Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Dopravni predpisy
Re: Dopravni predpisy
já to chápu, taky chápu že dřív lidi měli trabanta a museli si poradit., tzn třeba nejeli se psem, nejeli na louku, nebo se pár dní v roce trápili.
Taky bych nechtěl e66 jako jediný auto, mám k tomu ještě Yarisa omlácenýho ze všech stran, jezdí to za 5, nic to nechce, pořizovací cena do 10k, pojistka skoro zadarmo, dokonce do toho naložím i velkýho psa, aspoň je v tom kufru pěkně zafixovanej a nemá kam spadnout
Náklady na provoz fakt směšný.
Jezdit sedmou v zimě 3km pro rohlíky a nechat si u Lidlu omlátit dveře je škoda podle mě.

Jezdit sedmou v zimě 3km pro rohlíky a nechat si u Lidlu omlátit dveře je škoda podle mě.
Nemas sedmu v plynu, nebudes kindermafian ...
Chater uz aj ty s “ekokomandom”?:)
Hele dnes je fakt zhýčkaná doba. Manželka by chtěla offroad a kombíka a ideálně 4x4. Prostě blázen.
Já bych to viděl na otkávku 1,9tdi kombi plus e66 750i ideálně.
Manželka to ale nechce že oktávka je stará
Já jsem předpokládal nějakou slušnou e66 kolem 220-250k a ktomu nějakou pouliční ojetinu za pár korun oktávka v kombíku nic nechce jezdí to a stojí pár korun.
už to tady nebudu komentovat raději at nejsme vyloučeni a popotahováni za OT.... matiz zase chytá ,,,,a já ho chápu řešíme pitchoviny ...kdyby tu byla sekce POKEC volnej pro všechny je problém vyřešen. Nechápu proč je zamknutej.
Já bych to viděl na otkávku 1,9tdi kombi plus e66 750i ideálně.
Manželka to ale nechce že oktávka je stará

Já jsem předpokládal nějakou slušnou e66 kolem 220-250k a ktomu nějakou pouliční ojetinu za pár korun oktávka v kombíku nic nechce jezdí to a stojí pár korun.
už to tady nebudu komentovat raději at nejsme vyloučeni a popotahováni za OT.... matiz zase chytá ,,,,a já ho chápu řešíme pitchoviny ...kdyby tu byla sekce POKEC volnej pro všechny je problém vyřešen. Nechápu proč je zamknutej.

Naposledy upravil(a) Filozof dne pát 10.01.2020 11:32, celkem upraveno 1 x.
sem to tu precetl no a jdu se objednat na utery na eutanazii
Je fakt zaujímavé, že téma o riešení križovatky sa zase skĺzla do offtopicu o tom, ako Filozof filozofuje o vysnívanej E65, ale kvôli manželke si ju nikdy nebude môcť dopriať.
Mne sa zdá, že každá druhá téma je tu len o tom

zpátky k tématu.
Mě osobně přijde nejhorší křížení tam kde jsou uličky a je jich několik takže nákupní centra kde je například jedna širší silnice ale není určená jako hlavní....ale lidi si to myslí.... a pravidlo pravé ruky zde nefunguje
Mě osobně přijde nejhorší křížení tam kde jsou uličky a je jich několik takže nákupní centra kde je například jedna širší silnice ale není určená jako hlavní....ale lidi si to myslí.... a pravidlo pravé ruky zde nefunguje
-
Pilifo píše:Je fakt zaujímavé, že téma o riešení križovatky sa zase skĺzla do offtopicu o tom, ako Filozof filozofuje o vysnívanej E65, ale kvôli manželke si ju nikdy nebude môcť dopriať.
co jinýho by jsi tu chtel resit

-
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel az na svetle vyjimky je to tady uz necitelne pokud se teda nechci hned po ranu pozvracer, pobryndat a posrat...
Obcas to prolozi pan kurevtor nejakym komentarem a tim to hasne...
Obcas to prolozi pan kurevtor nejakym komentarem a tim to hasne...