Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Svítí airbag e39
edyboys: vymazal jsi potom chybu přes diagnostiku ?
Pokud ne tak musíš vymazat jinak se nic nezmění
jinak taky problem muže bejt v předpínači pásů.
případně kroužek pod volantem
original diagnostika dokáže dečku vypnout a airbag vyletí potom vždy a nesmíš vozit dítě na přední sedačce jinak tě pak snad už nebude nic na palubce štvát a svítit.
Pokud ne tak musíš vymazat jinak se nic nezmění

jinak taky problem muže bejt v předpínači pásů.
případně kroužek pod volantem
original diagnostika dokáže dečku vypnout a airbag vyletí potom vždy a nesmíš vozit dítě na přední sedačce jinak tě pak snad už nebude nic na palubce štvát a svítit.
dečka je právě K.O., proto svítí airbag...
mám Airbag reset a tím to nešlo smazat, protože chyba na autě pořád je...
přes inpu mi to dělal borec v brně a taky to nešlo, hlási to špatnou dečku... ale žádná didoda když se napájela na tu krabičku tak nepomohla, takže bude asi špatná i ta krabička... jedině zkusit sehnat jinou a pak proces opakovat...
mám Airbag reset a tím to nešlo smazat, protože chyba na autě pořád je...
přes inpu mi to dělal borec v brně a taky to nešlo, hlási to špatnou dečku... ale žádná didoda když se napájela na tu krabičku tak nepomohla, takže bude asi špatná i ta krabička... jedině zkusit sehnat jinou a pak proces opakovat...
Najdi někoho kdo umí s ncs nebo bmw scannerem a deaktivuj dečku
A je tu někdo takový? Poblíž Chrudimi/Pardubic nebo případně v Olomouci?
Taky mám stejný problém. Dečku jsem měnil už dvakrát a teď lituju toho že jsem se nejdřív pořádně neporozhlídnul po fórech. Potřeboval bych jí vymazat z výbavy.
btw: mám E46ku