cau. byl sem tam tez ale jen s muzikou. okoukaval sem vas tam a asi se taky pridam do klubu jinak s tou elektrikou mi to je lito bretajune, skoda ze te neznam sem tam mel i vercajk sme to tam mohli zkusit opravit A potesilo me ze tam baworaci nebylo moc poteckovanych bmw od adminu
Na lopolo rano prijelo s pistoli kulicek , ale lopo diplomaticky s vyrazem neznajiciho indiana..... to se nesmi ??? aha tak jen tam.. tak to sem nevedel....
Vsimli ste si toho "BMW magora" jak se pral s nejakym typkem??? docela me to cukalo mu pomoct, ale pritelkyne rekla at uz zase neblaznim prej ji staci, ze uz tak mam umely zuby
steer píše:cau. byl sem tam tez ale jen s muzikou. okoukaval sem vas tam a asi se taky pridam do klubu jinak s tou elektrikou mi to je lito bretajune, skoda ze te neznam sem tam mel i vercajk sme to tam mohli zkusit opravit A potesilo me ze tam baworaci nebylo moc poteckovanych bmw od adminu
jj jen ten slovak, co s touranu udelal pick up tem byl pekne barevnej
steer píše:cau. byl sem tam tez ale jen s muzikou. okoukaval sem vas tam a asi se taky pridam do klubu jinak s tou elektrikou mi to je lito bretajune, skoda ze te neznam sem tam mel i vercajk sme to tam mohli zkusit opravit A potesilo me ze tam baworaci nebylo moc poteckovanych bmw od adminu
jsem zrovna odjizdel , kdyz prijizdel pick up udelany z 5er... oni na nej prskli koulicki ??? co se delo ?
bretajun píše:Zdravím.Tak jak jsem v Mimoňi měl problém s cenrálem tak jsem ani nedojel domu a vyhořela elektrika v palubovce.Autíčko ende.Já se s toho normálně poseru,každej měsíc něco.Fotky pošlu
skoda, ze si na me nemel telefon, mam kousek od mimone garaz a mohli sme se na to podivat
jsem zrovna odjizdel , kdyz prijizdel pick up udelany z 5er... oni na nej prskli koulicki ??? co se delo ?