktery to delaj, ale je lepsi kdyz se toho ujme nekdo kdo v tom ma kamose, znamy ci to dela primo on ... mimochodem neni lepsi potisk? sice to neni takova kvalita, ale pri zivotnosti tehle tricek to je stejne jedno, ne? vyjde to levneji, neni s tim takovej problem a je moznost pouzit i vice barev, ne? ...

no kazdopadne kdybys chtel nejak pomoct, dej info ...
xsun
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od xsun »

Zave_M50 píše:Reknete mi nekdo jak je to s tema trickama? Nechce se mi prodirat celou diskuzi a nejak sem nestihl toto tema... :cry:

mely by bejt trika http://www.bmwklub.cz, mely by bejt samolepky pod SPZ http://www.bmwklub.cz a pripadne nejak za okno ... na samolepkach dela Skautik, na trikach Cabadaj ... takze se zatim ceka ...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od Zave »

Jo diky za info... Doufam ze to bude brzy... :D
Uz se tesim...
Jo jinaky ja bych mozna byl taky pro potisk...
Odpovědět