Kurwa kde mám tu slivovicu Co takhle se jít ve středu zase střískat? Ve čtvrtek jedeme do Dukovan do jaderné elektrárny, tak a? už su aspoň trochu zelený
Kurwa kde mám tu slivovicu Co takhle se jít ve středu zase střískat? Ve čtvrtek jedeme do Dukovan do jaderné elektrárny, tak a? už su aspoň trochu zelený
ve stredu ja kua nemuzu jedine ve ctvrtek... muzem zajit do Prigl baru, le pak nepojedeme pres rozdrojovice leda ze bys tlacil do kopca... nebo si radeji v patek domluv chrapani u babky v Bastru a pujdem zakalit!!
Pro ty co nevědí>Kolem brněnské přehrady je taková "silnice" a to je zkratka ke mě domů, akorát se tam nedá (když je sníh) vyjet do kopce bez řetězů a ty Zave samozřejmě nemá už jsem chtěl volat Skautikovi, ale pak to Zave otočil a sjel z kopca dolů Takové akce musíme pořádat víckrát do týdne...
Btw. teď mě napadá kdy bude vlastně moravský regionál
Můj příběh BMW?? Zhruba od 13-14 let jsem jezdil na prázdniny k babče tam kde ted bydlim a kluk z města utrhlej ze řetězu na vesnici mělo takový důsledek, že co jelo na benzín tak tím jsme dračili. Občas nás svezl jeden strejda právě v BMW E30 325, které má dodnes v top stavu(cca 15 let) a nikdy si na auto nestěžoval a má ho fakt rád i když mu je už kolem 60ti let a já si ho také zamiloval.V 15 jsme si koupili Škodu 110(fakt mazec motor z R jela 150). Škoda že Škoda musela po prázdninách do šmelce. Další léto byl Žigul 1,3. Abych pravdu řekl, byla s nim větší sranda ale Škůdka se líp hrabala z polí a tak. Jelikož se o auta dost zajímam a nebojím se šáhnout do motoru a na složitější věci, chtěl jsem auto co jede, sedí na silnici a co mě prostě podvědomě od mala přitahovalo a to byly zadohraby BMW. Tak jsem si koupil Renaulta 19, protože na BMW nebylo a pak dalšího R19 no a pak mě padnul do oka muj Compactík tak proběhl rychlý prodej žabožrouta a okamžité přilnutí k BMW. Chtěl jsem sice E30 ale moje přítelkyně o tom nechtěla ani slyšet a že jedině E36, ale nakonec toho nelituju. Slogan BMW radost z jízdy je opravdu pravdivej. Ted si utřu slzy ze starých vzpomínek a jdu si dát cígo
patras píše:jawaku ty hovado nekulturni !! nemas nahodou zakazanej chlast ???? .. beres trosku zivot na lehkou vahu ...
jinak jardo .. smaz nebo zkrat podpis
Kultura je kráwovina, mám zakázaný chlast, beru protože je mě už všechno úplně jedno - bez Bawa, Kawy, bab a chlastu je pro mě světnahowno
Tak a ted te tu asi mame vsichni politovat... Jardo to co se stalo se stalo proto ze jsi kokot a muzes si za to sam, dobre ti tak... Takze se hod do klidu a prestan si tu furt stezovat...
GeorgosAc píše:Nevim jestli ted snesu krytiku , ale uz jsem nad tim uvazoval driv. takze ja ti na clenstvi prispeju 100,- . kdyz se najdou jeste 4 dobraci jako ja , tak mas clenstvi v klubu zaplacene. Prisel jsem uz v zivote o vic a co bych neudelal pro mladeho blazna do BMW. Ja sice ve 14 zacal okukovat holky misto internetu , a to stejne internet ani neexistoval pro verejnost.
A samozrejme souhlasim s Maniakem.. kdyz neco moc chces tak to dokazes... takze budu mit vetsi radost kdyz si ty penize nekde videlas s cilem stat se radnym clenem a budes si toho aspon vazit.
Ahoj děcka,
mám 320d, ale asi ho prodám. Začínám zjišťovat, že se absolutně neztotožňuji s filozofií BMW. Už jen to, že tu někdo vybírá 500kč za členství je opravdu hloupé. Je mi z toho smutno. Na stránkách Mercedesu nic takového není. Ale i tak se domnívám, že to prostě dělá pár čecháčků. V dospělém světě nic takového nefunguje. Přeji majitelům tohoto účtu mnoho šťastných kilometrů.
Petr
SL65 píše:Ahoj děcka, mám 320d, ale asi ho prodám. Začínám zjišťovat, že se absolutně neztotožňuji s filozofií BMW. Už jen to, že tu někdo vybírá 500kč za členství je opravdu hloupé. Je mi z toho smutno. Na stránkách Mercedesu nic takového není. Ale i tak se domnívám, že to prostě dělá pár čecháčků. V dospělém světě nic takového nefunguje. Přeji majitelům tohoto účtu mnoho šťastných kilometrů. Petr
a ty mas pocit ze tech 500,- jde nekomu do kapsy? z neceho klub zit musi, at uz poplatky za hosting a domenu... ubcasne urpavy na webu... ale i dotovani ruznych akci pro cleny (Most, Mord, ...) a mnoho dalsiho. kde by an to klub jako mel brat??? nehlede na to ze nikdo te nenuti byt platicim clenem... proste jen komunikuj tady an foru, obcas prijed nekam na srazek a mas to zadarmo