Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530d, 135kW,r.v.2000, 145 tkm, 270.000 Kč... koupit ?
milonovo píše:Asi neVím o čem mluvíš,já bych mu řekl ať si to koupí,otevře mobile,tam je spousta lákavejch nabídek,párkrát si dá D a z5 a uvidí sám.
No je pravda že sem se ted byl podivat na jedno 525 tdESO

Kuba píše:milonovo píše:No je pravda že sem se ted byl podivat na jedno 525 tdESO1998 údajně libový. No sice laciný relativně, supr lak, ale přest´říkaný, nějáká 12ti vrstvá perleť, po údajně 138.000 km prosezelá sedačka...nějak se nedá nic slušnýho levně sehnat, a to ani TDS !! I když každej píše, že je to zastaralý ten motor !!!
Nezapomen, ze jsou to osm i vice let stara auta, maji neco za sebou a tam uz se bude nejaka vonavka hledat dost tezko.
-
- Kontaktovat uživatele:
Atila píše:Kuba píše:milonovo píše:No je pravda že sem se ted byl podivat na jedno 525 tdESO1998 údajně libový. No sice laciný relativně, supr lak, ale přest´říkaný, nějáká 12ti vrstvá perleť, po údajně 138.000 km prosezelá sedačka...nějak se nedá nic slušnýho levně sehnat, a to ani TDS !! I když každej píše, že je to zastaralý ten motor !!!
Nezapomen, ze jsou to osm i vice let stara auta, maji neco za sebou a tam uz se bude nejaka vonavka hledat dost tezko.
Jen se nedej a hledej.Ja myslim ze sem nasel peknej kousek
-
- Kontaktovat uživatele:
Kuba píše:No jo, jenže kde hledat ? ANNONCE nic, TIPcars nic, VYZKOUSENOnic...... žádnej specielní BMW bazar neexistuje. A v AAA áčkách maj 2 nebo tři kousky, nic moc.......![]()
![]()
![]()
A potrebujes ho nutne hned?Ja myslim ze tohle se nevyplati uspechat.Kdyz budes trpelivej a budes hledat tak najdes.A co treba z nemecka to bys nechtel?
AdaM5 píše:Kuba píše:No jo, jenže kde hledat ? ANNONCE nic, TIPcars nic, VYZKOUSENOnic...... žádnej specielní BMW bazar neexistuje. A v AAA áčkách maj 2 nebo tři kousky, nic moc.......![]()
![]()
![]()
A potrebujes ho nutne hned?Ja myslim ze tohle se nevyplati uspechat.Kdyz budes trpelivej a budes hledat tak najdes.A co treba z nemecka to bys nechtel?
Tak já hledám intenzivně už asi tak 2 - 3 měsíce. Na několika E39 tds jsem se byl podívat, ale nic moc. V Německu jsem se díval jen po netu na AutoScout24. Zásadně mi připadá, že tam jsou ta auta zachovalejší, mnohdy servisovaná a moc pěkná, ale jsem překvapen že je to poměrně drahý, ač je to komůrkověj a de facto zastaralej tds, mnohdy se to cenově překrývá s 530d common-rail.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kuba píše:AdaM5 píše:Kuba píše:No jo, jenže kde hledat ? ANNONCE nic, TIPcars nic, VYZKOUSENOnic...... žádnej specielní BMW bazar neexistuje. A v AAA áčkách maj 2 nebo tři kousky, nic moc.......![]()
![]()
![]()
Tak já hledám intenzivně už asi tak 2 - 3 měsíce. Na několika E39 tds jsem se byl podívat, ale nic moc. V Německu jsem se díval jen po netu na AutoScout24. Zásadně mi připadá, že tam jsou ta auta zachovalejší, mnohdy servisovaná a moc pěkná, ale jsem překvapen že je to poměrně drahý, ač je to komůrkověj a de facto zastaralej tds, mnohdy se to cenově překrývá s 530d common-rail.

Kuba píše:...je to poměrně drahý, ač je to komůrkověj a de facto zastaralej tds, mnohdy se to cenově překrývá s 530d common-rail.
Tyhle stare diesely jsou pomerne popularni, protoze lidem se nechce udrzovat novejsi CRka. Ten TDS je znamy urcitymi problemy, takze to neni tak hrozne, ale zkus se podivat za kolik se prodavaji Mercedesy E300TD, to je teprve peklicko. Ono taky stary klasicky diesel bez znamych problemu s vykonem 130kW v pomerne solidnim a pohodlnem byt vzhledove zastaralem aute stale laka. Neni zadny problem videt pres 10.000EUR kousky z roku 1998! Dokonce jsem videl kusy i za patnact tisic!!! To je teprve peklo.
Což je úplně nepochopitelný,protože ten žere skoro stejně jako benzín
Když jsme u w210 mě naopak zaujaly ceny 420,ty jsou za pár korun a s LPG budou nákladama dost pod tím 300TD.Ečko je jak píšeš vzhledově zaostalý,ani interier není žádnej šlágr,ale ve mě to naopak vzbuzuje vzpomínku na 124 jako etalon kvality a tak jako nový rozhodně nepůsobilo.Musím říct že obě tyhle auta mě neskutečně přitahujou.Z dieslů bych si vybral 290TD,nic moc výkon ale držák.

Jde asi o to od koho to posloucháš,lidi toho nakecaj
Kámoš na něm měl cca 450tis. km a nestěžoval si.Mimochodem,než jsem si koupil Scorpio,taky jsem o něm neslyšel nic dobrýho,takže tyhle řeči beru s rezervou.Tím samozřejmě nechci říct že je úplně bez problému,taky jsem zaslechl něco o čerpadle,ale to může dost souviset s naftou,osobně jsem ho neměl,ale když bych si vybíral,přemejšlel bych o něm.