Ja se na ni byl kouknout jednou když jsem okolo ale přeci jen ja to samozřejmě nemam tak v oku jako treba ty jaraxi. Nebylo moc casu stihl jsem si to jen zběžně prohlédnout a trosku projet. Diag jsem nemel sebou, neplanoval jsem se tam stavit, jen mi to proste vyslo jak jsem jel kolem.
Co jsem si všiml tak brzdy brzo komplet na výměnu, pneu jen ty co jsou na aute a to zimni a totálně sjeté. Pri pokusu o setření čelního skla se zasekly stěrače v horní pozici. Motor se snažil ale dal nejely.
Interiér celkem slušný na ten věk výbava vše funkční z toho co jsem stihl vyzkoušet. Panoramu jsem treba ale raději neotviral po te zkusenosti se steraci

ve treti radě chybí jedna hlavova operka.
Motor po startu se mírně chvěl, po trosku ohřátí bych ale řekl ok.
Za jízdy z počátku vibrace od podvozku jsem vnímal, ale pak zmizely. Možná jen pneu jak už to tam dlouho stoji? Tezko rict
Zespodu jsem to neviděl. Jen co je videt z boku.
Jaraxi jsi si jisty že se bavíme o stejném aute? Nesedici dveře a nárazník jsem si nevšiml. Ale jak říkám prohlidl jsem to jen v rychlosti.
Co myslíš tou falšovanou serviskou a načítáním klíče jen v bmw? Napsána výměna motoru o které nikdo nic nevi? Kde je napsána vymena motoru? Jako v servise?
Vyptávam se tolik, protože je to jediná x5 u nas která by mi vyhovovala výbavou. Ač je zrovna v aaa

nicméně cena mi vzhledem ke stavu prijde porad trochu mimo a to jsem ji jeste ani nemel na diag a je mi jasne ze ty bys tam nasel dalších x veci.
Zrovna i tu 7mi místnou verzi bychom mozna obcas na krátkou vzdálenost využili.
Jinak bohuzel e65 nebo spis e66 by se mi líbila ale manželka nechce. Její požadavek je xdrive, protoze zimy tady v Beskydech bývají jeste stale na snehu. Opravdu je to v zimne potřeba a to ciste z pohledu pohodlného příjezdu k domu i do skolky s dětmi i skoly.
Dále z pohledu vnitřního prostoru tak v e66 je jednoznačně více místa na délku. Kdyz to budes měřit metrem tak i na šířku. Ale vlivem tvarování zadních sedaček je tam ve finále na šířku mnohem min místa. Bohuzel. Nebo si vážně umíš představit tři děti v e66? Věk 4, 6 a 9? Dále e66 je delší nez e70 a mozna i širší? Tedy problem s parkováním doma i vsude ve městě o neco vic v e66 nez v e70.
Najezdime za rok velmi málo. Do 10k km. Takze to je další minus pro e66/5. Zkratka to co je na tom aute nejlepsi a to je komfort nevyuziju.
Muj požadavek je n62b48. Její xdrive. Vzhledem k zimnímu počasí tady mi nezbývá nez její požadavek respektovat, navic je to auto pro ni ne pro me. Jedine auto kde se tyto dve veci potkávají je e70.
Další auta co připadají do úvahy je q7, MB GL/R/ML(?), rangerover l322(jedine 4,2sc - nevim jestli ma alespon CA protoze auto bez CA uz fakt nechci), volvo xc90 pokud možno v8 a 7mist.
No ale zkratka nejraději mame bmw. Je to pro nas srdcovka. Bohuzel najit pěknou a vybavenou x5 je nemožné. Co se koukam i v de tak proste nerostou

naft je vsude tri rite ale v8 ve výbavě...minimum. A to nemluvím o stavu.
Diky