Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?
Pavel H píše:Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?
To je pekny letiste, super povrch a dobra delka...
Pavel H píše:Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?
To je pekny letiste, super povrch a dobra delka...
Tak mam sehnat nejaky kontakt a najit dobre ubytovani? Tedy pokud vubec nejaky jarni sraz chceme. Prijde mi, ze zas tak velky zajem neni.
skautik píše:osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna.
Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.
skautik píše:osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna.
Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.
Náměš? nad Oslavou akorát nevím, jak je to tam s pronájmama ...
Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimaji Zkusim to pohledat.
Pavel H píše:[quote="skautik"]osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna.
Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimaji Zkusim to pohledat.[/quote]
Vojenské je, ale nějaký pronájem asi možný bude, jednou jsem tam byla na nějaké motokárové show ... no minimálně by mohli mít pod správou nějaká záložní nepoužívaná letiš?átka v okolí ...
Misa píše:[quote="Pavel H"][quote="skautik"]osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna.
Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimaji Zkusim to pohledat.[/quote] Vojenské je, ale nějaký pronájem asi možný bude, jednou jsem tam byla na nějaké motokárové show ... no minimálně by mohli mít pod správou nějaká záložní nepoužívaná letiš?átka v okolí ...[/quote]
Tak za hodinu mam volat panu veliteli tak zjistim vice info.
Tak jsem mluvil s velitelem letiste v Náměšti a není tomu nakloněn. Ani mi nedokázal poradit nějaké letiště na Moravě, kdy by to šlo bez problému legálně pořádat. Jediné co tam mají povolené je horácká rally.
Takže Hoškovice???
Já bych teoreticky mohl zajistit malé letiště u Hranic na Moravě. Není to nic extra bo to má asi 200m na délku asi 10m na šířku s pláckém na blbnutí Jezdíme tam pravidelně pálit gumy Co vy na to?