Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M5 E60
Tak převodovka už je doma nakonec 30000K
Neznáte náhodou někoho kdo tyhle převodovky repasuje? Takhle mi zůstanou dvě... Jedna špatná se synchrony na 1a2 stupni s plně funkční hydraulikou a druhá která je ještě v autě ale po zahřátí vyskakuji rychlosti a pak mi řádila už jen 1236, je dosti hlučná a píská ... Hydraulika taktéž v pořádku... Aspoň aby šla udělat jedna ze dvou aby zůstala náhradní...

Neznáte náhodou někoho kdo tyhle převodovky repasuje? Takhle mi zůstanou dvě... Jedna špatná se synchrony na 1a2 stupni s plně funkční hydraulikou a druhá která je ještě v autě ale po zahřátí vyskakuji rychlosti a pak mi řádila už jen 1236, je dosti hlučná a píská ... Hydraulika taktéž v pořádku... Aspoň aby šla udělat jedna ze dvou aby zůstala náhradní...

blesk666 píše:36tis Kc za macku vo vreci hlavne u SMG neviem ci je najlepsi napad. Neviem ci je to ako u M3 E46 kde staci kupit cisto novu tovarensku hydraulicku cast a zbytok je klasicka 6 stupnova manualna prevodovka
M5 to má uplně jinak a navíc u M5 je to 7 kvalt a v bmw jde bud koupit za 100tis. hydraulika a nebo pak celá převodovka i s hydraulikou za 295 tisíc

Re: BMW M5 E60
Zdravim kluci dlouho jsem tu nebyl ale musim se svami podelit o tu radost ze uz si konecne tyden uzivam M5 v plne sve krase a hlavne v plne sile
Prevodovka funguje naprosto vyborne a jeste me potrapil motorek na sacich klapkach ale vse se vyresilo a ted uz jen radost a usmev od ucha k uchu...
Jedine co mi jeste chybi je vyfuk a pokud nekdo ma nejake koncove ladene tlumice tak ihned jedu pro ne...

Prevodovka funguje naprosto vyborne a jeste me potrapil motorek na sacich klapkach ale vse se vyresilo a ted uz jen radost a usmev od ucha k uchu...

Jedine co mi jeste chybi je vyfuk a pokud nekdo ma nejake koncove ladene tlumice tak ihned jedu pro ne...

gratlujem, uzivaj. Viac popisu auta?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
blesk666 píše:gratlujem, uzivaj. Viac popisu auta?
v klubových autech je úplně vše

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Zdravim kluci
auticko uz je zazimovane v teple garazi pod plachtou ale stale se mi nepodarilo sehnat ladene vyfuky...
Mate tu nekdo zkusenost s nejakym nakupem ladenych koncovek? Mam zalusk na znacku EISENMANN...
Predem moc dekuji za rady a tipy...
auticko uz je zazimovane v teple garazi pod plachtou ale stale se mi nepodarilo sehnat ladene vyfuky...
Mate tu nekdo zkusenost s nejakym nakupem ladenych koncovek? Mam zalusk na znacku EISENMANN...
Predem moc dekuji za rady a tipy...

Tak odpověděl sis sám a vybral asi to nej. Pak už jen Akrapovič 

To sice ano ale ptam se jestli tu mate nekdo zkusenost s nejakym obchodnim zastupcem znacky Eisenmann...
Na internetu jsem nasel 2 ale urcite bych radsi spolupracoval s nekym odzkousenym...
Na internetu jsem nasel 2 ale urcite bych radsi spolupracoval s nekym odzkousenym...

Kluci nikdo zadna zkusenost...? 

Ahoj kluci tak jsem si dnes udelal druhe vanoce a uz mam tlumice EISENMANN doma
Ted uz jen preckat zimu a hura na silnice a okruhy...
Jinak vsem preji poklidny zbytek svatku a hlavne do noveho roku spousty stastnych kilometru s temi nasimi dvoustopymi milacky...

Ted uz jen preckat zimu a hura na silnice a okruhy...

Jinak vsem preji poklidny zbytek svatku a hlavne do noveho roku spousty stastnych kilometru s temi nasimi dvoustopymi milacky...

Gratulace, bude to PEKLO až to nahodíš...jaký konkrétní model/tip máš?
Poslední dobou mám strašnou chuť prodat "véosmy" a koupit V10 v e60.... závidím těm co maj koule a jdou do toho " po hlavě " , s tím mám já bohužel tak trochu problém a moc u toho přemýšlím
https://www.youtube.com/watch?v=OpHo7gwEuM0
Poslední dobou mám strašnou chuť prodat "véosmy" a koupit V10 v e60.... závidím těm co maj koule a jdou do toho " po hlavě " , s tím mám já bohužel tak trochu problém a moc u toho přemýšlím

https://www.youtube.com/watch?v=OpHo7gwEuM0
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
do čoho pôjdeš dalej keď ťa náhodou V10 omrzí?
Ojetej Grippen... 

Zdravim vas kluci tak tenhle model vyfuku jsem poridil...
http://www.schmiedmann.cz/cs/bmw-e60/19 ... 5258.22180

http://www.schmiedmann.cz/cs/bmw-e60/19 ... 5258.22180
Jinak si myslim ze M5 E60 me jen tak neomrzi... uz je to posledni atmosfericky motor a ty preplnovane motory me nijak nenadchly a zvuk vytocene V10 temer k 8500 otackam to je proste masakr... 

kupoval si použitý ,alebo objednával od "šidmana" ?
Rozmýšľam od nich objednať nejaký carbonový exteriér na M-packet,neviete ako to sedí,pasuje?
Rozmýšľam od nich objednať nejaký carbonový exteriér na M-packet,neviete ako to sedí,pasuje?
Ahoj kluci
tak jsem konečně oživil M5 a udělal nezbytný servis ale především nasadil tlumiče od EISENMANNU a neskutečný masakr zvuk...
kdo zažil na živo tak ví o čem mluvím...
samozřejmě jsem vše zachoval tak aby bylo možné kdykoliv dát zpět originál. Nic jsem nadále s vyfukem nedělal takže zbytek je stále původní a vůbec jsem nečekal takový výsledek
vložil bych video ale neumím to sem dát...
Dále pak proběhla úprava jednotky takže lehké zvýšení výkonu na cca 520PS od BMWPOWER, posunut omezovač otáček na 8500 a omezovač rychlosti ž 265 na 330km/h
Opět kdykoliv vše jde vrátit zpět do originálu...
Teď už jen jezdit a tankovat a jezdit a tankovat...
tak jsem konečně oživil M5 a udělal nezbytný servis ale především nasadil tlumiče od EISENMANNU a neskutečný masakr zvuk...

Dále pak proběhla úprava jednotky takže lehké zvýšení výkonu na cca 520PS od BMWPOWER, posunut omezovač otáček na 8500 a omezovač rychlosti ž 265 na 330km/h
Opět kdykoliv vše jde vrátit zpět do originálu...

Teď už jen jezdit a tankovat a jezdit a tankovat...