Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kam se letos chystáte?
Re: kam se letos chystáte?
Ja som absolvoval chorvatsko takze ziadny turisticly skvost:)
Bol som v chorvatsku bol dlhsej dobe a podla toho co som cital som myslel ze tk bude vyrazne drahsie, ale uplne v pohode..
Bol som v chorvatsku bol dlhsej dobe a podla toho co som cital som myslel ze tk bude vyrazne drahsie, ale uplne v pohode..
Michale strašně záleží kde jsi byl a v jaký čas. Já když neměl ještě děti tak ostrov HVAR r 2010 začátek září byl moc fajn a byl tam opravdu klídek a pohoda a minimum turistů.Michal595 píše:Ja som absolvoval chorvatsko takze ziadny turisticly skvost:)
Takže je rozdíl v Chorvatsku kam jedeš. Ale je fakt že je to mnohem delší cesta jak istrie a taky dražší díky trajektu a autu.
Ted jedeme s dětma poprvé k moři na RABAC a to počítám bude prostě spíše zaměřené na děti aby se vyřádili u vody a něco projedem po okolí výlety případně to nějak skloubíme dohromady dle počasí.
já byl na Brači, Krku, Rabu a pár dalších místech a vždycky to stalo celkem za prd v porovnání s řeckem a nedej bože se zapadním
My sme boli take male ale pekne mestecko Nin kusok od Zadaru, super bolo pre malu ze je tam taka laguna kde bola plytka voda takze sa mohla smotkat takze super..na chorvatsko tepla voda, ale ked sme si pozicali cln a sli sme na Pag tak uz voda vyrazne chladnejsia...coz je pre mna najvatsi problem chorvatska ze ta voda tam nikdy neni tepla tak jak by som si predstavoval ja:) ten Nin bol fajn aj v tom ze tam boli pieskove plaze takze nebolo treba poslalovat po kamenoch...
mě se libi na Lefkadě že to moře mývá i 28°c takže tam můžeš být i 2 hod ve vodě.
28 je uz prijemna teplota vody, v chorvatsku ale myslim nerealna...pisali ze mala 26 ale neviem neviem...bola studensia jak co sme boli pred mesiacom v turecku:)
Den pred odchodom bola v noci burka rano uz pekne ale voda studena jak svina ked sa to premiesalo...
Grecko som bol len raz ako decko takze neviem porovnavat, ale kazdopadne keby ideme tak to by som siel letecky uz no...
Den pred odchodom bola v noci burka rano uz pekne ale voda studena jak svina ked sa to premiesalo...
Grecko som bol len raz ako decko takze neviem porovnavat, ale kazdopadne keby ideme tak to by som siel letecky uz no...
Kamarád odepisoval je-li do Bulharska autem 28hodin z toho 4h spánek a nějaké pauzy. Na benzinach.
No asi bych to fakt nejel ve škodě citigo ... šilenost
Jinak se chystáme za 3dny touto dobou budem na cestě do Chorvatska Rabac.
Už jen nachystat auto na cestu a vzít nezbytnou výbavu na případný servis pro strýčka náhodu. Pokud bude něco zajímavého podám report.

No asi bych to fakt nejel ve škodě citigo ... šilenost

Jinak se chystáme za 3dny touto dobou budem na cestě do Chorvatska Rabac.
Už jen nachystat auto na cestu a vzít nezbytnou výbavu na případný servis pro strýčka náhodu. Pokud bude něco zajímavého podám report.
fakt jeli citigem?
Jo má tedy tu robotickou převodovku tak nemusí kvedlat a nové auto od února koupil ženě a sám má starého Forda tak raději je-li na jistotu novým autem. Já bych to nedal a ještě jsem mu to rozmlouval ze jej bude bolet vsechno.... no jsem zvedavej co mi řekne jeho žena jak se jim líbila cesta 

Já teď byl na otočku Gevgelii a když jsem viděl kolik lidí tam na to Řecko a Bulharsko stojí na hranicích ... No masakr. Cesta která jindy trvá 14 hodin, tak teď 20 

ted je blbá doba, jezdí turci, musíš až koncem srpna/září
Já tam byl služebně, já musel
A to jsem si ještě tak 2 hodiny ušetřil přes diplomatický průjezd 

rychlý dotaz. Za pár hodin jedeme a chci tankovat v Mikulově a přejet Rakousko na plyn a pak až kolem MARIBORU tankovat.
Vidím že tam jsou kolem dálnice i s LPG .
Je tam problém ve slovinsku nebo je to v pohodě ? Tankovací koncovka případně otevírací doba je nonstop na dálnici.
Doufám že stím nebude problém už jsem tam pár let nebyl a většinou jsem jezdil přes maďarsko do chorvatska a tama ani v chorvatsku nebyl problém. Slovinsko jedu snad letos poprvé svým autem s LPG.
Vidím že tam jsou kolem dálnice i s LPG .
Je tam problém ve slovinsku nebo je to v pohodě ? Tankovací koncovka případně otevírací doba je nonstop na dálnici.
Doufám že stím nebude problém už jsem tam pár let nebyl a většinou jsem jezdil přes maďarsko do chorvatska a tama ani v chorvatsku nebyl problém. Slovinsko jedu snad letos poprvé svým autem s LPG.
Tak Lefkada letos pá pá. Sedím v Šulingradu na letišti a cílem je Rhodos
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 18:01, celkem upraveno 1 x.
Tak 550km dam na jednu nádrž LPG cca myslím si ze je to v pohodě.
Před lety jsem jednou plyn ve Slovinsku tankoval a myslím že no problemo.
podle mě je blbost jezdit přes slovinsko
Souhlasím. Já jel včera opět přes Maďarsko a opět bez jediného problémů. Nechápu, proč jsem před léty jezdíval přes Slovinsko. Co je platný, že mají hotovou dálnici, když to ti hajzlove zaříznou na čáře.

Jaraxi jedeme ale do rabacu. To bych si strašně moc zajížděl navíc známku prodam za 4kila ještě když stojí cca 860kč