Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koncert banánů

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#81 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Kdyz uz tak aBsolutniho.... :)
N54 PWR
d.aemon

#82 Příspěvek od d.aemon »

Lione, už zas :prdel2:? Kdyby slunicko jednou naznačilo a pak nepřijelo, nikdo neřekne ani slovo, ale jak já to vidím, taxe ze svýho města snad nehnula. Keců a slibů byly tuny, ale realizace žádná. Né slabá, né sporadická, ale žádná, dochází ti, o čem je řeč a na co tady všichni narážíme?
Ano, v reálu jsme všichni OK a proto se rádi scházíme, proto rádi provětráme auta, pokecáme u jídla a pití, zazpíváme si (že, Uličníku), a proto nechápeme, co někomu brání v tom, aby se s námi sešel. :dunno:
IMHO kdybyste to tady ty a hlavně slunicko pořád nerozebírali a prostě řekli ano, je to tak, tak neřeknem ani slovo, ale neustálá obrana založená na nových a nových příslibech a ujiš?ování, jak je to někomu líto, že s náma nemohl být a jaxe těší, až mu to konečně vyjde, nás už nebaví.

Slunicko: nejsi tady ani jediná ženská, ani jediná blondýna. Nevšiml jsem si, že by Schóva měla jakýkoliv problém. V čem to asi je, co?
Když nepřijedeš do Brna, protože se ti nechce poslouchat narážky na tebe, tak asi nemáš žádný argument, kterým by ses nám postavila... a mimochodem, do těchhle věcí se rýpe tady, ale z očí do očí se povídá o autě, o životě a o jiných věcech.
Pokud jde o sraz v Brně nebo v okolí, musí se najít někdo, kdo ho zařídí a to kluci z Prahy asi neudělaj, co myslíš? A proč bys ho třeba ausgerechnet nemohla zařídit ty?

Tak a dost, takový romány stejně nikoho nebaví, ale už jsem to fakt nemohl vydržet.
DaF

#83 Příspěvek od DaF »

Ve vsem sohlasim s Daemonem...

Chtel jsem jeste pripsat, ze my nikoho nenutime do srazu a akci kolem BMW E36 klubu... Proste jen zahlasime, ze se neco, nekdy, nekde kona a kdo chce, tak muze prijet. Kdyz nekdo napise NE, JA NEMUZU, tak proste nemuze a tim to hasne. Mozna, ze je to skoda, ale to je tak vse. Ale kdyz do toho nekdo zacne vypravet, jak se tesi a jaka to bude parada a jak uz to nemuze vydrzet a jak by rad prijel a jak se tesi, az nas uvidi a pozna atd... No a pak se na to vykasle a zacne po skonceni takove akce popisovat, jak priste, uz, hned, se zase tesi na dalsi akci a skoda ze na te prave probehle nebyl... No tak to je o nicem!

Proste uz nam nezbyva nic jinyho, nez takovejm lidem rict, at si ty svoje kecy nechaj... At teda projevej neco jako "cin namisto vecnych slibu"...

Co se tyce Slunicka, uz hodnekrat jsem slysel jak by mohlo byt neco super. Ale bohuzel, kdyz prislo na vec, Slunicko se k nicemu nemeli, nikam neprijeli a pak se vymlouvali, jak nemohli, nebo jim to nevyslo, nebo se svest s nikym nemohli atd...

No a o srazu na Morave muzu rict jen toto: Brnensky tuning pritomni jsme byli vsichni... Potom se poradaly akce, ktere dokazeme zajistit nekde v nasem okoli, nebo je zajisti clenove, nekde, kde to znaji. Paul se sqele postaral v Liberci, Shrek zase sqele na Seci u Chrudimi. Holt v Brne na hlavnim nadrazi sraz delat nebudeme... V okoli Brna je to ale fain, tam by se tomu nikdo nebranil (Bozkov, Macocha, Blansko)... Je nejakej konretni navrh s nastinem cele realizace? :-)

(pokud by se neco takoveho naslo, prosim do noveho clanku v jine rubrice)

Jinak tady nikdo nic s zadnejma kecama neprehani, jen proste reagujeme na ty ubohosti a jiny smutny prispevky, ktery se tady posledni dobou objevujou a minime je potlacit... Nikdo tady z nikoho pitomce nedela, snad mame vsichni dostatek soudnosti a kazdej mame jen monitor a tyto stranky, abychom mohli posoudit objektivne. Muzeme si teda udelat jasny obrazek, kdo je kde, na ktere strane a kdo dela z koho (nebo ze sebe) pitomce.

Nerikam, ze ma kazdej hned vsechno znat... Ale zamyslet se, nez poslu dotaz na forum by nebylo od veci... Take doporucuji si po sobe sve vytvory obcas precist... I kdyz ja take nejsem bez omylu, co se preklepu a pravopisu tyce...

diky za pozornost.
d.aemon

#84 Příspěvek od d.aemon »

JJ, ještě maličkost k tomu, kdo si může udělat o kom obrázek a jakej: Jestli má někdo (a teď to nemyslím konkrétně) pocit, že jsme si o něm udělali špatný obrázek, musí přijet a pobavit se s náma osobně. Např. McFil se nám na druhým srazu předved ve vynikajícím světle, naopak jiní se předvedli přesně obráceně... Je to fakt o tom osobním kontaktu, to je nejlepší způsob, jaxe poznat. That's all folks, tádydádydádydá... :D
mcfil

#85 Příspěvek od mcfil »

Přesně jak říkaj kluci. Není v tom nic osobního.

P.S. jsem to ale šikula, že??:allright: I když "v nejlepším světle" - někdo by asi i řekl, že jsem totalshade na šišku. Ale šlo o to pobavit lidi, sebe a užít si to. jsme tu jen jednou no né. A VO TOM TO JE!
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Béďa »

Originál zaslal mcfil
[B]Přesně jak říkaj kluci. Není v tom nic osobního.

P.S. jsem to ale šikula, že??:allright: I když "v nejlepším světle" - někdo by asi i řekl, že jsem totalshade na šišku. Ale šlo o to pobavit lidi, sebe a užít si to. jsme tu jen jednou no né. A VO TOM TO JE!

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Kriznik

#87 Příspěvek od Kriznik »

kazdej sraz co jsme meli byl zuppa

nas prvni "ofiko" sraz byl natolik zuppa ze jsme za mesic nebo jak dlouho delali druhej :)

a vo tom to bylo je a bude o cinech a ne o kydech na foru...

muzes bejt na foru king, pak se na nekoho nekdy nekde vykaslat a ses za kokota... a naopak

keep walking :)
d.aemon

#88 Příspěvek od d.aemon »

:mhihi: Hele, Krizniku, ještě bysme stihli moravskej sraz. Přijedeš? :hehehe: :gobeer: :banan:
Kriznik

#89 Příspěvek od Kriznik »

no jasne, srazy v zime na blaticku musi bejt fakt fine :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#90 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal slunicko
[B]Dobré děkuju, ono když už příjde na věc a vzpomenu sraz u nás na Moravě, tak se k tomu nikdo z Vás taky neměl... mě něco vyčítejte...
No nic, chcete to tak, tak a? je po vašem!!!

DĚKUJU ŽE ASPOŇ CHVÍLU JSEM MOHLA BÝT S VÁMI, MĚJTE SE TU HEZKY A MNOHO Š?ASTNÝCH KILOMETRŮ....
PAPA SLUNÍČKO :slunce:

Jestli nejsi Zagorka ale uplne v pohode holka tak sleduj nejake akce a super bude, kdyz proste vsechny prekvapis a na nejakou prijedes:))) A bude to bomba, protoze nebudeme zklamany z toho, ze nejdriv sliby a pak nic. JUUU?:bigok:
ulicnik

#91 Příspěvek od ulicnik »

Jestli nejsi Zagorka ale uplne v pohode holka tak sleduj nejake akce a super bude, kdyz proste vsechny prekvapis a na nejakou prijedes)) A bude to bomba, protoze nebudeme zklamany z toho, ze nejdriv sliby a pak nic. JUUU?

Jasněže Sluníčko, někde se objev! Uvidíš ty naše KABRŇÁKY v akci a bude to v pohodě!
Biene Maja s doprovodem celé banánové skvadry bude ke slyšení snad v lednu v Lucerna music baru, pokud to klapne! :cool:
slunicko
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od slunicko »

Originál zaslal JFK
[B]Jestli nejsi Zagorka ale uplne v pohode holka tak sleduj nejake akce a super bude, kdyz proste vsechny prekvapis a na nejakou prijedes:))) A bude to bomba, protoze nebudeme zklamany z toho, ze nejdriv sliby a pak nic. JUUU?:bigok:

ANO :slunce:
Odpovědět