ok, kdyz diskuse, tak diskuse .. nechcu vypadat za socku, zaplatim to tak jak tak, ale kazdopadne bych nezlehcoval ze petikilo jsou hofno prachy, uvital bych mensi castku (sem student

), i kdyz je mi jasny ze je moje rozhodnuti to zaplatit nebo ne ... uz jsem si sem ale navyknul jednou za cas chodit, takze malej zavislak ...
co se mi tady ale libilo, jak uz tady par lidi psalo, ze forum je denne aktualizovany, coz je dano prave tim, ze sem muze prijit kdokoli a napsat cokoli (coz je nekdy plus i minus, ale dava to forum zivost), bojim se ze kdyz se to omezi, nebude uz takovej duvod sem skoro kazdej den chodit a bude f poho stacit si tech par novejch prispevku precist jednou za tyden a vetsina bude stejne o nude, protoze to bude porad od tech samejch lidi ...
spis by me ale zajimalo, co jako se presneji z toho petikila ma pokryvat .. jestli to ma byt vetsina na provoz stranek, tak nevim, ale v dnesni dobe, kdy se da sehnat hosting za 75kc/mesic (neomezenej traffic, 2gb prostor, php, mysql, atd.), tak to neni moc silnej argument ... a zbytek na srazy? stejne vetsina lidi co sem chodi na srazy moc nejezdi, vetsinou se opakujou ty samy xichtiky ... ok, tak do me ... asi jsem typickej cech, proste rad bych vedel kam ty prachy jedou ...