Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jarní sraz BMWklubu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#61 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

sumachr píše:
GeorgosAc píše:
sumachr píše:[quote="GeorgosAc"][quote="Pavel H"]Termin snad jeste neni stanoven.

myslim cca termin... jestli na prazdniny.... na prazdniny by to chtelo neco delsiho.. aspon 4dny.....

a nebo rovnou týden ne? :lol:

:mad:[/quote]

ale to musíš přivést alespon sud slivovice ne flasku u dna :wink: Obrázek[/quote]

neboj neboj uz skladuju... ale jinak za dobrotu na zebrotu......
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od sumachr »

GeorgosAc píše:
sumachr píše:
GeorgosAc píše:[quote="sumachr"][quote="GeorgosAc"][quote="Pavel H"]Termin snad jeste neni stanoven.

myslim cca termin... jestli na prazdniny.... na prazdniny by to chtelo neco delsiho.. aspon 4dny.....

ale to musíš přivést alespon sud slivovice ne flasku u dna :wink: Obrázek[/quote]

neboj neboj uz skladuju... ale jinak za dobrotu na zebrotu......[/quote]

za jaou dobrotu? z ajakou zebrotu? ty ses nabidl sam ze mi ji privezes j anehctel a navic ti furt neco shanim a taham :roll:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#63 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

sumachr píše:
GeorgosAc píše:
sumachr píše:[quote="GeorgosAc"][quote="sumachr"][quote="GeorgosAc"][quote="Pavel H"]Termin snad jeste neni stanoven.

za jaou dobrotu? z ajakou zebrotu? ty ses nabidl sam ze mi ji privezes j anehctel a navic ti furt neco shanim a taham :roll:[/quote]

je to sem OT...... shanis.. tahas..... :Poklona:
Pavel H

#64 Příspěvek od Pavel H »

Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#65 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pavel H píše:Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?

To je pekny letiste, super povrch a dobra delka...
N54 PWR
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od patras Čestný člen »

GeorgosAc píše:
sumachr píše:
GeorgosAc píše:[quote="sumachr"][quote="GeorgosAc"][quote="Pavel H"]Termin snad jeste neni stanoven.

a pro me vyhrazena flaska dopadla tak ze sem si jen jedou cvaknul :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Pavel H

#67 Příspěvek od Pavel H »

Lukas H. píše:
Pavel H píše:Co Hoškovice u Mnichova Hradiště? Velikosti a rozlozenim je to cca stejne jako to u Tabora. Nikdy jsem tam nebyl, ale poradaji se tam tuning a klubove srazy. Zna to nekdo?

To je pekny letiste, super povrch a dobra delka...

Tak mam sehnat nejaky kontakt a najit dobre ubytovani? Tedy pokud vubec nejaky jarni sraz chceme. Prijde mi, ze zas tak velky zajem neni.
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Fenri »

Na kdy, že to zhruba plánujete ?
Pavel H

#69 Příspěvek od Pavel H »

To prave nikdo nerekl. Ale predpokladam, ze bud konec brezna nebo zacatek dubna. V kvetnu je Most.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od DC Výkonná rada »

hoškovice -> http://www.lkmh.cz/cz/akce.htm

pronajímají pojezdovou dráhu a pravou část letiště s kouskem hlavní dráhy

Obrázek

cena na den 5000 (tolik platí CWC, nevím jestli je to běžná cena)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
skautik Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od skautik Čestný člen »

osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna. :)
Pavel H

#72 Příspěvek od Pavel H »

skautik píše:osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna. :)

Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.
Misa Moderátor
Moderátor

#73 Příspěvek od Misa Moderátor »

Pavel H píše:
skautik píše:osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna. :)

Já je nechci podceňovat, ale je to klidně možný. Tak najděte někdo letiště na Moravě podobně tomu v Hoškovich. Pokud to bude dohodnuté včas dopředu, tak snad přijede i dost lidí z Čech.

Náměš? nad Oslavou :D akorát nevím, jak je to tam s pronájmama ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Pavel H

#74 Příspěvek od Pavel H »

Misa píše:
Pavel H píše:

Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimaji :-( Zkusim to pohledat.
Misa Moderátor
Moderátor

#75 Příspěvek od Misa Moderátor »

Pavel H píše:
Misa píše:
Pavel H píše:[quote="skautik"]osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna. :)

Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimaji :-( Zkusim to pohledat.[/quote]
Vojenské je, ale nějaký pronájem asi možný bude, jednou jsem tam byla na nějaké motokárové show ... no minimálně by mohli mít pod správou nějaká záložní nepoužívaná letiš?átka v okolí ...
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
Pavel H

#76 Příspěvek od Pavel H »

Misa píše:
Pavel H píše:
Misa píše:[quote="Pavel H"][quote="skautik"]osobne pochybuju ze moravaci pojedou jak na most tak na sraz koncem dubna. :)

Tam je pokud vim jen vojenske letiste a to obycejne nepronajimaji :-( Zkusim to pohledat.[/quote]
Vojenské je, ale nějaký pronájem asi možný bude, jednou jsem tam byla na nějaké motokárové show ... no minimálně by mohli mít pod správou nějaká záložní nepoužívaná letiš?átka v okolí ...[/quote]

Tak za hodinu mam volat panu veliteli tak zjistim vice info.
Pavel H

#77 Příspěvek od Pavel H »

Tak jsem mluvil s velitelem letiste v Náměšti a není tomu nakloněn. Ani mi nedokázal poradit nějaké letiště na Moravě, kdy by to šlo bez problému legálně pořádat. Jediné co tam mají povolené je horácká rally.
Takže Hoškovice???
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Fikop »

Já bych teoreticky mohl zajistit malé letiště u Hranic na Moravě. Není to nic extra bo to má asi 200m na délku asi 10m na šířku s pláckém na blbnutí :lol: Jezdíme tam pravidelně pálit gumy :lol: Co vy na to?
Přílohy
Poruba letiště.JPG
Poruba letiště.JPG (31.37 KiB) Zobrazeno 1232 x
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#79 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Zatim jsou asi nej ty Hoskovice..
N54 PWR
Pavel H

#80 Příspěvek od Pavel H »

Lukas H. píše:Zatim jsou asi nej ty Hoskovice..

Tak dame hlasovat jestli ma cenu hledat termin nebo rovnou najdeme termin a misto budou Hoskovice?
Odpovědět