Diffusion píše:Jj to jsem byl já.
Jinak všiml jsem si tam nějaké krasavice, tak to byla ta tvoje
jimmyhendrix píše:Tak to si tam byl ty s tim Mkem .....
Ja tam mel 540i![]()
Jinak potvrzuji vyse uvedena slova....
Ty vole, to jsi byl Ty s tim Mkem

Diffusion píše:Jj to jsem byl já.
Ja tam mel 540i![]()
Zave píše:Diffusion píše:Jj to jsem byl já.
Ja tam mel 540i![]()
Ty vole, to jsi byl Ty s tim Mkemsem si rikal kua co to je za krasavca, ja vyjizdel rano, jak si to tam vezl od Alberta - asi 200m od Horyse. Byl sem si pro zradlo
MattyX píše:no nechával sem si měnit spojku , po rozdělání motoru letos v zimě padla brada par lidem :lol: tři šrouby oholenej imbus , bylo zřejmě vidět , že byla použita nějaka hvězdička na najebání do imbusu aby se to podařilo dotáhnout , to by nebylo tak nasírací kdybych mu do ruky nenasypal použitelný imbusy se slovy kdyby byl nějakej potřeba :)
za pomoci kamaradova ceocka kdy se podarilo na srouby privarit jiny kteryma se to povolilo aspon a nezkurvil se pritlačák ...
další pěkná věc byla s difecem , koupil sem dvě atypická gufera na střední bavoráckou bednu kdy jsem mu je dal do ruky že ať je udělá obě , letos v zimě sem diferenciál vyměnoval s jednim velice ochotným klubákem ze slovenska a se slovy že sem na něm dělal obě gufera a nový olej 75w140 sem se dozvěděl že gufero měněno jenom jedno a olej byla nějaká neidentifikovatelná sračka že 75w140 saf-xj specifikace to urcite nebude :D nastesti ten difec sel na kompletni generalku takze ve vysledku to nicemu nevadilo , jen ja sem byl za uplnyho idiota :)
to ze pak jeste nebyli dotažený některý štefty na svodech a chyběla jedna matka na přirube svodu na střední díl vyfuku už jsou malichernosti , a výfuk kterej pořád tahám po zemi už je mi taky jedno :lol: nevím jestli to dělal martin nebo nějakej jeho kolega ale docela mě to zamrzelo , pač s jeho přístupem a ochotou sem byl opravdu spokojen...
fOE píše: kde jsi kupoval, byla i se setrvakem a kolik si vzal horys za praci? klidne do SZ. Dik