s tema zenskyma se prosim brzdete , neni to dovolena pro páry ( vyjimka jsou zensky ktery jsou clenkama klubu ci jsou spjati s Mordsessionem) preci jen je to sraz s omezenou kapacitou a dam radsi prednost klukum tocicim se kolem BMWKLUBU. todle urcite lze poochopit.
Navic a to je jiz prokazane-- bez zenskych se bavite vzdy jinak ( lépe) nez se svojima polovičkama
GeorgosAc píše:s tema zenskyma se prosim brzdete , neni to dovolena pro páry ( vyjimka jsou zensky ktery jsou clenkama klubu ci jsou spjati s Mordsessionem) preci jen je to sraz s omezenou kapacitou a dam radsi prednost klukum tocicim se kolem BMWKLUBU. todle urcite lze poochopit. Navic a to je jiz prokazane-- bez zenskych se bavite vzdy jinak ( lépe) nez se svojima polovičkama
Řízku můžu tě taky poprosit napsat pod čáru? Mord mě už láká hrozně dlouho, ale vždy z toho nějak sešlo, tak bych se tam rád podíval kdyby bylo místo... Díky
Mne prosím taky pod čáru, protože jak tak koukám na ten seznam, tak potom co jsem viděl co půlka z těch lidí vyvádí střízlivá, tak po alku to tam bude zajímavý...
GeorgosAc píše:s tema zenskyma se prosim brzdete , neni to dovolena pro páry ( vyjimka jsou zensky ktery jsou clenkama klubu ci jsou spjati s Mordsessionem) preci jen je to sraz s omezenou kapacitou a dam radsi prednost klukum tocicim se kolem BMWKLUBU. todle urcite lze poochopit. Navic a to je jiz prokazane-- bez zenskych se bavite vzdy jinak ( lépe) nez se svojima polovičkama
Tak to mě rovnou smaž. Manželka by mě samotného nepustila ,když vidí jak to tu chodí
Tak to mě rovnou smaž. Manželka by mě samotného nepustila ,když vidí jak to tu chodí