hanzik píše:jacob píše:tak faktem zase je, že auta, co máme jsou přeci jen trošku víc hobby a nekupujou se jak na běžícím pásu (škoda), ale beru to tak, kdybych třeba neměl to bmw a měl koktávku, určitě jí řada lidí kvůli fóliím přehlídne, protože jsou laici a nevědi třeba, že se to dá strhnout.
No ale stejně furt nevidím ten důvod nekoupit.Jseš asi první koho jsem slyšel komu se zatmavení nelíbí.A že by to někoho odradilo od koupě tohle už vůbec.A to že to zavání tuningem s tím bych nesouhalsil,ale roti gustu ...
Já vůbec neříkal, že se mi to nelíbí

Bych jinak neměl na předchozim autu fólie dva roky. Jen jsem zprvu reagoval na killčův kladný ohlas k fóliím. Decentní fólie ano, hodně tmavé fólie na komplet autu i tam, kde je jisté procento zakázáno + pruh na čelnim okně opravdu čuningem zavání

Vím jak to vypadá, jak sem podotýkal, sám jsem to měl a proto kladný ohlasy jaksi neberu.
Vyšší nepovolené procento vepředu = demence (ale parádní diskrétnost)
povolené procento vepředu + tmavší fólie vzadu = humus
povolené zatmavení vepředu + stejné vzadu = pěkné, ale nedočkáme se té oslavné diskrétnosti.
asi takhle jsem to myslel

Jinak stím prodejem, jedno auto do teďka s fóliemi prodávám a nemohu říct, že by mi to nedělalo žádnou obtíž. Stalo se mi, že jeden otec chtěl ono auto koupit své dceři na vyježdění a řekl, že ty fólie moc bezpečnosti nepřidaj a vysvětluj mu pak (laikovi), že tam budeš něco strhávat, žádný plus to neni