To all:
Nemám rád bezdůvodné "citace předchozích příspěvků", plakátování, trollování a bezdůvodné bla-bla komentování za účelem získaním potřebného počtu příspěvků, abych mohl konečně poslat PM nebo otevřít samostané vlákno, jak se děje na zahraničních fórech. Na těch nejdůležitějších a nejaktuálnějších fórech, kromě angličtiny, němčiny, ruštiny (a časem i čínštiny), Vás někdo musí pozvat a zaručit se za nového přispivatele, aby jste na fórum vůbec směli něco napsat. Toto fórum je naše a a výše uvedené požadavky zatím (snad) nejsou potřebné, pokud se budeme držet rozumných zásad - viz. pravidla tohoto fóra.
To Dyx:
Velmi nerad cituji sám sebe, ale v tomto případě musím porušit vlastní zásady a představy.
starML23-05-2015 08:43:47 píše:....Ale dovedu si i představit, že to teče (šplouchá) na horní, na foto neviditelné straně, a po nějaké hraně to stéká nejsnažší cestou. Vyndej zadní sedačku a podívej se na nádrž shora včetně připojení hadiček. Potom bych asi zkusil .... .
Za tohle jsem si od DYX získal ocenenění:
Dyx píše:super diky moc za radu mas u mne velky PLUS bodik. Toto se da udelat s minimalni investici.... teoreticky se muze stat, ze se tim problem vyresi a usetri se nekolik tisic za "vetsi operaci..protoze skutecne nevim zda je praskla a nebo to tece nekudy jinudy.... "
+ MOD Francis: Odstraněna nadbytečná citace.
Místo toho, aby jsi se "Dyx" jednodušše podíval pod tu sedačku, jsme se od Tebe a ostatních dozvěděli spekulace a off-topic:
- o vlivu B100 na nekvalitni tesneni
- jestli mohlo mit vliv moje vlastnorucne michane aditivum slozene z redidla BEZAROMATIK, zimniho VIFU a ACETONU
- "tvuj mix" zere tesneni okolo nadrze
- recept na VIF a bazénovou chemii
- alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství => tady si nejsem zcela jistý
Nejsem přesvědčen o vlastní neomylnosti, ale velká část Vašich příspěvků milý kolegové k vyřešení problému nevedla - takže byly zbytečné nebo off-topic. Jejich napsání, nafocení a komentáře podstatně převýšily čas, který je třeba k nazvednutí zadní sedačky a kontrole, jestli to neteče nahoře, nebo jiné konstruktivní úvaze. Přeji Vám hezkou neděli.