Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X5 E53 4,4 v lpg
Já mám jiný dotaz. Zítra mi bude kámoš montovat LPG a tak jsme dnes připravovali kompresor do boční kapsy. Máte to nějak odhlučněný - dělá to docela rachot, když stojí člověk venku. Naskládal jsem okolo kompresoru tu výplň z toho originálního obalu, ale moc to nepomohlo. Ještě jsem koukal, že to bývá na zadní stěně kufru, ale tam to bude s odhlučněnín asi ještě horší, když to bude prakticky u zadních sedaček, nebo ne?
-
-
Kdosi jste se tady ptali na reference lpg servisu v Brně. Mrkněte se tady ke kolegům na forum e46, tam jsou s nima docela "pěkné" zkušenosti
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8 ... g&start=20
http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=8 ... g&start=20
Jestli se muzu podelit. Ja mam e39 535i a mam 65L toroid, delal to JARAX tady z fora - je od olomouce a za 30.000kč. Je na to frajer, dela lpg jak na bezicim pasu, mel jsem od nej nahradni auto - x5 4.4 lpg(pecka jak svina) - byla tam tusim 85 nebo 95 nadrz. Ja do ty svy 65 natankoval max 62 litru. tam se nejak upravuje ventil aby se tam dalo vic, a pak zalezi taky na cerpacce, nektere plni min a nektere víc. a tankování normálně schované ve víku nádrže od benzinu
Ale napiste Jaraxovi - ten ví ohldně lpg "VŠE"
za mě spokojenost
a v pak v praze je SNEJK - ale nemam s nim zkušenost - jen ze čtení
Ale napiste Jaraxovi - ten ví ohldně lpg "VŠE"
za mě spokojenost
a v pak v praze je SNEJK - ale nemam s nim zkušenost - jen ze čtení
Mám LPG od Matyáše Vaňka z Prahy a spokojenost. Kvůli DSP nemohl dát nivelační kompresor do boční kapsy, tak udělal úchyty a dal ho dozadu do prostoru rezervy a dal tam 65l nádrž - jinak by tam prej nacpal 75l za 1000,- příplatek myslím..Ventil prej taky nějak upravuje, takže se dá dost slušně orientovat podle ukazatele stavu LPG v nádrži a nacpu tam 63l..No a nájezd okolo 400km