Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

do kolika najetejch km by jste sli?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal skautik
[B]a ehm z 6 :D

Dokonce. Počítal jsim i Z :D
Hlavně si to prolez a u dovozu z Italy buď přece jenom důkladnější. Jen dobrá rada. :)
jame

#82 Příspěvek od jame »

Originál zaslal skautik
[B]jo ale BMW servisu moc neni, pobliz Brno a Olomouc ... k bmw to pujde 100% ale nejspis az po koupi na diagnostiku a tak, jinak mam strach ze ti nejakej bazar to dovoli odvest 50km tam a 50km z5, trochu delsi testovaci jizda, nemyslis?

Po uz je trochu pozde, teda pokud nemas
nachystanej dalsi balik penez na opravy.
Jiank predpokladam ze koupim neco v
Brne nebo okoli, do renocaru neni daleko. Obcas
mam pocit, ze tu jezdi vic BMW nez skodovek, ale na prodej jich tu moc neni.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

JOJO taloši se o to staraj a hlavně to šetří a jezdí pomalinku.... :bigok:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal jame
[B]Po uz je trochu pozde, teda pokud nemas
nachystanej dalsi balik penez na opravy.
Jiank predpokladam ze koupim neco v
Brne nebo okoli, do renocaru neni daleko. Obcas
mam pocit, ze tu jezdi vic BMW nez skodovek, ale na prodej jich tu moc neni.

no ale presto, proste si myslim, ze s tebou nikdo nepodnikne zkusebni jizdu 50km dlouhou a povezte mi kdo z vas to pred koupi nechal projet na diagnostice. Je fakt ze by to mohlo rozhodnout. Pokud pojedu pro auto do ostravy tak jsem v prdeli protoze tam je nejbliz nekde bosh, co? Btw ojety auto kupuju s tim ze do nej jeste tak 10 - 15t vlozim, to je proste nutnost.

2René ..... jak jsi to myslel s tema italama? o dovozu vim prd
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No prostě to berou jako spotřebák.Nějak to nešetřej i když můžeš narazit na vyjímku.Jinak nechápu ,proč nekoupíš báwa přímo od majitele někde z inzerce či přes známého.Každý z nich s tebou určitě rád do servisu na prohlídku skočí,pokud ovšem něco netají.Pak najednou nemají čas a takový ty keci.Jo´a do kolika peněz to chceš,páč mám pár kluků co by možná prodali svou krasavici.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal rene kurc
[B]No prostě to berou jako spotřebák.Nějak to nešetřej i když můžeš narazit na vyjímku.Jinak nechápu ,proč nekoupíš báwa přímo od majitele někde z inzerce či přes známého.Každý z nich s tebou určitě rád do servisu na prohlídku skočí,pokud ovšem něco netají.Pak najednou nemají čas a takový ty keci.Jo´a do kolika peněz to chceš,páč mám pár kluků co by možná prodali svou krasavici.

ja hlavne nevim jestli to vemu na leasing nebo hotovy, zalezi jak moc rychle mi vrati penize, ale ponevadz s tim vraceni jako obvykle nespechaji, tak asi na leasing. jinak chci TD nebo TDS tak do 200t cim min tim lip, ale ne zadnou plecku :)

jinak ne z e se me budes nadavat ze to chci na lizu, potrebuju naklady a to hodne, tak preplatek neresim
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No na otázku do kolika peněz si mi stejně neodpověděl,takže ti nemůžu nic doporučít.Akorát ze zkušeností známých ti doporučuju jen auto v super stavu.Ono TD a TDS jsou někdy problémové při špatném zacházení předešlých majitelů.No a sehnat nějakou 92 s tím aby měla najeto do 200k je trošku maturita nebo spíš VŠ!!!U toho diesla dávej 3x větší pozor na motor a běž to kupovat s někým kdo to zná!!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#88 Příspěvek od skautik Čestný člen »

jo odpovedel :) myslel jsem do 200t korun, zapomel jsem to pripsat tak se omlouvam :D

to je jasny ze si dam sakra velkej pozor a beru nejmin rv94
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Nejde tak ani o rok jak o stav .Jinak se tu před nedávnem prodávala docela pěkná 325td na pěkných kolech komplet udělaná.Tak si to někde najdi.Myslím,že za 189k.
jame

#90 Příspěvek od jame »

[B]Jo´a do kolika peněz to chceš,páč mám pár kluků co by možná prodali svou krasavici.

A byl by nejakej sestivalec tak do 180?
jame

#91 Příspěvek od jame »

[B]Nejde tak ani o rok jak o stav .Jinak se tu před nedávnem prodávala docela pěkná 325td na pěkných kolech komplet udělaná.Tak si to někde najdi.Myslím,že za 189k.

udajne 91 a 92 meli nejaky mouchy,
od roku 93 se zlepsila kvalita, ale nevim
o co konkretne jde.
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Shrek »

První celkové vylepšení přišlo po prázdninách '91 a pak každý rok. Mám rád ty co napíšou "jedna paní povídala"...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#93 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No Shreku nevím proč tady vedeš takové blbé kecy,ale chtěl jsem mu jen poradit.Jinak tu nemelu co jedná paní povidala,ale to co známi zažili např. kámoš koupil TDčko a řešil asi 3x hlavu za 3roky.Jinej si koupil 325tds koupeno v čr se serviskou a narval do něho takový balík,že mi z toho bylo na nic.Nebo mi tu chceš vyprávět,že to byly nejpovedenější modely od BMW?Ale ty si určitě zas něco najdeš....Mimochodem se divím,že tu přiznáváš,že po roce 91 docházelo k vylepšení každý rok,to asi o něčem svědčí ne?
abdul

#94 Příspěvek od abdul »

I ten nejvetsi fanda BMW musi priznat ze 2,4Td a potazmo i 2,5 TDS proste mely problemy s praskajicima hlavama... mel sem fesaka 325 tds koupeny u nas 1 majitel a taky na tom byla delana hlava...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#95 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No mě to prostě docela nas... to co tu Shrek napsal...ten motor 2,4 td se prý snad vyráběl do nějakých rumunských traktorů,ale to jsem slyšel od kámoše co dělá v BMW,za to neručím,ale nemám důvod mu nevěřit...
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Georgis »

Hlavy - Jo to už tady taky bylo. Hlídat dostatek chladící kapaliny + nevytáčet studený motor.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#97 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Ale já vím a taky sem tam vyčistit chladič atd..,ale prostě do toho nevlezeš jak se ti předešlí k tomu chovali a musíš přiznat ,že jsou tyto motory k tomu víc náchylné než jiné.
abdul

#98 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal Georgis
[B]Hlavy - Jo to už tady taky bylo. Hlídat dostatek chladící kapaliny + nevytáčet studený motor.

jojo kamos si tam pridelal cidlo ktery mu hlasilo ze ma malo vody v okruhu... samozrejme az pote co absolvoval celou proceduru s prasklou hlavou... 2,5tds na tom bylo uz lepe ale k dokonalosti jeste porad daleko... zato 3,0 D je naprosto spickova masina...
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od bpytlik »

Me zatim hlava nepraskla, no i kdyz jak jsem se dneska vzbudil, moc daleko k tomu nemela :) Ale uz je to f poho :)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#100 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No ty krávo mi v ní praská ještě te?...fuj ta hnusná kořalka...
Odpovědět