Ahoj
Taky se podělím o svou zkušenost u Bohma... Kdysi (už je to hodně dávno

)jsem koupil svý první BMW byla to E34 525i a spolu s ní mi majitel dal kontakt na Bohma jako na dobrej neautorizovanej servis. Tak jsem tam začal jezdit...A musím říct,že první roky spokojenost. Možná to ale bylo tím,že jsem to moc neřešil,prostě bylo auto hotový já si ho vyzvedl,zaplatil a jel domů. Pak jsem koupil 850i a jezdil s ní 3 roky. Všechno šlo vžycky k Bohmovi. Nevyplatilo se mi až samotný finále když jsem jí šel prodat a ona přestala jezdit. Divně to cukalo,nechytalo,vařilo se to a já byl kyselej... Tak jsem to šoupnul zase k Bohmovi a (teď to hodně zkrátím) nakonec po všelijakejch laboracích mi řekl,že je motor po smrti a že je potřeba vyměnit,že jinak to nepojede. Já měl měl kupce za prdelí,tlačil,mě zase tlačily peníze,tak jsem mu řekl ať to vymění. Ta výměna mě stála 50000,-Kč a auto se prodalo. Ale hned druhej den mi volal novej majitel,že to měl někde v servisu a že to měli na zvedáku a že motor se rozhodně neměnil,tak co to na něj prej hraju. Povídám že nic,že to Bohm. Nakonec se seberu,jedu za Bohmem a ptám se ho jak to bylo s tou výměnou motoru a on se na mě skoro obořil o co jako mi jde? Že auto jezdí,tak co?! Já mu povídám,že jo,že jezdí,ale že to asi nebylo motorem?! A že mě ta sranda stála 50000,- litrů!!! Na to už mi řekl jen něco v tom smyslu ať to neřeším a hotovo. Takže tolik asi moje zkušenost. Když jsem tam začal jezdit (rok 1998) tak byl ten plac venku furt plnej aut a v dílně 4-5 mechaniků. Dnes? Dnes je tam sám se synem a jedním mechanikem. Sice v pěkný nový dílně,ale svoji blbostí a nenažraností si zkurvil spousta kšeftů...
Na druhou stranu musím říct,že bavorákům rozumí jako málokdo. Když jsem koupil M3 E36 3.2 tak mi asi po půl roce začala nepravidelně jít na volnoběh a celkem vlažně se to vytáčelo. Přijel jsem k Bohmovi,ten to poslech a hned věděl která bije,že to jsou nějaký ventily na řízení vanosu. Objednal,vyměnil a super,už jsem zase měl M3

Nebo když mi ta 850i přestala za studena chytat a já mu řekl,že jsem tam dával nový svíčky,jen se zeptal "jaký jste tam dal?" Povídám ty nejlepší od Brisku a on "hmm,tak si počkejte,to auto za 20 min pojede". Dal nový NGK nebo DENSO to už si nepamatuju a auto okamžitě nastartovalo. A řekl,že v BMW nemají Brisky co dělat. A další a další...
Takže kurva vůbec nechápu jak takovej odborník na BMW si může takhle kurvit pověst a srát si do vlastního hnízda.
Každopádně mě už tam nikdo nikdy neuvidí...