Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Účast na slavnosti LEGENDY 2016, 11. - 12. 6. - Akt. 28. 6.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepam3

#61 Příspěvek od pepam3 »

Diky za rychlou reakci
:wink:
AlexZ4

#62 Příspěvek od AlexZ4 »

Aktualizován seznam majitelů v prvním příspěvku.
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
xyron

#63 Příspěvek od xyron »

Už se to rychle blíží...
AlexZ4

#64 Příspěvek od AlexZ4 »

Aktualizovány informace k pravidlům v rámci slavnosti LEGENDY v prvním příspěvku.
xyron

#65 Příspěvek od xyron »

Super Alexi za info.

Jen se zeptám na to co je mi nejasné..

- majitel exponátu musí zajistit zábranu před únikem oleje (papírová deska, PVC deska, apod.)
--> nikdy mi olej z žádného auta netekl, čili si nějak neumím představit jak má ta deska být jako velká? Se dává pod motor nebo?

- majitelům doporučujeme stylové oblečení, minimálně však dlouhé letní kalhoty a košili, tričko s límečkem
--> je nějak vyznačena doba kdy tam budu muset být přítomen? Vzhledem k tomu, že u kabria je asi vtip v té střeše, bude mi tam tu střechu někdo natahovat a stahovat v době nepřítomnosti?

díkys
AlexZ4

#66 Příspěvek od AlexZ4 »

xyron píše:- majitel exponátu musí zajistit zábranu před únikem oleje (papírová deska, PVC deska, apod.)
--> nikdy mi olej z žádného auta netekl, čili si nějak neumím představit jak má ta deska být jako velká? Se dává pod motor nebo?

Je to požadavkem vedení PN Bohnice kvůli ochraně životního prostředí. Stačí kartonová deska, kterou dáš pod motor, aby se případné drobné úniky nevsakovaly do půdy

xyron píše:- majitelům doporučujeme stylové oblečení, minimálně však dlouhé letní kalhoty a košili, tričko s límečkem
--> je nějak vyznačena doba kdy tam budu muset být přítomen? Vzhledem k tomu, že u kabria je asi vtip v té střeše, bude mi tam tu střechu někdo natahovat a stahovat v době nepřítomnosti?

V podstatě tam nemusíš být vůbec, ale pokud nebudeš k dispozici, bude třeba, abys nechal klíč od auta u naší produkce, aby se v případě přeháňky nebo čehokoliv dalšího dalo to auto zavřít a zajistit.
xyron

#67 Příspěvek od xyron »

Ok, super, to jsem chtěl slyšet :wink:
Peter_C

#68 Příspěvek od Peter_C »

hele mě není jasná ta plachta ... žádnou fakt nemám a nechci kupovat nějakou za tisíce jen na tuhle akci ... je to teda opravdu "must-have" ??

Jako že přijou kroupy tak to je riziko i když budu stát někde na parkingu u nákupáku a že sprchne..tak zatáhnu střechu a stejnak to bude navoskovaný tak to nebude moc znát...max vemu néjakej detailer aby nebyly fleky...??
pepam3

#69 Příspěvek od pepam3 »

Lidičky, byl jsem snad jeden mezi prvními který nabízel svá auta k výstavě a k žádosti jsem psal hned dotazy ohledně návozu a vyzvednutí auta. do této doby mi nebylo odpovězeno. Nezlobte se, ale komunikace vám jde trokšu ztuha, zařídil jsem se podle svého. Tudíž svou nabídku vozů pod hlavičkou bmwklubu na legendách ruším, ikdyž má účast na legendách stejně bude. přeji úspěšnou prezentaci .
AlexZ4

#70 Příspěvek od AlexZ4 »

Peter_C píše:hele mě není jasná ta plachta ... žádnou fakt nemám a nechci kupovat nějakou za tisíce jen na tuhle akci ... je to teda opravdu "must-have" ??

Jako že přijou kroupy tak to je riziko i když budu stát někde na parkingu u nákupáku a že sprchne..tak zatáhnu střechu a stejnak to bude navoskovaný tak to nebude moc znát...max vemu néjakej detailer aby nebyly fleky...??

Jde hlavně o to, aby se v maximální možné míře zamezilo potenciálním škodám. Pokud nebudeš mít plachtu, hlavu ti asi nikdo neutrhne, ale budeš to neustále leštit, pokud trochu sprchne.
AlexZ4

#71 Příspěvek od AlexZ4 »

pepam3 píše:Lidičky, byl jsem snad jeden mezi prvními který nabízel svá auta k výstavě a k žádosti jsem psal hned dotazy ohledně návozu a vyzvednutí auta. do této doby mi nebylo odpovězeno. Nezlobte se, ale komunikace vám jde trokšu ztuha, zařídil jsem se podle svého. Tudíž svou nabídku vozů pod hlavičkou bmwklubu na legendách ruším, ikdyž má účast na legendách stejně bude. přeji úspěšnou prezentaci .

Informace o časech návozů exponátů jsou veřejně dostupné na webu Legend, informaci jsem nakonec postoval i sem.

O Tvé aktivitě s přihlášením M3 přes M Klub samozřejmě vím, bavili jsme se o tom s Martinem z Legend.

Pokud se nemýlím, jsi v seznamu přihlášených a schválených v rámci BMW Auto klubu ČR...
pepam3

#72 Příspěvek od pepam3 »

ano přesně tak. Hned z počátku jsem se nejdříve zde na bmw klubu ptal o možné prezentaci ale s ohledem na specifické přistavení vozu. Jelikož se mi zde na klubu nedostalo odpovědi (ale pouze potvrzení účasti) obrátil jsem se na M klub, kde mi vše zařídili i s mými specifitkými požadavky. Proto jsem psal ted sem, s tím že Vám zde velice děkuji ale budu se prezentovat přes M klub, který mi vyřídil vyjímku..... Určitě se tam uvidíme. :)
Peter_C

#73 Příspěvek od Peter_C »

AlexZ4 píše:
Peter_C píše:hele mě není jasná ta plachta ... žádnou fakt nemám a nechci kupovat nějakou za tisíce jen na tuhle akci ... je to teda opravdu "must-have" ??

Jde hlavně o to, aby se v maximální možné míře zamezilo potenciálním škodám. Pokud nebudeš mít plachtu, hlavu ti asi nikdo neutrhne, ale budeš to neustále leštit, pokud trochu sprchne.

jop, uź mám slíbenou zápůjčku :wink:
xyron

#74 Příspěvek od xyron »

Dotaz : Kolik a jakých lístků na vstup dostanu (pokud budu vystavovat) ?

Diky

EDIT: tak uz to vím, na stránkách legend to je... 2x celovíkendový lístek na jeden vystavovaný exponát...
Etien

#75 Příspěvek od Etien »

xyron píše:Dotaz : Kolik a jakých lístků na vstup dostanu (pokud budu vystavovat) ?

Diky

EDIT: tak uz to vím, na stránkách legend to je... 2x celovíkendový lístek na jeden vystavovaný exponát...

jeden pro Tebe + jeden navic
Huska
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Huska »

jakou ochranu proti kroupám plánujete? je to věc, které se s ohledem na současné počasí obávám. Horší je to pro mě z důvodu, že se nemohu zúčastnit osobně a pohlídat si. Protože nechci rušit účast, tak auto plánuji dovezt s předstihem, ale riskovat dobití kroupami nechci.
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
riman

#77 Příspěvek od riman »

Přemýšlím, že bych si půjčil nějaký párty stan a schoval auto pod něj. Nebude na něj pražit slunce a snad i dešť a kroupy by to mohlo snést. Pokud by se vám to zdálo rozumné, tak můžeme vzít větší a dát pod něj víc aut.
xyron

#78 Příspěvek od xyron »

Delate z komara velblouda, kroupy co nicily auta jsem v Praze naposled zazil asi pred deseti lety. Klidne se vsadim o litr ze behem legend nespadne v Praze ani jedna..
riman

#79 Příspěvek od riman »

Tak kroupy jsou extrem, ale i dest by nastval (u kabria tim spis) a nez se rozcilovat s plachtou, to radsi to auto rovnou schovam
sejcek

#80 Příspěvek od sejcek »

Takový dotaz, bude tam moznost nějakého myti aut? S autem příjedu po vlastní ose tak budu potřebovat asi oplachnout.
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Odpovědět