Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2008

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
James
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od James »

Bude nějaký skupinový odjezd z Prahy:)?
WinCent

#62 Příspěvek od WinCent »

bude se taky něco ještě dít v neděli ? bohužel nemám čas a jedinej den kdy bych mohl je neděle tak abych nepřijel a všichni už neodjížděli... :?:
WinCent

#63 Příspěvek od WinCent »

njn, tak jsem četl program a odpovím si sám, v neděli můžu už leda zbírat kelímky a plnit koše :D
takže bych to zkusil přijet alespon v sobotu jen na dopoledne ... 8)
tukan

#64 Příspěvek od tukan »

v sobotu dorazíme wincka beru sebou i kdyby nechtěl :D
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od DC Výkonná rada »

takže poháry už jsou připravené - naladím vás třeba tímhle pro vítěze RZ ->
Obrázek
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
michal09

#66 Příspěvek od michal09 »

DC: Parádička :cool2:
Wickerman

#67 Příspěvek od Wickerman »

DC tak to nema chybu jako :) Vsem kteri se zucastni RZ atp. to moc preju,takova trofej od BMWKLubu toje strela!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jo a jeste DC prosimte objednej to poradny pocasi jo??? Alespon podobny tomu minulemu,akorad ne takovy vedro,diky :D :D :D
Killca

#68 Příspěvek od Killca »

Wickerman píše:DC tak to nema chybu jako :) Vsem kteri se zucastni RZ atp. to moc preju,takova trofej od BMWKLubu toje strela!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Jo a jeste DC prosimte objednej to poradny pocasi jo??? Alespon podobny tomu minulemu,akorad ne takovy vedro,diky :D :D :D
nahodou v noci byla dost zima :D a trofej je od dceho, ne od bmwklubu :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od DC Výkonná rada »

dnes večer zpracuji registrace (mám jich tady přes 100) a poté odešlu údaje časoměřičům aby to mohli naládovat do mašin

budou dvě časomíry - na RZ se použije ta jako byla minulý rok a na sprinty bude od dragsterů, takže by měla být přesná a umožňovat více funkcí

sprinty s RZ se pojedou souběžně a to hned od rána

odpoledne se budou dojíždět disciplíny a poté bude následovat nějaký čas na volnou RZ a následně se trať přestaví na drifty, pak vyhlásíme výsledky a hurá na 35km dlouhou spanilku po okolí s průjezdem přes:
Hoškovice, Mnichovo Hradiště, Klášter Hradiště n.J., Jivina, Mohelnice n.J., Podhora, Buřínsko, Kobyly, Havlovice, Svijanský Újezd, Příšovice, Březina a zpátky na letiště
viz. mapa

Obrázek
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Michall

#70 Příspěvek od Michall »

Pěknej pohár,ten se mi bude na polici vyjímat. :lol: :lol: :lol:
martinmbx

#71 Příspěvek od martinmbx »

Zdravim,chci se zeptat jestli bude mozne pokud si to rozmyslim a budu se chtit zucastnit sprintu,tak se dodatecne registrovat,v prihlasce jsem oznacil ze ne,pujde to na miste?
globusman
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od globusman »

martinmbx píše:Zdravim,chci se zeptat jestli bude mozne pokud si to rozmyslim a budu se chtit zucastnit sprintu,tak se dodatecne registrovat,v prihlasce jsem oznacil ze ne,pujde to na miste?

Jasně, když si to rozmyslíš, tak se v neděli stav a určitě se to nějak domluví...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od DC Výkonná rada »

včera se moc naklapala moje klávesnice, když namlátila dalších přes 100 registrací do formuláře, takže nyní máme přes 500 registrovaných posádek, čímž REGISTRACE UZAVÍRÁM

kdo se nezaregistroval doteď, bude muset až na místě a pokud se bude chtít účastnit disciplín, bude se muset nechat zapsat u časoměřičů disciplín v případě že už nebudou disciplíny obsazené, neb zájem o ně je velký
Killca

#74 Příspěvek od Killca »

DC píše:bla bla bla :D

hele moh bys soupnout mapu trasy do prvniho topicu? a treba i ten obrazek trofeje

rozesilam jeste info par lidem co tom nemaj vubec sajn, tak aby se aspn renuli kdyz prijedou rovno na misto, ale aby meli vsechny informace rovnou tady takle ze stranky, je to jednoduchy :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ELiLOBO
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od ELiLOBO »

zdar, mam jen jednu malou otázečku, sem reglej na sprinty a nevim jak to chodí, to si mě tam zavolaj nebo tam mam nějak přiject a oni mi řeknou nebo jak to je? :Confused2:
BMWPower
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od BMWPower »

Minulej rok to bylo, že se to vyhlásilo přes mikrák několikrát za sebou. Bylo to docela dobře slyšet i vzadních částech parkplacu. No a pokud něco takovýho uslyšíš tak dojedeš na místo startu(asi to bude zase ten altán)resp. kousek opodál. Tam už tě pořadatelé navignou co a jak. :wink:

Takhle to fungovalo minule.A letos myslím, že to bude stejný.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od DC Výkonná rada »

ano je to tak jak psal BMWpower

AD REGISTRACE: JE UZAVŘENA POUZE REGISTRACE PŘES INTERNET, JE ALE SAMOZŘEJMĚ MOŽNÉ PŘIJET I BEZ REGISTRACE - ČÍSLO DOSTANETE U VSTUPU A U ČASOMĚŘIČŮ SE DOZVÍTE JESTLI JE JEŠTĚ MÍSTO V JEDNOTLIVÝCH DISCIPLÍNÁCH
Vikec

#78 Příspěvek od Vikec »

Chtěl jsem se zeptat DC,posílal jsem registraci 8.8.08 a v seznamu pořád nejsem? je tam nějakej problém...
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Vikec píše:Chtěl jsem se zeptat DC,posílal jsem registraci 8.8.08 a v seznamu pořád nejsem? je tam nějakej problém...

asi došlo cestou k nějaké chybě, pokud nejedeš disciplíny tak se zaregistruj až na místě, pokud chceš jet zajdi si pak i k časoměřičům na registraci
Vikec

#80 Příspěvek od Vikec »

to mě mrzí, nešlo by alespon to číslo :

Dobrý den,

číslo: 383
přezdívka-nick: Vikec
auto kterým přijedete: e36 320 Coupe
obsah: 2.0 l
účast v discilínách
SPRINT: ano
eRZetka: ne
účast po které dny: sobota