Na (obě) auta se určitě pojedu podívat, třeba budu mít na místě hned jasno. Domlouvám se s německýma BMW servisama, že tam ta auta nechám zkontrolovat. Plánuju cestu za 14 dní.
doomsnoopy píše:na starej 2016 som mal 19 a dosla na conti ale tato noca ma uz competition ....bud dojde na pss alebo 4stommee píše:Tak to jsem zvedav. Myslim ze na 19 muzou prijit i Conti Sport, mne na 20 prislo PSS, ale nestezuji si
Cus , dosli pss prva vymena oleja atd za mnou uz mam 5000 najazdenetommee píše:doomsnoopy píše:na starej 2016 som mal 19 a dosla na conti ale tato noca ma uz competition ....bud dojde na pss alebo 4stommee píše:Tak to jsem zvedav. Myslim ze na 19 muzou prijit i Conti Sport, mne na 20 prislo PSS, ale nestezuji si
Tak jak:)? Prisla na PSS nebo PS4? Ja byl teda prekvapenej, ze roztocit zadni 20" u tohohle auta je otazkou kychnuti za volantem
ada540i píše:Díky za odpověď. Chápu, že se tohle těžko popisuje, ale že na 18 nebo 19 bude auto pohodlnější než na 20 mi zas tolik nového neřekne. Zajímalo mě hlavně to jak je na tom podvozek CP s 20" oproti M3 bez CP na 19". Neměl si možnost jet i s jinou M3? Někde píšou, že je CP díky nově nastavenému adaptivnímu podvozku i na 20" v komfortním nastavení pohodlnější než bez CP na 19". A na dalším webu, že je to zase o dost horší. Tak kdo se v tom má vyznat. Chápu, že každý má jiné pocity, ale mě jde hlavně o to, které z těchhle dvou aut je v komfortu "pohodlnější". Myslím, že doomsnoopy měl obě auta, tak by to mohl objektivně posoudit.