Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Náhradní díly BMW od člena Addict
-
Respekt k takovemu rozhodnutí, zkusenosti moje jen budou podtrhovat vsech ostatnich, max ochota, super jednani, promtni reseni reklamace, zjednani napravy, na dnesni pomery skoro neuveritelne... At uz se budes venovat cemukoliv, verim, ze se ti s takovymto pristupem bude jen darit .-)Addict píše:Moc diky Radku!![]()
Tak se dnes trosku vic rozepisu o pomerne velkych zmenach.
Na zacatek musim rict,ze tyto zmeny nejsou zpusobeny nikym konkretnim,premyslel jsem hodne dlouho a
nakonec jsem musel dojit k zaveru,ze mou nabidku na vypomoc s dily,budu muset ukoncit.
Nekolikrat jsem uz dostal nuz na krk,jak od sve pritelkyne,rodiny,zamestnavatele ci nedodelaneho bytu:-) ....,vzdy jsem se to ale snazil nejak skoulet a delsi dobu to vychazelo,vedel jsem vsak,ze uz to neni dlouhodobe udrzitelne,at uz kvuli tomu,ze posledni dobou mi zacaly hodit emaily i od lidi z VW ,Citroen,Peugeot ci opel ......klubu a zadali me o naceneni a objednani dilu nebo kvuli
tomu,ze jsem v praci travil v prumeru 14 hodin denne(az na par vyjimek vcetne vikendu) a v neposledni rade,ze na zimu ci zacatek jara pristiho roku, planuji vetsi projekt pri kterem bych tyto sluzby provozovat stejne nestihal.
Nabiralo to holt takovy rozmer,ze by se to dalo brat jako regulerni dalsi prace na plny uvazek a to jeste nevim,jestli by to bylo vse v jednom cloveku vubec zvladatelne.
Poslednim impulsem pro toto rozhodnuti vsak pro me bylo,kdyz se ke mne nedavno dostala informace,ze to vlastne o zadne pomoci neni
a hlavne o co jde,tak jsou penize.
Avsak pro vsechny uvedene v tomto topicku a nektere dalsi lidi z mailu, se ale i nadale nic nemeni a pokud bude cokoliv potreba a bude to v mych silach ,velmi rad vam pomuzu a jeste jednou vsem dekuji za vyjadreni vdeku.Do mesice by meli byt 2 novy dodavatele,coz znamena u nekterych dilu nizsi ceny nez do ted.
Jen ze zvedavosti jsem zkusil secist par cisel a vyslo mi z toho,ze jsem za necely rok(od listopadu minuleho roku) poslal dily 176lidem
s celkovymi 373 baliky,coz je slusne cislo a troufam si tvrdit,ze snad alespon nadpolovicni vetsina byla spokojena.
Konecne bude ale cas poradne roztocit ten balik,ktery jsem na tech dilech vydelal.![]()
Je asi v dnesni dobe tezko uveritelne,ze ne kazdy ma penize postavene na prvnim miste.
Hezky vecer.Filip S.
“Ability is what you're capable of doing.”
Obnovuju tenhle starší topick protože mě nenapadá , kde jinde se zeptat.
Řešil jsem s Filipem už pár let zpět nějaké věci a vždy k mé max spokojenosti.Jestli ještě dělá do aut tak bych se s ním potřeboval nějak spojit.Zkoušel jsem mu psát na email bmwobjednavky , ale bez odpovědi.Nemáte někdo prosím číslo na Filipa(Addict)?Kdyžtak do sz nebo email ibizerman@seznam.cz.dík moc
Řešil jsem s Filipem už pár let zpět nějaké věci a vždy k mé max spokojenosti.Jestli ještě dělá do aut tak bych se s ním potřeboval nějak spojit.Zkoušel jsem mu psát na email bmwobjednavky , ale bez odpovědi.Nemáte někdo prosím číslo na Filipa(Addict)?Kdyžtak do sz nebo email ibizerman@seznam.cz.dík moc
-
- Člen Klubu
Musím podotknout, že autodíly přes Addicta opět fungují a to za podobně bezkonkureční ceny. Nebude snad tajemství když sdělím kontakt i spokojenost s dodávkou..
DS Autodíly
E-mail: DSautodily@seznam.cz
Telefon: +420 608 937 803

DS Autodíly
E-mail: DSautodily@seznam.cz
Telefon: +420 608 937 803
-
Mel jsem tu cest s Filipem obchodovat a tak prikladnej pristup k
zakaznikovi jsem jeste nezazil a to vse za bezkonkurencni cenu.
fráze: "Vrele doporucuji" je jen slabej odvar
zakaznikovi jsem jeste nezazil a to vse za bezkonkurencni cenu.
fráze: "Vrele doporucuji" je jen slabej odvar
Bmw e39 528i touring
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
Bmw e85 Z4 2.5i Merlot rot
Bmw e83 x3 3.0ia
Bmw e32 740ia Alpina look
Bmw e30 328i M Technik 2 / m20b28
Bmw r1100s Mandarin
Bmw r1150gs twin spark
Bmw k1100lt
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Filipovi za jeho nabídku a následný obchod, který byl cenově bezkonkurenční. Dovedl srazit cenu o několi tisíc od původní nabídky, která i tak byla o 5 000 levnější, než maloobchodní cena. Celková úspora jew taková, že mi zbylo na novou spojku
Psaní na úrovni a důvěra maximální. Doporučuji obchod s ním
Jenda, BMW E46 330d

Dobry vecer,
dekuji za poptavku,odpoved mate v SZ,tak se,prosim,podivejte.
Filip Sedlak
Jinak vsem zdejsim clenum v tomto topicku uz jsem podekoval drive,ale rad bych jeste jednou napsal verejne velke DIKY,protoze mam zatim obrovske stesti na zdejsi kluky se kterymi byla,do jednoho,naprosto skvela domluva a jednani.Z nekterych mistnich zakazniku se za tu dobu stali mi kamaradi,za coz jsem take velmi rad.
Par clenum,kteri u me berou dily pravidelneji,jsem uz tuto novinu psal nebo rikal (pokud jsem vzpomnel),ale napisu to tedy jeste sem.
Na cely sortiment Meyle sly ceny o 10-30% dolu oproti predchozim cenam,takze by to melo byt zajimave.Pripravuji se i dalsi 2 vyrobci,kteri by meli v blizke dobe take pomerne hodne zlevnit,ale nebudu predbihat.
Jeste jednou DIKY a preji dobrou noc.F.S.
dekuji za poptavku,odpoved mate v SZ,tak se,prosim,podivejte.
Filip Sedlak
Jinak vsem zdejsim clenum v tomto topicku uz jsem podekoval drive,ale rad bych jeste jednou napsal verejne velke DIKY,protoze mam zatim obrovske stesti na zdejsi kluky se kterymi byla,do jednoho,naprosto skvela domluva a jednani.Z nekterych mistnich zakazniku se za tu dobu stali mi kamaradi,za coz jsem take velmi rad.
Par clenum,kteri u me berou dily pravidelneji,jsem uz tuto novinu psal nebo rikal (pokud jsem vzpomnel),ale napisu to tedy jeste sem.
Na cely sortiment Meyle sly ceny o 10-30% dolu oproti predchozim cenam,takze by to melo byt zajimave.Pripravuji se i dalsi 2 vyrobci,kteri by meli v blizke dobe take pomerne hodne zlevnit,ale nebudu predbihat.
Jeste jednou DIKY a preji dobrou noc.F.S.
Abych se priznal,tak tyto prispevky jsou pro me hnaci motor i kdyz samozrejme vim,ze abych nabidnul kompletni sluzby a nejnizsi mozne ceny na cely sortiment,tak to jeste par mesicu potrva,ale i tak vidim,ze se s kazdym novym tydnem o krucek posunu,coz me tesi.
Jinak samozrejme vsem opet moc DEKUJI,krasne se to cte a snad se to bude jen zlepsovat.
zdendocz: ach,ta Posta,ale holt tam delaji jen lide.To samozrejme nebere nic na dulezitosti naseho kuriozniho problemu s ni,ale hlavne,ze se to vyresilo,diky Ti za trpelivost.
Maro,ono je prave tolik kolik je a i pres to by sem mohlo docela dost lidi napsat,ze jsem jim za posledni 4 dny nedal ani vedet i kdyz kazdy vecer cvakam email za emailem,takze to holt zatim jinak nejde.
A Tobe bych chtel obzvlast podekovat za vse,vazim si toho.
Jinak samozrejme vsem opet moc DEKUJI,krasne se to cte a snad se to bude jen zlepsovat.
zdendocz: ach,ta Posta,ale holt tam delaji jen lide.To samozrejme nebere nic na dulezitosti naseho kuriozniho problemu s ni,ale hlavne,ze se to vyresilo,diky Ti za trpelivost.

Maro,ono je prave tolik kolik je a i pres to by sem mohlo docela dost lidi napsat,ze jsem jim za posledni 4 dny nedal ani vedet i kdyz kazdy vecer cvakam email za emailem,takze to holt zatim jinak nejde.
A Tobe bych chtel obzvlast podekovat za vse,vazim si toho.
-
- Kontaktovat uživatele: