za tu bych se nebal rict 250, ale mozna sem mimo Jestli nekdo ceka na levnou/vybavenou 745i tak asi neni co resit. Klidne bych ozelel CA a tempomat... roletky jsou samozrejme chyba, ale i tak je to hezky vybavene za malo penez a zda se, ze garazovane..
jozin: prej prodam ti to same.... ale jeste k tomu dodej nema to tohle tamto a tamto taky ne Teda podle toho cos tu psal, nic ve zlém
Dodělat zadní roletky už není takovej problém, na rozdíl od ostatních věcí co auto má, zadní nivo je jedině výhodou při přestavbě na plyn, jinak tempomat samozřejmě má. Kilometry jsou 100% reál. Je to moje 4-tá E65 a tuhle jsem vybíral hodně dlouho. Fólie jsem dával, aby mi čumilové nekoukali na ženu. Mohu je zdarma a odborně sundat Auto vždy stálo a stojí v garáži. Prodáváme, protože potřebujeme kombajn a tlačí mě čas (mimino na cestě). . Bohužel auto tady na klubu ani nenabízím, protože jsem tady ani žádný předtím neprodal. Akorát každej řešil kraviny nebo neměl prachy pohromadě
pokud chceš kombajn jako sklízecí mlatíčku, tak to ti mužu doporučit, dneska celkem super byznys (ted jsem byl zrovna měnit altík na jednom takovym stroju)
no a pokud chceš kombajn jako kombíka kvuli jednomu nebo dvěma dětem, tak na to se zvysoka vykašli a nech si sedmu, do sedmy se kočárek vleze a vše potřebny taky a aspon ti to nerachotí v kufru, vlastně sedma je idealní rodiny auto, bordel na děti je v kufru a nerachotí v kabině a děti sedí vzadu a užívaj si bezpečí a komfortu sedmy.
Jardo děkuju za rady ale jdu do přece jen do toho kombajnu. Máme k tomu ještě psi a jezdí s náma taky rádi, a nebaví mě je vozit pořád jenom v dodávce. Altík jsem dělal před měsícem a taky to na tenhle povoz není úplně nejlevnější záležitost. Ale když máš opici, musíš mít na banány.
za tu bych se nebal rict 250, ale mozna sem mimo Jestli nekdo ceka na levnou/vybavenou 745i tak asi neni co resit. Klidne bych ozelel CA a tempomat... roletky jsou samozrejme chyba, ale i tak je to hezky vybavene za malo penez a zda se, ze garazovane..
jozin: prej prodam ti to same.... ale jeste k tomu dodej nema to tohle tamto a tamto taky ne Teda podle toho cos tu psal, nic ve zlém
Dodělat zadní roletky už není takovej problém, na rozdíl od ostatních věcí co auto má, zadní nivo je jedině výhodou při přestavbě na plyn, jinak tempomat samozřejmě má. Kilometry jsou 100% reál. Je to moje 4-tá E65 a tuhle jsem vybíral hodně dlouho. Fólie jsem dával, aby mi čumilové nekoukali na ženu. Mohu je zdarma a odborně sundat Auto vždy stálo a stojí v garáži. Prodáváme, protože potřebujeme kombajn a tlačí mě čas (mimino na cestě). . Bohužel auto tady na klubu ani nenabízím, protože jsem tady ani žádný předtím neprodal. Akorát každej řešil kraviny nebo neměl prachy pohromadě
Ano, ty roletky by asi nebyly takový problém, ale jak říkám - tomu autu bych to s klidem odpustil, protože to už řeší folie a prostě je to detail na celkově krásnym autě.
S tim tempomatem - sorry, viděl jsem předek bez radaru tak jsem napsal bez tempomatu, ale myslel jsem ten zbytečnej adaptivní. Pokud máš jen ten "hloupej" tempomat tak je to jedině výhoda!
Za mě prostě krásný auto za skvělou cenu. Ten nájezd z toho dělá i potenciálně zajímavý youngtimer. Přeji brzký prodej a doufám, že auto skončí v dobrých rukách.
Hele jakto ze to ma 320 Model Designation, Deletion a pritom na fotce vidis 745i. Nebo to neni k tomu? Jsem myslel ze to znamena ze mas ten kufr cistej.
Jo, znamena to, ze je kufr cisty. Treba si to tam nekdo dolepil, jako mam v planu ja. Me se to tam libi, ale auto, co jsem kopil to nema. Takze to mam u Jaraxe obednane a uz se tesim az to bude na aute
Pokud chces kombajn vem Chrysler 300,hezci kombajn tu neni a je jedno zda tam je Hemi ci chrochtak.Jinak LPG je pro nekoho plus,pro nekoho minus,vec nazoru jen.
jozin7 píše:Pokud chces kombajn vem Chrysler 300,hezci kombajn tu neni a je jedno zda tam je Hemi ci chrochtak.Jinak LPG je pro nekoho plus,pro nekoho minus,vec nazoru jen.
Za me jedinej kombajn, kterej je fakt hezkej na pohled. V cerny barve. Libi se mi i vic nez sedan 300C.
Jojo když jsem jel na dovču tak jeden polskej předemnou tankoval, napřed jsem nechápal proč sundává značku a hle bylo tam tankování a natlačil podle času tankování tak 30l buchtu u mě celkem jeblo když jsem bral 100 .
Hemi je celkem v pohodě, ale americké koňe nejsou poctivé takže člověk od toho něco čeká a v tomto případě hodně a ono to tam není, k interiéru se nevyjadřuji - je to prostě smutný.
u 300c je u me nejvetsi problem motor.HEMI opravdu nejede,na to co deklaruje,jen zere.Sef to ma v Hammer,hruza.Vim,hamiik je tezsi ale i tak.Nafta je slaba a rachoti.Chtelyo byto tam mit ten novy od Pernstaru 3.6 benzin a bylo by to tak akurat myslim.Z venku to je krasne a neprehlednutelne auto ta maska a uzke okna parada.Uvnitr to je slabsi ale da se to prezit.
Tak jako jsem měl na mysli hlavně kapotu, blatníky atd.. Dveře z hliníku a střechu má málo které auto. Navíc oproti W210tce byl udělán pokrok, ten opravdu hnil hodně. Jinak je to povedené auto. Každé má nějaké slabiny. Dokonalé auto neexistuje a existovat nikdy nebude.