Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Ty kola od Alpiny jsou bomba.
celovzduch je nesmysl pokud chceš mít odezvu od řízení, to je právě to co dělá E65 vyjímečnou, je dostatečně pohodlná, ale přitom tuhá a řidičská, A8 a S jsou mekční, lépe filtrují ale jsou totálně nudné. to samé G11, tam už je celovzduch a stojí to za prd.kourk píše:Takže uplně jiný system než třeba audi, která je na vzduchu celá?JaraX píše:je to tu mockrát,
a na mých stránkách http://www.jarax.net najdeš celý dokument povídání o podvozku, takže hledej
v rychlosti
základ
obyč stabíky, 4x pružiny, obyč tlumiče
a pak se k tomu v libovolné možné konfigurací přidává
EDC - el tlumiče - značně lépe tlumí nerovnosti
DD - aktivní stabilizatory - řeší náklony v zatáčkách, boční vítr apod
nivo - vzduch na zadní nápravu - udržuje výšku podvozku furt stejnou
Když člověk nejezdí kudlu.. jak moc je DD potřeba? Co když auto DD má a to se pak vysere? Lze s tím jezdit jako bez DD nebo to něčemu vadí?
EDC - co ty tlumiče vydrží? ještě jsem neměl auto.. na kterém bych neměnil tlumiče. Ale je rozdíl menit 4 tlumiče kde jeden stojí 1500,- a jeden 15000,-
DD se sere minimálně, většina funguje bez problémů, posrat se tam může čerpadlo (u E65 se celkem nesere, viděl jsem 2x a z toho asi jednou bylo naší vinou že jsme ho neodvzdušnuli před nastartováním), u E70 se sere hodně, tam ty čerpadla odchází, to samy E60-E64, tam jsou čerpadla jiné značky a méně kvalitní. občas se na DD posere nějaký ventil, nebo čidlo v rozvaděči, to je oprava do 5000kč, no a u hodně jetých aut co jezdili hodně v soli zase jednou ročně řešíme nějakou trubku(jako jednou ročně s tím někdo přijede né že každýmu autu se to stane jednou ročně). no a pak má občas někdo KO stabík. ale jinak fakt DD řešíme minimálně.
tlumiče jdou repasovat https://www.aircarsystem.cz/eshop/kateg ... -7-e65-e66
a jak píše matiz, mají velkou životnost, většina aut má najeto půl koule a ještě tlumiče ve slušném stavu, oproti NON-EDC, ty už ve 200tkm nefungují nic moc a rozhodně nestojí 1500kč kus.
jelikož se to hodí spíš do jiného tématu, dal jsem report sem
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 9#p1150949
http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... 9#p1150949
Me kazdej strasi, ze se mne muze ukroutit zadni tyc stabilizatoru, a ze se ten dd sere. Mne trochu tece chadic, ale jednou za 3000 km doleju hlt a jede se dal. Budu ho muset vymenit, ale zatim maj prednost jine veci. U Golfa V jsem ted menil chladic a zadni pruziny s dorazema na tlumicich.
To je přesně ona co hledám. Klidně i bez acc a night visionu. Ale kdo by to tu přihlásil.

Za 500 000 kc
.

To ne. Já hledám do 300k ale taky nepočítám že bude mít najeto pod 40k ale kolem 200k.Jen píšu ze takhle bych chtěl aby vevnitř vypadala ta moje. Zvnějšku taky dobrý. Žádný chromový listy taky preferuji.
P.S. Tahle je vzhledem k nájezdu ideální pro Filozofa.
P.S. Tahle je vzhledem k nájezdu ideální pro Filozofa.
-
- Kontaktovat uživatele:
Szukaliśmy tej strony ale nie ma jej w naszym serwisie

Matizi, Tobě ten odkaz nefunguje? Zrovna tahle mohla být pro mcfila
Jarisi, když máš na zeměkouli poslední 750li e66 v individuálu s nájezdem 31 tisíc km, tak ji určitě neprodáš za 200k

Jarisi, když máš na zeměkouli poslední 750li e66 v individuálu s nájezdem 31 tisíc km, tak ji určitě neprodáš za 200k

Za 200000 jedině se sníženým termostatem. Lidi nevědí jak se ještě napakovat. 

Tak sice nemá ofuky které jsem říkal že je Must have, má chromové listy což také nechci, ale sere pes, napsal jsem mu o VIN. Jen Jarax už je asi v Řecku. A bez něj pro to nepojedu. Tak třeba vydrží a má ty podstatně věci.ettore píše:Matizi, Tobě ten odkaz nefunguje? Zrovna tahle mohla být pro mcfila![]()
A díky ettore
jarax jede do řecka za 14 dní
Ja jsem si nedelal srandu z ceny, ale z toho, ze ji za tuhle cenu urcite nehleda. Jeste k tomu z Japonska.ettore píše:Matizi, Tobě ten odkaz nefunguje? Zrovna tahle mohla být pro mcfila![]()
- soukupadam
To piano v černym interieru je bomba, to si taky udělam.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak proc mne ten odkaz nefunguje a vam vsem jo???
Kdyz jsme u toho pijana, vite nekdo kod barvy na nej?
Kdyz jsme u toho pijana, vite nekdo kod barvy na nej?
matiz: treba zmazať lomítko na konci odkazu, aby to končilo iba html
Tá už sa ale predáva dlhšie ak ma pamäť neklame, takže asi nebude všetko v poriadku...
Tá už sa ale predáva dlhšie ak ma pamäť neklame, takže asi nebude všetko v poriadku...
O tejto sme sa tu uz bavili myslim nie?neviem ci je to rovnaky predajca, ale podla mna je to ta co som pisal ze nema “puklicky” na kolesach a zadny napis 750Li nebude origo font..