VRsix píše:mozna by bylo lepsi kombiky ani nevyrabet a uz vubec ne MPV, proc, sedan je praktictejsi
ona evropa je na kombíky trochu výjimka, a asii a americe se vůbec neprodávaji, někdy nejsou ani nabízený..
chip píše:Kvůli pocitu, že plně ovládá auto? Kvůli rychlé možnosti plné akcelerace bez prodlevy, než kickdownu dojde co se po něm chce a dostatečně podřadí a začne tahat? Kvůli tomu že manuální převodovka je téměř nesmrtelná oproti automatu (mluvím pouze o převodovkách, ne setrvácích a spojkách)? Aby měl člověk dvě auta v jednom - na první pohled obyčejný sedánek, ale na druhý straně téměř plnohodnotný závodní "náčiní", které se bez fofrklacku neobejde?
Těch důvodů je celá řada no. Ale chápu, JaraXi, že u silně omezených jedinců tyto argumenty nelze akceptovat
Jo a každýmu, kdo umí číst, je hned jasný, co se víc se*e když je 7er a 5er forum plné témat typu:tanner540i píše:asi tak, a ani nejdou opravit.. Ja myslim ze u V8 je prave nejlepsi automat, proste k sobe tyhle 2 veci patri. Teda pokud se nejedna o V8 nacpanou do 3er. Navic ta prevodovka aspon trochu ochrani motor pred nejakym vidlakem a navic je dostatecne dimenzovana.
Kazdemu, kdo tyhle auta zna, je jasne ze automat je na udrzbu levnejsi nez manual (+spojka, setrvak)
pavproch píše:souhlas.... ovšem vyjímky existují... bohužel tou vyjímkou sem já... teda můj brambor.... e91 330ix MR2011 6MT, koupeno nové tady v CZ... při stavu tachometru cca 28kkm sem to dovez do servisu, že zpod auta se občas linou divné zvuky od převodovky... přejímací technik napřed moc nedůvěřoval, ale druhý den mi volal, že prý mám uši jako rys a že se bude měnit celá převodovka, bo se (skoro) vysypalo hlavní ložisko.... tožtak, no, ale to je vyjímka... a nijak nemění moje přesvědčení, že do osobního auta nepatří nafta a že k benzínovýmu motoru nepatří automat...
pavproch píše:update: jo a pochvala autorizáku BMW (tam, kde sem to auto koupil) - vzorný přístup, ochota, náhradní auto zdarma a tak...
můžu tady napsat, který? nebide se to brát jako neplacená reklama?
LukesE39 píše:Filozof píše:.... Copak M5 s automatem je požitek ?
Tyto auta dosahují výkony staré M5ky e39.
Počkej, počkej... Kolikrát si jel s E60 nebo F10 v emku...![]()