Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

driftovací sraz! 9.10.2005 - Písek

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od DC Výkonná rada »

JFK píše:co sem motáš TM? panáček je pořadatel, vteřina slávy zblbne málokoho, ale tebe chápu, konečně doceněnej... hmmm :lol:
Já bych spíš uvítal férové jednání, tzn určil cenu až podle toho kolik přijede aut a nemlžil... :wink:

sláva? ehm spíš hafo starostí a zodpovědnost...
ale to znáš určitě sám

pro mě to není problém - klidně 30000 děleno počtem jezdících aut/lidí na okruhu + jídlo

musím však zajistit aby nepřijelo 10 aut, každej nezaplatil 1000 a čau, bylo to tady fajn - proto potřebuju zálohu
jestli máš na to nějakej dobrej systém, sem s nim :!: :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
JFK Čestný člen
Čestný člen

#62 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:
JFK píše:co sem motáš TM? panáček je pořadatel, vteřina slávy zblbne málokoho, ale tebe chápu, konečně doceněnej... hmmm :lol:
Já bych spíš uvítal férové jednání, tzn určil cenu až podle toho kolik přijede aut a nemlžil... :wink:

sláva? ehm spíš hafo starostí a zodpovědnost...
ale to znáš určitě sám

pro mě to není problém - klidně 30000 děleno počtem jezdících aut/lidí na okruhu + jídlo

musím však zajistit aby nepřijelo 10 aut, každej nezaplatil 1000 a čau, bylo to tady fajn - proto potřebuju zálohu
jestli máš na to nějakej dobrej systém, sem s nim :!: :wink:

takže chceš říct že jsi v tom Písku dohodl cenu 30.000,- na den? Jakože okruh kde se skoro nic nejezdí a není vůbev vytíženej a je stejně drahej (nebo spíš dražší) než lepší, komerčně vytíženější okruh Sosnová...?
Co bych udělal já? Dohodl férovější podmínky (vydělají i na občerstvení, jídle atd.), řekl veřejně kolik stojí okruh a podle toho kolik reálně může přijet aut rozpočítal cenu na jedno auto, jelikož se lidi musí přihlásit dopředu a zaplatit zálohu tak by to neměl být problém řešit při vjezdu... V podstatš týden před akcí by jsi měl vidět kolik přijede aut a kolik to teda bude stát... Můj názor: na tom okruhu se moc driftovat nedá (zničíš spoustu gumy atd, ale ne driftováním) takže dát 1.000,- za benál, 1300,- za vlezlé, 300,- jídlo, pití + nějaká kačka za gumy= 2.600,- + gumy = to za ty peníze nestojí na takovém okruhu pro motokáry... Na velké ploše na letišti si zablbneš víc..., tra? vytyčená z kuželek a spousta místa...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od DC Výkonná rada »

situace - chci udělat sraz na nějakym vhodnym miste - Sosna i Mýto beznadějně obsazený - zbývá Písek - hezké prostředí, kompletní zabezpečení akce, pojištění okruhu (to v Sosně chtěj za každý poškození trati money navíc)

ano původně chtěli 45, což sem odmítl a nakonec sme se dostali na 30 s výhradním pronájmem celého areálu a přilehlou střelnicí (což může být příjemné zpestření když v Praze stojí hodina na střelnici něco mezi 200-300 Kč )

vzhledem k odhadnutým možnostem okruhu a zájmu lidí sem stanovil počet na zhruba 30 aut, které se budou podílet na záloze - jestli se pak na okruhu auto vymění už je po dohodě se mnou jen věc toho kdo zaplatil zálohu

jo není to okruh na čistokrevné japonské driftování, ale jen malinkaté klouzání pro děti, ale má pár zatáček, které budou určitě zajímavé při jakémkoliv stylu průjezdu

pokud nepřijedeš, asi to přežiju...

PS: těším se až zorganizuješ ten sraz na letišti :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
JFK Čestný člen
Čestný člen

#64 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:situace - chci udělat sraz na nějakym vhodnym miste - Sosna i Mýto beznadějně obsazený - zbývá Písek - hezké prostředí, kompletní zabezpečení akce, pojištění okruhu (to v Sosně chtěj za každý poškození trati money navíc)

ano původně chtěli 45, což sem odmítl a nakonec sme se dostali na 30 s výhradním pronájmem celého areálu a přilehlou střelnicí (což může být příjemné zpestření když v Praze stojí hodina na střelnici něco mezi 200-300 Kč )

vzhledem k odhadnutým možnostem okruhu a zájmu lidí sem stanovil počet na zhruba 30 aut, které se budou podílet na záloze - jestli se pak na okruhu auto vymění už je po dohodě se mnou jen věc toho kdo zaplatil zálohu

jo není to okruh na čistokrevné japonské driftování, ale jen malinkaté klouzání pro děti, ale má pár zatáček, které budou určitě zajímavé při jakémkoliv stylu průjezdu

pokud nepřijedeš, asi to přežiju...

PS: těším se až zorganizuješ ten sraz na letišti :wink:

akci na letišti jsme už podnikli x krát. Prostě se slezeme na letišti a blbneme... na suchu, na vodě i na sněhu...

mám pocit že z toho děláš něco co ta akce není a nebude... za ty peníze :wink:
sibyla
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od sibyla »

hele DC, omluv se ze se snazis udelat nejaky sraz a prestan byt akcni a delat duleziteho :lol: :lol: :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od JFK Čestný člen »

sibyla píše:hele DC, omluv se ze se snazis udelat nejaky sraz a prestan byt akcni a delat duleziteho :lol: :lol: :lol:

to je masakr, jak mletý hovězí :? :? :? :wacko:

sraz jo? tak jo...
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#67 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

asi jsem chudej a blbej, ale jak psal Tuzingar, dat min 2 (spis 3k=najem+benal+pneu) za to, ze si nekde orvu disky nebo hnu ramena o obrubniky (to bude nejmensi zlo), je imho unreal, at na to koukam z jake strany chci... myslim, ze kdyz zorganizujes nejakou chatu s grilovanim a sudem, dojede vic nadsenejch lidi nez si myslis :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
JFK Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od JFK Čestný člen »

To DC: na E30.cz píšeš toto:
zatim mam takovej nástin programu:
dopoledne o 9 hodin budou volný jízdy aby se všichni projeli a vyzkoušeli tra?
12-14 oběd (během kterého budou taktéž probíhat volné jízdy) a v 14 hod. až všem hezky slehne bude následovat měřený průjezd trati na tři kola - což by se při troše štěstí mělo stihnout do 18. hodin, pak večeře a vyhlášení cen:
jednak čas a také dojem z průjezdu trati
v mezičasech bude pravděpodobně možné jezdit také volně - uvidíme namístě
PS: na startovní rovince počítám se slalomem aby si toho každý opravdu užil

Takže máš v plánu že 30 aut bude jezdit v rozmezí pouhých 5 hodin? A potom jenom tři kola až do večera? A ono to vlastně nebude driftování, ale jízda na čas s tím, že podle něčího dojmu se bude hodnotit i styl :lol: :lol: :lol: jo a zapoměl jsem na slalom! Ještě jízdu po dvou kolech a víc tam toho už nacpat nelze... Takže ve finále z toho bude "DC Challenge all styl 2005" :lol: :lol: :lol: A to jsem měl za to že jde pouze o kravení a zkoušení si driftovat (což lze i na letišti), ale DC pod tíhou argumentů to přeonačil na jakousi soutěž něčeho... :lol:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#69 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Hanz píše:asi jsem chudej a blbej, ale jak psal Tuzingar, dat min 2 (spis 3k=najem+benal+pneu) za to, ze si nekde orvu disky nebo hnu ramena o obrubniky (to bude nejmensi zlo), je imho unreal, at na to koukam z jake strany chci... myslim, ze kdyz zorganizujes nejakou chatu s grilovanim a sudem, dojede vic nadsenejch lidi nez si myslis :-)))

voe, tuzingář jsi ty :lol: jedinej tuzing co mám je auto které jsem už tak koupil a stejně za čas to auto změní motor a bude jenom na drifty... teda až dorazí EVO IX... :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#70 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Kua co vas tak sere? Pokud se to nekomu nezda tak at tam nejezdi jednoduchy reseni... Byl jsem na nekolika srazech pro daleko vic lidi co stali totalne za hovno, proste pouceni pro priste... Hodnotit neco co jeste ani neprobehlo jak to tu predvadi robet mi prijde krajne prehnany...
N54 PWR
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

to mate menses nebo co? 8O ... clovek aby se tu bal rict nazor aby hned nedostal citovku .. :D
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od DC Výkonná rada »

hele vycházim ze zkušenosti z Sosnovejch na kterejch sem byl - času je tam vždycky spousta

za další - tohle je hlavně jen nástin - pokud bude namístě obrovskej zájem o celodenní ježdění furt a furt, neni problem to upravit a dohodnout se aby byl správnej fun

BTW soutěž jsem měl vymyšlenou už od včera ale teď sem to poprvé publikoval

po dvou kolech můžeš jezdit klíďo taky - připravim Ti tam nějakou rampu :twisted:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#73 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Lukas H. píše:Kua co vas tak sere? Pokud se to nekomu nezda tak at tam nejezdi jednoduchy reseni... Byl jsem na nekolika srazech pro daleko vic lidi co stali totalne za hovno, proste pouceni pro priste... Hodnotit neco co jeste ani neprobehlo jak to tu predvadi robet mi prijde krajne prehnany...

Lukyne, vem si pampersku nebo se do toho vloží i ing a bude to o hovně :lol:
Já jsem jenom ostatním chtěl otevřít oči aby si lidi uvědomili jednu věc: na autodromu v Písku který je "dlouhý" 900 metrů (1250 bude po přestavbě až příští rok, v porovnání se Sosnou: ta má 1205m.) je prostě blbost aby kravilo min 30 aut. Když teda v sosně jezdilo najednou 5 aut tak tady se vejdou max 4 auta a bude to o hubu (pokud se teda bude driftovat). Když budu počítat 15 min ježdění pro 4 auta tak se za dvě hoďky vystřídá 32 aut po 15 min. což je slabota (a ještě ua předpokladu že vše poběží v poho a nebudou ?ukance atd.) Volné ježdění bude od 9:00 do 14:00, tzn že si člověk zajezdí max 2x 15 min. Plus po 14 hod jednou 3 kola... Za ty peníze? Zabitej celej den a 2x 15 min + 3 měřená kola??? Proto jsem na začátku tohodle pokecu řešil ten počet aut... atd atd...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od DC Výkonná rada »

je krásný jak to furt propočítáváš, ale praxe je prostě jiná - na Sosně byly velký rezervy a každej si sám usoudil kdy je vhodné vyjet a nebyl problém

ne každej taky chce jezdit furt, je potřeba přezouvat, odpočinout si - no prostě sem si jist že na všechny se časově dostane bohatě

počet měřených jízd taky není dán striktně - když se to bude stíhat může to bejt klidně 2x2 kola, nebo 2x3 kola v mezičasech je možné si zajít na střelnici, nebo posedět do restaurace třeba

pokud tam nechceš, tak nevim proč to furt tak hustě řešíš...
JFK Čestný člen
Čestný člen

#75 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:je krásný jak to furt propočítáváš, ale praxe je prostě jiná - na Sosně byly velký rezervy a každej si sám usoudil kdy je vhodné vyjet a nebyl problém

ne každej taky chce jezdit furt, je potřeba přezouvat, odpočinout si - no prostě sem si jist že na všechny se časově dostane bohatě

počet měřených jízd taky není dán striktně - když se to bude stíhat může to bejt klidně 2x2 kola, nebo 2x3 kola v mezičasech je možné si zajít na střelnici, nebo posedět do restaurace třeba

pokud tam nechceš, tak nevim proč to furt tak hustě řešíš...

mám jisté zkušenosti a umím si předstvit jak to bude brobíhat... Jak jsem psal: řeším to kvůli ostatním lidem aby měli představu do čeho jdou... Třeba ten obrázek té tratě: na první pohled to vypadá jako mega okruh jak pro GTčka, ale realita je úplně jiná... Kratší o 300 metrů jak Sosna, je o dost techničtější atd, tzn dost blbě se tam bude driftovat, ale to je jenom můj názor... Prostě nechci aby pak někdo byl zklamanej :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od DC Výkonná rada »

jasně, je dobře že sem dáváš další názor, je na lidech aby se rozhodli

jeden z důvodů proč to chci udělat taky tady v Písku je aby se vyzkoušel i jinej okruh než Sosna - je to jinej typ trati a to se myslim bude hodit - nedá se jen jezdit furt to samý - už z toho je pjekná ponorka potom
například tady pokud vim nejni moc lidí co jezdilo víckrát v Sosně a i pro ty to bude lepší, že si mohou vyzkoušet typ zatáček, které se vyskytují často na silnici

při průjezdu to bylo zajímavý i s předohrabem a o to víc se tam těšim s BMW

bude fun ty náš pesimisto :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#77 Příspěvek od JFK Čestný člen »

DC píše:jasně, je dobře že sem dáváš další názor, je na lidech aby se rozhodli

jeden z důvodů proč to chci udělat taky tady v Písku je aby se vyzkoušel i jinej okruh než Sosna - je to jinej typ trati a to se myslim bude hodit - nedá se jen jezdit furt to samý - už z toho je pjekná ponorka potom
například tady pokud vim nejni moc lidí co jezdilo víckrát v Sosně a i pro ty to bude lepší, že si mohou vyzkoušet typ zatáček, které se vyskytují často na silnici

při průjezdu to bylo zajímavý i s předohrabem a o to víc se tam těšim s BMW

bude fun ty náš pesimisto :)

kdybys aspoň nemlžil v tomto a přiznal že v Sosně mají E30káři zákaz kvůli zničenému bílému povrchu na test aquaplaningu :lol: :lol: takže to není jeden z důvodů proč ne Sosna ale hlavní důvod proč ne Sosna :lol: :lol: :lol:
PS: mám info že se v blízkosti Prague staví nová kartingová tra?, doufám že to bude rychlá moderní tra? a ne nějaká užovka na dvě motokáry (jako v Písku :lol: )
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od DC Výkonná rada »

JFK píše:kdybys aspoň nemlžil v tomto a přiznal že v Sosně mají E30káři zákaz kvůli zničenému bílému povrchu na test aquaplaningu :lol: :lol: takže to není jeden z důvodů proč ne Sosna ale hlavní důvod proč ne Sosna :lol: :lol: :lol:
PS: mám info že se v blízkosti Prague staví nová kartingová tra?, doufám že to bude rychlá moderní tra? a ne nějaká užovka na dvě motokáry (jako v Písku :lol: )

nemáš úplně přesné informace ohledně tý Sosny...
a pokud už mluvíš o tom bílym povrchu, tak na jednom videu je vidět že po něm např. jede jedna RX-7 :)

PS: skvělý :wink:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

DC píše:PS: skvělý :wink:

P.S. se dava pod podpis :wink:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od DC Výkonná rada »

LOPOLO píše:
DC píše:PS: skvělý :wink:

P.S. se dava pod podpis :wink:

pane uciteli mam to pod svym prvnim a druhym podpisem, jestli ste si neracil vsimnout :roll: :lol:
Odpovědět