Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problemy e66

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: Problemy e66

#81 Příspěvek od Jaris330D »

Nemate pak od kaminku omlacene spodky dveri a blatniky? Z nejakeho duvodu jsou ty kola malinko zalezle.
PRAHAV8

#82 Příspěvek od PRAHAV8 »

Na e38 úplně v pohodě nic není poškozené u e65 nevím ale přijde mi že e65 je takový srackovy auto okolo laku. E38 má mnohem pevnější lak i mnoho lidí mi to potvrdilo že když koupili e65 tak je překvapilo jak slabý mají lak.
kurevtor

#83 Příspěvek od kurevtor »

jestli mam vomlácený spodky tak to tak má bejt. Kola nevyčnívají a to stačí. Ale jo, máš pravdu, chtělo by to zástěrky :lol:
Jaris330D

#84 Příspěvek od Jaris330D »

kurevtor píše:jestli mam vomlácený spodky tak to tak má bejt. Kola nevyčnívají a to stačí. Ale jo, máš pravdu, chtělo by to zástěrky :lol:
Se zasterkama by to byl, ale dobry individual. Ted ale vazne, co to ma za klady tam davat podlozky krom optickemu vzhledu. To ze vic trpej tlumice, ramena a ze to neni legalmi se zminovat nebudu. Ja mel za to, ze 7er je hlavne o pohodli a funkcnosti a ne na honeni per na tuning srazec. To si tam muzes rovnou namontovat kridlo, lizatko pod naraznik, neony a tucet samolepek.
horan

#85 Příspěvek od horan »

Tak zrovna podložky jsou povinné. Ač to má možná nějaký vliv na podvozek (co se má posrat se stejně posere a je jedno jestli je to o 1000km dřív), tak tam prostě být musí. Je to bez nich hrozná tramvaj. Ač nemám rád Audi, tak ti mají lícování kola a blatníku úplně dokonalé. Tak se tomu alespoň přibližme.
Rozdíl v pohodlí/nepohodlí teda má prdel nepoznala.
Jaris330D

#86 Příspěvek od Jaris330D »

V zivote jsem na zadne auto zadne podlozky nedaval a tak to i zustane :lol:. Proc si komplikovat zivod nesmyslem. To jen mladi tuneri ladili podlozky na Golfech.
soukupadam

#87 Příspěvek od soukupadam »

Hele mě by zajímalo, jak se určuje co je Ok a co už ne? Jakože podložky nee fujky a plyn jo jasný pohoda.
HyndaDan

#88 Příspěvek od HyndaDan »

Mám na sedmě křídlo, lízátko, R21 kola, ale o podložkách sem nikdy neuvažoval :D
Nějak v tom nevidim užitek, čeho jsem si naopak všimnul, je jak debilně se pak sjíždí gumy. Kupoval jsem kola od Swedena a tvrdil, že zadky mají 4mm...
Na středu ano, ale vnitřky bez vzorku, dávám to za vinu podložkám.

Asi to asi bude dost věc osobního názoru, někomu ty zapadlý kola vadí, někomu ne.
Řekne mi někdo zkušenost, jestli podložky změní chování auta?
e66 750Li
horan

#89 Příspěvek od horan »

S podlozkama jsem dělal rovnou geo (hrál jsem si s tím doooost dlouho) a zadky sjety úplně rovnoměrně. ;)
O jakých jízdních vlastnostech mluvíš? Autobus má nějaký jízdní vlastnosti? :lol:
Jaris330D

#90 Příspěvek od Jaris330D »

soukupadam píše:Hele mě by zajímalo, jak se určuje co je Ok a co už ne? Jakože podložky nee fujky a plyn jo jasný pohoda.
Me by spis zajimalo, kdo tu rika, ze Vam to zakazuje. Jen tak pro poradek, LPG je legalni prestavba, ale podlozky rozhodne ne. Me je fuk, co tam kdo ma. Ja jen za sebe rikam, ze to nutnost neni a nechci se radit do rad tuneru s Golfama. Mimochodem dnes jsem potkal 3 pacienty a oba Golf a jeden Leon. :lol:
Itchythefirst

#91 Příspěvek od Itchythefirst »

soukupadam píše:Hele mě by zajímalo, jak se určuje co je Ok a co už ne? Jakože podložky nee fujky a plyn jo jasný pohoda.
To nikdo neurcuje, ale z logiky veci je prestavba, co ma minimalni vliv na jizdni vlastnosti (LPG) tak nejak vic ok, nez uprava, co ma negativni vliv (podlozky) :roll:
Neni mi jasne, k cemu sedma s DD potrebuje podlozky. Snad jen kvuli vzhledu. Vyhody to jinak zadne nema a sedmu bez DD to stejne nezachrani.

Ale at si kazdej da na svoje auto, co uzna za vhodny, pokud tim neohrozi jine ucastniky provozu :-)
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#92 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

co furt máte s těma podložkama ???? :roll: :ja_nic: k čemu to na sedmu ????
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
horan

#93 Příspěvek od horan »

Chtěl jsem si dneska koupit voňavýho panáčka do auta, ale raději se tady nejdřív zeptám. Můžu si prosím koupit do MÉHO auta voňavku? Nerad bych, aby se to někoho dotklo.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#94 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

horan píše:Chtěl jsem si dneska koupit voňavýho panáčka do auta, ale raději se tady nejdřív zeptám. Můžu si prosím koupit do MÉHO auta voňavku? Nerad bych, aby se to někoho dotklo.
to tedy :twisted: a ještě panáčka ??? tak to teda nee napřed začni stromečkem....a hlavně musí ladit s vnitřkem panáčka až pak ..až nachytáš zkušenosti :wink: :mrgreen: :xmas: :smich2: :smich: :smich: :smich: :smich:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Filozof

#95 Příspěvek od Filozof »

Jedině originál BMW vonavku … chceš opici musíš mít na banány … :lol:
Nechtěj to auto ojebavat a dej mu co si zaslouží 8-)
Že se vůbec ptáš :shock: 8-) :D
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#96 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

HyndaDan píše:Mám na sedmě křídlo, lízátko, R21 kola, ale o podložkách sem nikdy neuvažoval :D
Nějak v tom nevidim užitek, čeho jsem si naopak všimnul, je jak debilně se pak sjíždí gumy. Kupoval jsem kola od Swedena a tvrdil, že zadky mají 4mm...
Na středu ano, ale vnitřky bez vzorku, dávám to za vinu podložkám.

Asi to asi bude dost věc osobního názoru, někomu ty zapadlý kola vadí, někomu ne.
Řekne mi někdo zkušenost, jestli podložky změní chování auta?
Edit: rychle čtu a blbě... já že sjetý uprostřed.

No zrovna sjetý vnitřky jsou u BMW normální mi přijde. Podložky za to určitě nemůžou.
Naposledy upravil(a) Pajk85 dne pát 28.05.2021 22:20, celkem upraveno 1 x.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#97 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Podložky jdou normálně legálně zapsat do TP. A jestli si dáte podložky, nebo kola s malým ET je asi úplně fuk. Vlastnosti se sice trochu změní, ale nic extra. Mnohem důležitější je dodržet správnou velikost pneu a nahuštění.
PRAHAV8

#98 Příspěvek od PRAHAV8 »

Může mi někdo poslat odkaz že podložky jsou nelegální? Co má podložka nebo 7er společného s golfem? :roll: Podložky nemají žádný negativní vliv na jízdní vlastnosti ani na geometrii. Fungují jen na vzhled aby kola nebyla tak zapadla jako to mají všeobecně 7er. Komfort podložky neovlivnuji.

Pokud má 7er nivo regulaci tak je jako golf který má vzduchový podvozek?
sacek_e32

#99 Příspěvek od sacek_e32 »

Nelegální podložky :lol: Ty máš asi hodně rád golfa co :roll: :roll: :lol:
Jaris330D píše: Me by spis zajimalo, kdo tu rika, ze Vam to zakazuje. Jen tak pro poradek, LPG je legalni prestavba, ale podlozky rozhodne ne. Me je fuk, co tam kdo ma. Ja jen za sebe rikam, ze to nutnost neni a nechci se radit do rad tuneru s Golfama. Mimochodem dnes jsem potkal 3 pacienty a oba Golf a jeden Leon. :lol:
Jaris330D

#100 Příspěvek od Jaris330D »

Co se do me kurva porad navazis? Podlozky pod kola nejsou schvaleny pokud je nemas napsane v technicaku, ale psal jsem, ze za me je to zbytecna vec a at si tam dava kazdy, co chce. To tu nikdo nemuze napsat svuj nazor? A asi te prekvapim, ale jednoho Golfa mame, ale bez podlozek :lol:, netusim proc bych je tam mel davat :lol: Jen me ten Golf a Leon zrovna napadl, peotoze jsem potkal zrovna jenom je.
Odpovědět