angel_1 píše:Skoda ze je mi tak zle, jinak bych snad nekomu napsala at pro me dojede a jela bych, ale asi chcete videt me i BMW spolu, ze? Takze jedine toho 11.10.
A Pavliku 7.10. tam nejezdi, to tam nikdo nebude:-)
pavouk píše:Přímo na náměstí je policejní stanice nevím jestli by byli nadšeni z měkolika BMW se zapocenýma okýnkama s uvnitř spícími ožratými prasátky O tom kdo by pak šel za mě do práce ani nemluvím
hehe, jsem si vzpoměl, jak jednoho léta v Prachaticích jsem spal na parkovišti na zemi vedle auta ( bylo hrozný horko ) a v noci mě budili policista s cistkou at si jdu lehnout aspoň do auta
ale byli strašně vpohodě, slušně mě poprosili. Myslim že to byli nejlepší cajti který jsem potkal...
hehe, jsem si vzpoměl, jak jednoho léta v Prachaticích jsem spal na parkovišti na zemi vedle auta ( bylo hrozný horko ) a v noci mě budili policista s cistkou at si jdu lehnout aspoň do auta
ale byli strašně vpohodě, slušně mě poprosili. Myslim že to byli nejlepší cajti který jsem potkal... [/quote]
angel_1 píše:Skoda ze je mi tak zle, jinak bych snad nekomu napsala at pro me dojede a jela bych, ale asi chcete videt me i BMW spolu, ze? Takze jedine toho 11.10.
Klíďo přijeď bez báva
Dobrá 7.10. budu doma
Noo toho 11.10. prijedu s BMW, hele pavoucku, udelas nejaky fotky ted??
Klíďo přijeď bez báva
Dobrá 7.10. budu doma
Noo toho 11.10. prijedu s BMW, hele pavoucku, udelas nejaky fotky ted??
Jasně Vyfotím to - že u pavouků umí řídit i samičky
angel_1 píše:Ty jooo ja se na Vas tesim, ale kdyz budu mlcet tak me uzemnete necim, budu z vas nervozni
co že to máš v tom podpisu?
Taky me to nevyradi, dojedu toho se nebojim, tesim se na Vas, fakt jo, ale at Vas nezklamu:-) Nedovolim aby me strach z toho ze budu nervozni vyradil ze srazu:-) Dojedu, tesim se na toho cisnika, vzdy cuci jak paprika.-)
Ale nevadej mi, nebo vadej mi min jak hmyz, pavouci jsou ok, ale nemusi lest po me, kdyz jsou dost daleko tak mi nevadej:-), jinak mam radeji hady [/quote]
Tak tuhe větu si uložím a piš si - že ti jí jentak neodpustím
pavouk píše:Ale nevadej mi, nebo vadej mi min jak hmyz, pavouci jsou ok, ale nemusi lest po me, kdyz jsou dost daleko tak mi nevadej:-), jinak mam radeji hady
Tak tuhe větu si uložím a piš si - že ti jí jentak neodpustím [/quote]