Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Gorgeous Drive 2011 - Spuštěny REGISTRACE !!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Lion píše:Ok, takže bude asfaltka jo?George_D píše:Samozřejmě na jaře tam pojedem a zjistí se stav a dosype, stejně jako loni
Jasný, přes velký díry ti natáhnu IPU

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Takže pulka srazu je zaplněná, aktualizovany seznam 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
CermisE36 píše:To GD/Leni : planujete trika ?
dobrý nápad, pokusim se optat jerryho, zda by jsme nevydali nějakou special kolekšn, ale pruser je s velikostma no, takže možná by se nechalo udělat nějaky univerzal a prostě bud by pasovalo, nebo by bylo na tělo a nebo Hip-hop

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
100RM: No hrnek, ale co s hrnkem prostě, koukat na hrnek se jmenem srazu mi nepřijde moc zajimavy. Takže jestli nějakou kravinu, tak něco, co je spojeny se srazem, spíš mě napadá, jak dávaj v cizích vyspělejších zemích na akcích kelímky s potiskem, zálohovanej, tak nechat udělat třebas ty...........kua no něco pořešíme, nějaký maloserie, at se kdyžtak o to někdo popere 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
100RM píše:jak koukat na hrnek ? Snad ho budem pouzivat ... Nahodou, ja by som bol za hrnek rad a urcite si ho objednam radsej jak nejake dalsie tricko ... Ale ked nie, tak aj tak dobre, aspon mi ostane hrnek ako moj napad a vyuzijem ho napriklad na Sosnu
Jasné, hrnek je tvuj nápad a nech si ho na Sosnu, já mam hrnků dost

Spíš ale pořešim s jerrym trika, tak měsíc před srazem každý dostane maila, zda chce, jakou velikost a bud odepíše že jo, nebo ne a udělá se nějaká rychlá objednávka. Trička jsou fajn nápad, to budu mít rádši, než hrnek