Nemá smysl kamkoliv volat, už jsem se s tím setkal taky. Dřív se tyhle "fejky" vyskytovaly jenom na německých serverech, ale už to dorazilo i k nám.
Inzerát na auto v pěkném stavu za klidně poloviční cenu, než by byla průměrná odhadovaná reálná. Napíšeš tam, přijde ti báchorka o tom, jak je prodávající člověk v americe/británii/..., jak to auto bylo jeho bratra, který bohužel zahynul na motorce při nehodě, a že on to auto nechce, vdova mu dovolila ho prodat, ale auto je z nějakého důvodu v americe/británii/... A že máš poslat nějakou zálohu, že on auto pošle do ČR, na vlastní náklady atd.
Pohádka pro dospělé...

Kdo tomu chce věřit, ať klidně věří, jsou to jeho prachy...
Pro inspiraci a posouzení došlé odpovědi přikládám jeden mail, co mi kdysi poslali...se pobavíte
Dobrý den,
Vozidlo je stále na prodej za tuto cenu. Je v dobrém stavu, nemá žádné technické poškození, žádné škrábance nebo promácknutí, žádné skryté vady. Dodává se se všemi originál klíce, manuály, knihy údržby, zimní pneumatiky a všechny ceské dokumenty. Vuz byl mého bratra, který žil v Ceská republika, muj bratr zemrel pred 3 mesíci v hloupé nehode motocyklu. Jsem velmi smutný, že bolest je velmi velký pro me, to byl muj jediný bratr a já ho milovala moc. Bydlím ve Spojeném království, Glasgow a auto je se mnou. Jeho manželka mi dal auto prodat, protože ona se pohybovala u me doma a ona se nemuže použít jej zde ve Spojeném království, protože zde auta mají volant na pravé strane. Ona nechce zbohatnout na smrti mého bratra tak, že je duvod, proc jsem dal za nízkou cenu. To je ceská modelka a papíry a desky, má všechny zaplacené dane, a nyní všechny papíry a dokumenty jsou na mé jméno, pokud si chcete koupit to není žádný problém, protože pošlu auto ve své zemi a já budu platit za prepravní poplatky. Pro více informací jsem cekat, abyste mi poslat odpoved.
Dekuji vám!
PS: Jsem velmi líto, muj špatný ceský, pokud umíte anglicky to bude lepší pro me.