Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
- desmosedici-rr
Re: Zna ji nekdo?
Ty mě sleduješ !
Mluvil jsem s pánem před týdnem...řikal jsem mu, že už půl roku kvůli tomu nespím a myslím na to každý den...
Smál se...
Řikal, že mi dá vědět tak cca do měsíce...ono se mu moc nechce to prodávat...ale má na cestě novou 640i...tak snad to pustí...nakonec mi řekl, že jestli to někomu prodá, tak to budu já...tak jsem plný naděje...
Tak si zatím ladím tu svojí 6ku...předevčírem jsem si měnil hardynu...pěkně origo včetně šroubů, matek...ta co tam byla byla taky origo...asi ještě původní...pustím si Istu a jedu pěkně podle postupu...utahuju na momenty...baví mě to
Srovnal jsem těsnění okna u řidičových dveří...někdo to tam nandal blbě a nějak mu to nevadilo, že to trochu nesedí...dokoupil tuhle šroubek, tuhle krytku...nějak se to servismanům časem poztrácelo...
Každopádně to vypadá, že se schyluje k tomu, že bude ten můj manuál na prodej

Mluvil jsem s pánem před týdnem...řikal jsem mu, že už půl roku kvůli tomu nespím a myslím na to každý den...

Řikal, že mi dá vědět tak cca do měsíce...ono se mu moc nechce to prodávat...ale má na cestě novou 640i...tak snad to pustí...nakonec mi řekl, že jestli to někomu prodá, tak to budu já...tak jsem plný naděje...

Tak si zatím ladím tu svojí 6ku...předevčírem jsem si měnil hardynu...pěkně origo včetně šroubů, matek...ta co tam byla byla taky origo...asi ještě původní...pustím si Istu a jedu pěkně podle postupu...utahuju na momenty...baví mě to

Srovnal jsem těsnění okna u řidičových dveří...někdo to tam nandal blbě a nějak mu to nevadilo, že to trochu nesedí...dokoupil tuhle šroubek, tuhle krytku...nějak se to servismanům časem poztrácelo...

Každopádně to vypadá, že se schyluje k tomu, že bude ten můj manuál na prodej

https://auto.bazos.cz/inzerat/126187141 ... avatop.php
Znáte někdo to auto? Podle fotek a ceny to vypadá zajímavě, ale já taky hovno poznám.
Znáte někdo to auto? Podle fotek a ceny to vypadá zajímavě, ale já taky hovno poznám.
Těžko říct podle fotek, ale za ty prachy to asi těžko bude v nějakém lepším stavu...
Má to nárazník z FL....proč? Ale mě se teda líbí, taky bych ho bral
Má to dynamik drive? Aktivní řízení? Bez toho to nemá cenu brát...a pak hlavně zkouknout motor...za tu cenu bych čekal, že to bude olejnička...
Jinak klasická hláška o plné výbavě - to samo nemá ani zdaleka...
Z mého pohledu to je naleštěné, ale jinak ničím nezajímavé auto. Stav se z fotek těžko pozná...jestli o to máš zájem, tak buď obezřetný...není to žádná láce dávat dohromady 6er...
Určitě kupovat s odborníkem, který ty 6er pořádně zná...
Má to nárazník z FL....proč? Ale mě se teda líbí, taky bych ho bral

Má to dynamik drive? Aktivní řízení? Bez toho to nemá cenu brát...a pak hlavně zkouknout motor...za tu cenu bych čekal, že to bude olejnička...
Jinak klasická hláška o plné výbavě - to samo nemá ani zdaleka...
Z mého pohledu to je naleštěné, ale jinak ničím nezajímavé auto. Stav se z fotek těžko pozná...jestli o to máš zájem, tak buď obezřetný...není to žádná láce dávat dohromady 6er...

Určitě kupovat s odborníkem, který ty 6er pořádně zná...
chtěl jsem něco napsat, ale vše napsal Semir Gerchan, podle popisu a černych kol to bude jebka, ale taky nemusí. zkontrolovat a uvidí se.
Takže když mám černá kola, tak mám jebku? No ty vole 

dost často to tak bývá, vlatně tak dopadly i včerejší prohlídka 5ks sedmiček. jedna z nich měla černy kola a byla to jebka.
většinou lidi co rvou do tuzingu a vzhledu serou na stav, černy kola jsou pro mě varování, stejně jako černy znaky, samozřejmě vyjímky jsou,
většinou lidi co rvou do tuzingu a vzhledu serou na stav, černy kola jsou pro mě varování, stejně jako černy znaky, samozřejmě vyjímky jsou,
No přesně tak. Je to vrchol nevkusu. A z toho pak plynou další věci. Taková je aspoň moje zkušenost.Tomasis píše:Takže když mám černá kola, tak mám jebku? No ty vole

Takže kola za 60 jsou vrchol nevkusu? OK 

“Vkus si za peníze nekoupíš”
Ty kola za 60 se daly zajisté koupit i v kovové barvě a né v barvě plecháče. Dejme tomu, že jsi vyjímka, co se týče stavu. I tací jsou. Ale mně se to nelíbí, pro mě je to plech style. Nedejbože když je to v matné.
Ty kola za 60 se daly zajisté koupit i v kovové barvě a né v barvě plecháče. Dejme tomu, že jsi vyjímka, co se týče stavu. I tací jsou. Ale mně se to nelíbí, pro mě je to plech style. Nedejbože když je to v matné.
Chápu že v době kdy maj všichni pocit že plastidip je "cesta", vypadají černá kola divně na levných autech. Ale vzhledem k tomu že přicházím do styku s kurva drahými auty a většina jich je na černých kolech i matných (dokonce černá kola jsou za příplatek proti stříbrným), tak mi přijde hodně zvláštní odsoudit auto podle kol. Vkus má každý svůj. Jak by to tady vypadalo kdyby všichni jezdili ve stejných autech a šukali stejný ženský ...
Drahý nebo nový auta jsou ale trochu něco jinýho. Tady je právě řeč o dostupných ojetinách, který z fabriky nikdy neměly černý kola... nebo aspoň jsem to tak pochopil. Nicméně i tak bych černý kola na novým autě nechtěl. Kazí to dojem, vždy klamou velikostí. Jsou i jiný kovový barvy, který drahým autům punc. Mosaz, bronz, gunmetal atd.
A stejně tak nemám rád bílý kola nebo nějaký barevný.
A stejně tak nemám rád bílý kola nebo nějaký barevný.

- TT
- Kontaktovat uživatele:
....jestli černý nebo zelený je asi věc každého, na některých autech černé kola vypadají dobře, dle mého záleží na doladění celkového vzhledu vozu.... nicméně např. u tohoto konkrétního bych třeba já řešil barvu celého vozu, která je dle mého trochu přihřátá, takže jestli bych měl vycházet z filozofie Pajka85, tak to auto dle mého vlastní a řídí buzík...takže, jak říká Tomasis nemyslím si, že by černá kola vypovídaly něco o celkovém stavu vozu....
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Buzny maj vkus. Tady bude chlapec s rovným šiltem.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
Pajk85 píše:Buzny maj vkus. Tady bude chlapec s rovným šiltem.
...

je uplně jedno jeslti se to někomu líbí nebo nelíbí, já jen říkám jaká je moje obvyklá zkušenost, černý kola, nebo třeba 20 stromečků v autě, nebo třeba svítící kontrolka airbagu, to už jsou pro mě známky toho že to auto nejspíš v bordelu, není to známka toho že by se tam nemělo jet, ale ja auto na černych kolech koupil snad jednou, nestává se to. a to vám říkam že těch aut projedu fakt hodně, a hodně jich přijede na prohlídku a spoustu z nich ani nevezmu na servis.
- TT
- Kontaktovat uživatele:
....souhlas s tím svítícím airbagem, tam by mě to asi nedalo a šťoural bych dál...JaraX píše:je uplně jedno jeslti se to někomu líbí nebo nelíbí, já jen říkám jaká je moje obvyklá zkušenost, černý kola, nebo třeba 20 stromečků v autě, nebo třeba svítící kontrolka airbagu, to už jsou pro mě známky toho že to auto nejspíš v bordelu, není to známka toho že by se tam nemělo jet, ale ja auto na černych kolech koupil snad jednou, nestává se to. a to vám říkam že těch aut projedu fakt hodně, a hodně jich přijede na prohlídku a spoustu z nich ani nevezmu na servis.
Naposledy upravil(a) TT dne sob 10.10.2020 17:25, celkem upraveno 1 x.
Já mám zkušenosti, že auta s koberečkama od Aladina a projektorama s logem při nastupování neprojdou technickou. Dá se toho odhadnout hodně podle "stylu".