No a když už jsme u toho srovnání E38 vs E39 sedan, tak by mě docela zajímalo, jak klucí s E38 jezdíte měnit zimní pneu za letní a naopak. Do E39 sedan je všechny naskádám po sklopení zadních sedaček. To je vozíte na zadních sedačkách nebo jak?
PS: Vím, že sklopné sedačky neměla každá E39 sedan, že to bylo na přání, ale i tak. Prostě je E39 mnohem praktičtější vozidlo.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Tak jsem si myslel, že se v tomhle topicu dočtu něco o porovnání e38 vs e39...dostal jsem sei asi do půlky a zjistil jsem úplný houno...přehlídka ztracenýho času. Některý, docela zhovadilý argumenty, mě přesvědčily, že nemá cenu se pokoušet věřit ani těm rozumnějm. Jdu hledat 540i...
to ano, ale už jsem to tu milionkrat psal, pětka je pětka a sedma je sedma a vžadnym připadě není sedma jen nafoukla pětka s vyššíma nakladama jak si většina lidi mysli.,
já jsem si tvary e38 zamiloval,myslím,že je to jedna z nejkrásnějších vyrobených limuzín,je prostě nadčasová navíc letos jsem slavil 38-tiny -krásně mi to ladí k autu
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé