POHRÁVÁM SI S MYŠLENKOU, OPĚT NA VYSOČINĚ USPOŘÁDAT NĚJAKÉ MENŠÍ, NEBO I VĚTŠÍ SETKÁNÍ MAJITELŮ A PŘÍZNIVCŮ BMW, PROTOŽE MÁM POCIT ŽE SE TU VŮBEC NIC NEDĚJE. PŘIBYLO NÁM TU SPOUSTA BMW ALE SRAZ ŽÁDNÝ.
POKUD SE ALESPOŇ PŘEDBĚŽNĚ OZVE ALESPOŇ PÁR NADŠENCŮ, TAK SLIBUJI ŽE CIRKUS BUDE.
taky bych dojel Jinak na facebooku je založená skupina s názvem Bmw klub vysočina,je tam
přihlášeno 46lidí a nějaký menší srázek už tuším pořádali.
Takže kdyby se to setkání spojilo s "fejsbukáři" tak pár lidí se určitě najde.
Rade520 píše:taky bych dojel Jinak na facebooku je založená skupina s názvem Bmw klub vysočina,je tam přihlášeno 46lidí a nějaký menší srázek už tuším pořádali. Takže kdyby se to setkání spojilo s "fejsbukáři" tak pár lidí se určitě najde.
No pokud BMWklub vysočina nejezdí v BMW jen na fejsbůku nebo v NFS, je to zajímavej nápad.
Rade520 píše:taky bych dojel Jinak na facebooku je založená skupina s názvem Bmw klub vysočina,je tam přihlášeno 46lidí a nějaký menší srázek už tuším pořádali. Takže kdyby se to setkání spojilo s "fejsbukáři" tak pár lidí se určitě najde.
No pokud BMWklub vysočina nejezdí v BMW jen na fejsbůku nebo v NFS, je to zajímavej nápad.
V cervenci 2011 sem zalozil na FB tuhle skupinku.Je tam cca 50 lidi.Je nas tam aktivnich asi 10,se kterejma se pravidelne stretavame a jezdime na ruzny vyjlety,akce atd.
V cervenci 2011 sem zalozil na FB tuhle skupinku.Je tam cca 50 lidi.Je nas tam aktivnich asi 10,se kterejma se pravidelne stretavame a jezdime na ruzny vyjlety,akce atd.
Jj to sem koukal ze ten FB bmw club zas tak moc nefunguje.Do ty skupiny sem se prihlasil,oslovil sem jejiho spravce s navrhem neco usporadat.Do skupiny jsem byl prijat ale odpoved jsem doted neobdrzel.
Tak na Fcb se tak nějak domluvil termín 12.5. (neděle) cca v 15:00hod na letišti v Komárovicích. Je tam možnosti si i trochu zajezdit sprinty nebo gumovačka.
Mapa: http://www.mapy.cz/#d=base_1703579_1&x= ... 7&z=15&t=s