Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hradec 27.-29.6.2003
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak bohuzel jsem vubec nemel cas, misto ve stanku jsem makal na hlavni brane a tridil auta. V tom vedru fakt hustý, ksicht mám spálenej a od mávání kam kdo mě pěkně bolej ruce.
Atmosféra hustá, bylo to něco.
Tisíce lidí a aut.
Pořadatelé nepočítali s takovou účastí
Pak jsem si nechal auto u vjezdu a táhnul se přes celý letiště a to jsem málem padnul
Atmosféra hustá, bylo to něco.
Tisíce lidí a aut.
Pořadatelé nepočítali s takovou účastí

Pak jsem si nechal auto u vjezdu a táhnul se přes celý letiště a to jsem málem padnul

Originál zaslal Klakson
[B]no počteš si v Tuning Magazinu, s JFK a Křižníkem jsme kalili až do 6:00, no luxus
zuppa :)
parba na kabaty, nejaky to techno > hafo fotek :D :D :D (postnu) ... kolem 3am presun a pokracovni kalbicky na asfaltku pred stankem TM s klaksonovic rodinkou ;) a pak presun k hlinikovy lopate ... :)
atd.atd.atd. ;)
a spat? kcemu ... :D :D
martinez> ZIMA??

Dokonalá akce!!! Supr zvládnutý, supr program, minimální fronty u stánků, atd....
Ovšem nejlepší byl můj první sprint. To si určitě někdo neodpustí komentovat někde v časopise
Řadili jsme se na sprinty a já pořád nevěděl s kým pojedu. Pak se u mne zastavil kluk a dohodli jsem se, že pojedeme proti sobě. Měl o něco novější M3, taky E36. Prý jen sériovka, rovných 321 koní. Byl jsem nervózní jako prase, proti stejnému soupeři jsem ještě nejel.
Nervozita udělala své. Potil jsem se a srdce na startu bušilo jako o závod. No a teď se podržte. Jako jediný ze všech aut jsem tam místo jedničky vrazil ZPÁTEČKU!!!
Dostal jsem záchvat smíchu...
V dalších sprintech jsem si to vynahradil, přelítnul jsem jak Porsche s 330 koníky, tak třeba novou M3 E46 nebo Audi S4 s 300 koníky.
S tím M3 E36 jsem se nakonec utkal ještě jednou. Až skoro do cíle jsem vedl tak o 30-40 cm, ale v posledních 50 metrech mi nakonec v cca. 170 km/h předjel asi o 20 cm.
Sice tvrdil, že tam má jen 321 koní, ale byl jsem svědkem rozhovoru, kdy se o jeho 375 koňové M3 bavili jeho kamarádi!!! Na druhou stranu já jsem mu svůj výkon taky neprozradil
Už se těším na MIMOŇ!!!

Ovšem nejlepší byl můj první sprint. To si určitě někdo neodpustí komentovat někde v časopise

Řadili jsme se na sprinty a já pořád nevěděl s kým pojedu. Pak se u mne zastavil kluk a dohodli jsem se, že pojedeme proti sobě. Měl o něco novější M3, taky E36. Prý jen sériovka, rovných 321 koní. Byl jsem nervózní jako prase, proti stejnému soupeři jsem ještě nejel.
Nervozita udělala své. Potil jsem se a srdce na startu bušilo jako o závod. No a teď se podržte. Jako jediný ze všech aut jsem tam místo jedničky vrazil ZPÁTEČKU!!!

V dalších sprintech jsem si to vynahradil, přelítnul jsem jak Porsche s 330 koníky, tak třeba novou M3 E46 nebo Audi S4 s 300 koníky.
S tím M3 E36 jsem se nakonec utkal ještě jednou. Až skoro do cíle jsem vedl tak o 30-40 cm, ale v posledních 50 metrech mi nakonec v cca. 170 km/h předjel asi o 20 cm.
Sice tvrdil, že tam má jen 321 koní, ale byl jsem svědkem rozhovoru, kdy se o jeho 375 koňové M3 bavili jeho kamarádi!!! Na druhou stranu já jsem mu svůj výkon taky neprozradil

Už se těším na MIMOŇ!!!

Originál zaslal Bubi
Nervozita udělala své. Potil jsem se a srdce na startu bušilo jako o závod. No a teď se podržte. Jako jediný ze všech aut jsem tam místo jedničky vrazil ZPÁTEČKU!!!![]()
![]()
Dostal jsem záchvat smíchu...
Už se těším na MIMOŇ!!!![]()
![]()
![]()
Bud v klidu, ja sem stejny pako .. stalo se mi totiz to samy .. kecal sem s clovekem kerej nas rovnal na start a v tom koutkem voka vidim jak de praporek dolu, zpatecka a ....

-
- Kontaktovat uživatele:
BUBI!!!---BOMBA!-V MIMONI PRO TEBE PREJ BUDOU POŘADAT SPRYNTY NA ZPATEČKU!!TAK TRENUJ KRČNÍ OBRATLE!!:D
:gobeer: :gobeer: :gobeer: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :finish: :gopivo:

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Soběslav
[B]co naděláš-doba je zlá
:lool: :super:
2all: bpytlik pro svůj BMW-entuziasmus nevidí především tu práci, kterou si s tím Soběslav dal. Každej má holt jinej vkus a mně osobně nevadí ani kapota ani stěrač, i když ten stěrač bych možná nahradil sportovním Bonrathem, když už má bejt jednoramennej. Ale to je pouze rada.