Tyhle Helly byt za lepsi cenu, tak bych je bral hned, na fotkach tady jsou osklivy, ale v realu jsou to snad nejlepsi svetla na e36. Kdyz jsem je videl prvne, tak jsem nad nima hodne zaslintal .
nový se daj sehnat i pod 10, lidem se moc nelíběj, do tý doby dokud je s nima nesvezeš v noci, proti origu je to fakt nášup
No, ted svetla kupovat nechci, ale pokud jsou ceny takovy a nasli by se jety za odpovidajici cenu, tak po nich asi casem skocim .
Killca píše:coze? si upad? ty svetla jsou nejhezci a fakt to auto s nima vypada super, SPAJKU nahod cool fotky
Stačí mi fotka co sem dal Papyk, vypadá to jako příšernej cirkus Podle mého nejlepší origo nebo ty napodobeniny od FK a Depa.
No, možná to není zrovna nej fotka a nejlepší ůhel při focení, ale každej má jiný vkus. Já je bral za 5t a jsou jak nový + tam mám xenony a v noci vidím jak ve dne, ne-li lépe
To GeorgosAC: njn, dyť píšu že co člověk to jiný vkus, mě se to teda líbí s těma Hellama moooc, a možná kdybych byl takovej fotograf jako ty a uměl to pořádně nafotit, tak to zas vypadá jinak.
papyk píše:To GeorgosAC: njn, dyť píšu že co člověk to jiný vkus, mě se to teda líbí s těma Hellama moooc, a možná kdybych byl takovej fotograf jako ty a uměl to pořádně nafotit, tak to zas vypadá jinak.
porad na to koukam a prijde mi to ze tam mas dva maly ťamprdlíky...
mno.. neni problem se stavit a zajedem neco blejsknout....
Mně se ty origo binokuláry taky líběj, ale sere mě, že v nich neni čočka a zas až tak moc aji s xenonama nesvítěj (oproti těm hellám), navíc když do toho dáš xenon, tak se ti světlo roztříští do půlky světla jak u starý škodovky, já ty helly tenkrát koupil za slušnej peníz a do dneška nelituju, s xenonama to svítí super a s dálkovejma je to neuvěřitelný...
Spajky píše:Mně se ty origo binokuláry taky líběj, ale sere mě, že v nich neni čočka a zas až tak moc aji s xenonama nesvítěj (oproti těm hellám), navíc když do toho dáš xenon, tak se ti světlo roztříští do půlky světla jak u starý škodovky, já ty helly tenkrát koupil za slušnej peníz a do dneška nelituju, s xenonama to svítí super a s dálkovejma je to neuvěřitelný...
_peper: Tak tyhle jsem si vcera take vyzvedl a dnes namontoval na auto. Nejlepsi!!! Jsem nadmiru spokojen!
Jedinna vec mi nesedi a to jsou H7 paraboly s xenony... radsi bych cocky . Ale to s angel eyes nijak nesouvisi... jen mi to chybi k dokonalosti.