To ne, chci přesně tu mrchu v podobě X6, prostě identický auto každým coulem, včera jsem jednu okukoval o obchoďáku a proti e53 4.8is mi to přijde celkem malý, jak venku tak uvnitř, z jedný strany radost že to není taková "stodola" z druhý strany zklamání protože ta zadní část vypadá na oko hezky ale opravdu dost nekomfortně
ted zrovna tu mam 2x E70, jedno 3,5d to je uplně strašny a druhy 4,8i, na tom mě baví ten motor, ale jinak je to hruza to provedení, ty dveře, tapecy, každej plast, do obou samozřejmě zatíká, u jedné hned v den koupě prasklo lanko kapoty, celkem ojeb otevřít, u druhé asi shořela CA klika a nejde skoro nic, ani radio nehraje. obdivuju lidi kteří dají přednost E70 před E65, ten rozdíl v kvalitě je prostě asi 1000 procent. obě ty X5 samozřejmě mají poprasky ty přepažky u motoru co stojí 10k, už todle by mě na těch autech sralo. nevím no, ale podle mě na X6 musíš byt bud strašně blbej a bohatej a nebo jen o to víc blbej aby tě bavilo do takovyho auta srát prachy vrchem spodem.
TANN3R píše:A ty se s tou courou taháš vlastně jen kvůli němu
měl ses stavit, mam tady dvě takový coury, jedné začly hořet vlasy, teda keyless klika, ten tavící se plast potekl celý dveře, mnamka moc povedeny autíčka
a ta druhá je taky perlička, zadřenej klimakompresor vidím poprvé u BMW.
zrovna dnes jsem při rozborce utrženého lanka kapoty, zatečených dveří a shořelé kliky (Vše E70) přemýšlel jeslti je jediný díl na E70 kvalitnější než na E65 a nenapadl mě fakt ani jeden.
pozitiva X6?
- vzhled
- výhled
- xdrive - pozitivum a negativum zároven
- vzhled
- nepadá tak na ceně jak X5
- vzhled
- proti X5 méně časté, ale furt je jich hodně
Mno nic, definitivně jdu hledat nějakou X6 ideálně v 35d někde poblíž ať jí můžu vyzkoušet, třeba si dělám úplně zbytečné starosti a po zkušební jízdě budu taky tvrdit že je to křáp, nebo se zamiluju a bude vymalováno.
Kdyby mě chtěl někdo v téhle kundolapce provést tak prosím SZ
Zdravim, mal som X6, 2009,3,5d, s autom som nabehal cca 60tis km, mal som ho kupene nove, cize technicke problemy som nemal, jedine raz hned na zaciatku som zastal na ceste z nicho nic...po dlhom rozmyslani a pocitani mi vyslo ze asi nemam neftu podla km a priemernej spotreby aj ked ukazovatel bol na stvrtke, v servise rozobrali a bol sprajcnuty plavak...inak som servis neriesil, s autom spokojnost, ale suhlasim ze je to vlastne nepraktickejsia x5, vtedy som bol sam s priatelkou, cize mi to nevadilo, ale dat do kufra dva velke kufre na dovolenku uz neslo, ked som niekoho viezol vzadu alebo sadol som si ja /mam 186cm/. bol som nalepeny na strope vcelku, miesta v predu som nemal malo to sa mi zdalo ok, spotreba vacsinou kombinovana okolo 12,5litra...Aktualne mam X5 2009,4.8i, pohodlim je to pomerne rovnake by som povedal aj ked je to uz trosku davnejsie, pokial ide o x radu nie je to urcite e65/e66 ale uplna tragedia to nie je pokial tam nie je Mkovy podvozok, vtedy tragedia..ale urcite to nie su najpohodlnejsie auta ake som mal...pokial ide o motor jednoznacne prijemnejsie chodenie je s benzinom, mam to na lpg a zatial mas spokojnost, teraz mi pride diesel v x strasny traktor, blbo odhlucnena kabina, x5 oproti x6 praktickejsi kufor, teraz mam manzelku a rocnu dceru, takze kocik milion veci stale takze kufor ozaj ocenujem....a ked sa jara pytal preco niekto kupi e70 miesto e65 tak presne toto je ten dovod-kufor, napracem tam co potrebujem do limiziny by som sa jednoducho nepobalil ani nahodou, ked niekde ideme...dalsiu vyhodu vidim vo vyssom posede a tym aj lepsom prehlade...
tak s tím kufrem bych se hádal, E70 má v kufru 650L a to i včetně prostoru nad roletou, řekni mi jestli jezdíte bez rolety a máte to až po strop narovnane?
E65 má 500L kufr, nikdy jsem nepotřeboval víc, ani s 2letym ditětem, kočár tam dáme, věci pro malyho taky, a prostor v kufru u E65 je určitě větší jak u E70 pod roletou. nehledě na to že když v E70 něco vezeš v kufru, tak to hrboucí celou kabinou, takže dle mého má E65 určitě praktičtější kufr jak E70