Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
Re: Dotaz na majitele BMW řady 7 r.v 2017+
m4zzay to je asi tazko poradit, nikdy nevies co to vydrzi nevydrzi...urcite statisticky podla toho co hoviria Jarax a Snejk je ta kvalita vyrazne slabsia ako bola niekedy, ale na druhej strane mozno mas stastie na kus a bude slapat dalej, to myslim nikto nevie povedat, mozno navstavea u tychto odbornikov by ti napovedala viacej keby sa na auto pozreli v akom je aktualnom stave, a uvidia mozno veci co ani netusis ze uz zacinaju byt problem....to mas jak s tou nakazenou 4,4i v8 co dava bmw, vo vsebecnosti pasca motor co nevydrzi ani hovno, a poznam chalan co to ma v f02 a ma nabehanych 160tis km a stale povodny motor a slape...ale je tak 1 z 10:)
to je tak smutny, že jsou ted lidi radi, že najezdili "už" 160tkm a jeste nemuseli menit motor...
Jasne ze je to smutne to uplne suhlasim, len u tohto motra neni ziadna vynimka ked ho niekto meni po 50tis km....
U nás G flotila jezdí druhým rokem a většina aut se vráila kvůli tomu, že 100tkm nájezd ty auta dají do roka a míň, přičemž odcházela vždy bez problému. Nikdo nic neřešil. Jediný problém byl vždy článek mezi sedadlem a pedálem
Samozřejmě vždy přijde další. ale jak říkám moje zkušenosti jsou max roční a do 100tkm, tudíž s větším nájezdem nemám zkušenost.

m4zzy: A hlavně má autorizák co to 5let pořeší jen jsou dražší garančky a pojistka. Ale jinak spoleh snad na záruku. Po záruce bych to auto už nechtěl bejt v duchodu jak říkáš. A pokud mají aut spousty tak i ty je zbytečné živit...
Ta 730xd je prostě loterie na kterou ti nikdo nedá odpověď ale BMW by to muselo řešit přeci po dobu záruky zdarma.
Ta 730xd je prostě loterie na kterou ti nikdo nedá odpověď ale BMW by to muselo řešit přeci po dobu záruky zdarma.

Diky za nazory.
Ted nevim s tou zarukou. Myslim ze je to rocnik 2015 (kupovalo se to jako jete s tusim ze 90tis km) a mel jsem za to ze zaruka se vztahuje na 100tkm/5let dle toho, co nastane driv. Takze ta nase je jiz mimo. Jestli se mylim tak me opravte
Ted nevim s tou zarukou. Myslim ze je to rocnik 2015 (kupovalo se to jako jete s tusim ze 90tis km) a mel jsem za to ze zaruka se vztahuje na 100tkm/5let dle toho, co nastane driv. Takze ta nase je jiz mimo. Jestli se mylim tak me opravte
Teď už je 5 letá na 200tkm, ale je označována jako prodloužená. Mám dojem že Renocar jí dává "zdarma 

Tak to já pozjišťuju, jaká tam je teda. Já měl v hlavě že je to po záruce. Ale to by toho stejně moc nevyřešilo, když to bude mít 5 let za chvilu 

mne se libi jak to ten Filozof napise vsude, fakt vsude do kazdyho jednotlivyho tematu. Jakoby v kazdym tematu meli byt jini diskutujici nebo co. Kurvitka. Zakaz benzinu v EU. Zidobolsevicky spiknuti. Firemni auta kolegu a samozrejme sefovo A8 dvanactival.Hoody4 píše:Vývojové oddělení na vyrábění kurvítek... Já si myslím, že nad tím Brnem by fakt měli snížit aktulní dávky chemtrails...Filozof píše:Jinak co jsem měl informace z jedné firmy kde dělají spotřební elektroniku tak se skutečně vyrobí dokonalá věc. A pak je vývojové oddělění na snížení nákladů a na vyrábění tzv. kurvítek ... oni to nazývají plánování životnosti výrobku.
m4zzy: nenech si o tomhle radit takhle pres internet co poradit tchanovi. Vzdyt vidis co sme tu za material.

ne nadarmo se toho první majitelé zbavují po záruce cca 5let většinou ...
Vsadím boty že BMW má taky nějaké inženýry co jim plánují dobu životnosti...a hodně se snaží poslední dobou...

Vsadím boty že BMW má taky nějaké inženýry co jim plánují dobu životnosti...a hodně se snaží poslední dobou...

To máte tak. Tchán je zastáncem nafty a vždy mi říkal, že benzín tak dobře jak nafťák nepojede. Jenže já jezdil v E46 v 3 litru s lpg, teď v E91 to samé, byli jsme u Jaraxe, kde jsme kecali o sedmách a když tchán zkístil, že by za pár šušňů mohl mít koráb s V8 a s lpg, tak se mu ta myšlenka velkooběmového benzínu s lpg co jezdí levnějc jak ty audiňácké dýzly začala dost zamlouvat
Jenže to pak nastoupil švára a ten mu to rychle rozmluvil
Já mu říkal, kup si 40i, pojede to jak blázen a spotřebou to bude stejné jak u auto co máš.
Já mu řekl, že by možná bylo dobré to poslat dál, že je možné, že se to začne sypat, ale taky třeba nemusí. A víc do toho šťourat nehodlám ale nerad bych mu pak říkal, "já ti to říkal, ...". Třeba to odjede na plech, jak říká u každého auta

Já mu řekl, že by možná bylo dobré to poslat dál, že je možné, že se to začne sypat, ale taky třeba nemusí. A víc do toho šťourat nehodlám ale nerad bych mu pak říkal, "já ti to říkal, ...". Třeba to odjede na plech, jak říká u každého auta

Filozof by ma zaujimalo kolkokrat si ty bol prvy majitel auta ked tak presne vies preco a kedy sa ho zbavuju...
ne nadarmo si tady za pablba kamoFilozof píše:ne nadarmo se toho první majitelé zbavují po záruce cca 5let většinou ...![]()

tobe nestaci to psat to kazdeho tematu, ty to ted budes psat uz na kazdou stranku kazdeho tematu. Nechces si to dat rovnou do signatury ty svy pablbstiny o vyvojovejch tymech kurvitek?Filozof píše: Vsadím boty že BMW má taky nějaké inženýry co jim plánují dobu životnosti...a hodně se snaží poslední dobou...![]()
to není o spolehlivosti, ale taky o amortizaci, kterou má G11 uplně jinde než E65, na které za poslendích 10 let nešlo prodělat, pokud jsi dobře koupil. pěkny E65 stáli před 10 rokama 200k a dneska stojí furt 200k.m4zzy píše:To máte tak. Tchán je zastáncem nafty a vždy mi říkal, že benzín tak dobře jak nafťák nepojede. Jenže já jezdil v E46 v 3 litru s lpg, teď v E91 to samé, byli jsme u Jaraxe, kde jsme kecali o sedmách a když tchán zkístil, že by za pár šušňů mohl mít koráb s V8 a s lpg, tak se mu ta myšlenka velkooběmového benzínu s lpg co jezdí levnějc jak ty audiňácké dýzly začala dost zamlouvatJenže to pak nastoupil švára a ten mu to rychle rozmluvil
Já mu říkal, kup si 40i, pojede to jak blázen a spotřebou to bude stejné jak u auto co máš.
tak to sis trosku zaprehanel ne...?
200 tisic Kc pred 10 lety? Kdyz tomu autu bylo teprve par let? Ani efka takhle rychle neklesly a ty propadly na cene rychleji.
200 tisic Kc pred 10 lety? Kdyz tomu autu bylo teprve par let? Ani efka takhle rychle neklesly a ty propadly na cene rychleji.
Rekl bych, ze za poslednich 5 let se motaj kolem 200 000 kc. A to max predfacelifty, kdyz jsem shanel ja pred 4 lety, tak predface 240 - 300 000 kc a facelifty spis 350 000 kc. Obcas se objevila anomalie za 200 000 v top, ale tos musel mit stesti.
Ani ne. V roce 2010 si kamarád kupoval 735i objeli jsme pár 735 a 745 od 180-220k a nakonec v Praze koupili 735i s LPG za 220k. Za 4 roky ji prodal za 210k. Pak ji měl pan asi 3 roky a pak další člověk a nakonec skončila u snejkovyho mechanika. Od té doby se koupilo mraky e65. Druha co se kupovala byla palciatkova e66 který už je od té doby 3 majitel. Ta byla jak nova a stala 400k.kurevtor píše:tak to sis trosku zaprehanel ne...?
michale i kurevtore oba jste mimo. Já pracuji pro šéfy firem ... a vidím kolik auta drží ...audiny jsme měli 2x A8 FULL a stále je mají rok 2015 koupě ... předtím cca 6let a šly do světa. Taky W12 a tdi.
2x A6 3.0tdi šli do světa taky cca 5-6let. Najezdili všichni kolem 230-300tis km. Jen šéf s W12 starou nalítal snad 350tis km... ted už má novou pár let nevím kolik to má...ale stále sní jezdí. Do firmy občas zajdu na pokec s lidma a má ji.
Pak tu máme 4x nové oktávky 2.0tdi kupované nové šli do světa asi po 6ti letech...
Pak několik šéfů z ruzných firem a nikdo po roce ani dvou auto neprodává... mají je min těch 5let.
Tady firma si to drží i déle jak která. Jak to má 200tis km a více nebo 5-7let zbavují se toho první majitelé nejčastěji ... protože konec záruky a počítá se stím že to prostě už tolik nevydrží...
První majitelé co znám několik tak obyč malá auta si drží klidně 10let. Fabie / oktávka / fiat panda bábi má taky 9let a několik mých kamarádů co kupovali nové auta.
No mám statistiku asi dvacítky aut jestli to je málo ...tak sorry ale za blbce jste vy a ne já ...nevím co je to za český sport urážet lidi když má někdo jinej názor než já...
Nebo mi závidíte že toho hodně vím? Protože mě to baví zjištovat si plno informací ? Je to váš problém že stím nemůžete žít... ne můj.
Neznám nikoho kdo točí auta co rok/dva pokud je majitel a vlastní jej a není to půjčení vozu což je rozdíl.
Mno a mohl bych psát dál ale je to zbytečné.
Admini by měli blbce co furt uráží a naváží se do lidí vyházet byl by tu klid ...jak se to rozjel audi klub a pár chytráků tak to tady stojí za ...
Budeme vyhazovat lidi za názor ? Nebo za rozeštvávání a sprosté nadávky ??? No at si každý udělá názor sám.
2x A6 3.0tdi šli do světa taky cca 5-6let. Najezdili všichni kolem 230-300tis km. Jen šéf s W12 starou nalítal snad 350tis km... ted už má novou pár let nevím kolik to má...ale stále sní jezdí. Do firmy občas zajdu na pokec s lidma a má ji.
Pak tu máme 4x nové oktávky 2.0tdi kupované nové šli do světa asi po 6ti letech...
Pak několik šéfů z ruzných firem a nikdo po roce ani dvou auto neprodává... mají je min těch 5let.
Tady firma si to drží i déle jak která. Jak to má 200tis km a více nebo 5-7let zbavují se toho první majitelé nejčastěji ... protože konec záruky a počítá se stím že to prostě už tolik nevydrží...
První majitelé co znám několik tak obyč malá auta si drží klidně 10let. Fabie / oktávka / fiat panda bábi má taky 9let a několik mých kamarádů co kupovali nové auta.
No mám statistiku asi dvacítky aut jestli to je málo ...tak sorry ale za blbce jste vy a ne já ...nevím co je to za český sport urážet lidi když má někdo jinej názor než já...
Nebo mi závidíte že toho hodně vím? Protože mě to baví zjištovat si plno informací ? Je to váš problém že stím nemůžete žít... ne můj.
Neznám nikoho kdo točí auta co rok/dva pokud je majitel a vlastní jej a není to půjčení vozu což je rozdíl.

Mno a mohl bych psát dál ale je to zbytečné.
Admini by měli blbce co furt uráží a naváží se do lidí vyházet byl by tu klid ...jak se to rozjel audi klub a pár chytráků tak to tady stojí za ...
Budeme vyhazovat lidi za názor ? Nebo za rozeštvávání a sprosté nadávky ??? No at si každý udělá názor sám.

Filozof píše:Nebo mi závidíte že toho hodně vím? Protože mě to baví zjištovat si plno informací ? Je to váš problém že stím nemůžete žít... ne můj.

Ne, upřímně, já se k tomu pak nedostal, ale když jsme se vedle skrz blbý kecy dostali k actually uživatelským zkušenostem s provozem 550i, tak to mělo nějakej přínos. Takže za to +1
Tak to asi každej zaměstnanecFilozof píše:...Já pracuji pro šéfy firem...
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic