Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

100km/hod - 200km/hod

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od bpytlik »

850csi by mela mit 0-200 neco kolem 20sec...
Bubi

#82 Příspěvek od Bubi »

To jak rychle se zabrzdí mi zajímá stejně tolik jako zrychlení!!! Zkuste stopovat i to!!!
Martinéz

#83 Příspěvek od Martinéz »

Teda kdyz vidim ten rozdil mezi naftou a 328i, akorat me to utvrzuje v tom, ze moje dalsi kara by mela bejt benzin sestival aspon 2,5l. Lopolova palba je u my kary fakt velka neznama...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Lukas H. píše:
LOPOLO píše:
JFK píše:[quote="adam"]Kdy bude 0-250kmh v M5? :P Kdyz uz nemam moznost v takove strojovne aspon sedet tak bych to chtel aspon videt na videu :D

dnes jsem koupil opet gumy takze brzy:) video bude o-200, 0-270 a 270-0:)

Super, na to sem extreme zvedavej.

Voe zapni si telefon a muzes byt u toho... :) Za chvili to jdem testnout...[/quote]

spal jsem a na tech gumach bych se toho asi zucastnit nechtel :-)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od skautik Čestný člen »

LOPOLO píše:
Lukas H. píše:
LOPOLO píše:[quote="JFK"][quote="adam"]Kdy bude 0-250kmh v M5? :P Kdyz uz nemam moznost v takove strojovne aspon sedet tak bych to chtel aspon videt na videu :D

dnes jsem koupil opet gumy takze brzy:) video bude o-200, 0-270 a 270-0:)

Super, na to sem extreme zvedavej.

Voe zapni si telefon a muzes byt u toho... :) Za chvili to jdem testnout...[/quote]

spal jsem a na tech gumach bych se toho asi zucastnit nechtel :-)[/quote]

dyt robert psal ze uz ma novy .)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#86 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Mno jo ... rozespalej asi blbe vidim :? ..... ale mam to :) .. M5 je tady:
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/test_M5.avi

Je to docela hukot :lol: Hodne me prekvapilo, ze ma M5 kratsi dvojku nez ja.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Anonymous píše:jo toje narez

mam video stare upravene e30 a ta frci z 0-245 za 9,5s :twisted:

tak tohle sem si daval tak 30x za sebou. Ta tricka ma sice lepsi cas a ne zcela regulerni trat ale ...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://test.axonsystems.cz/bmwklub/E36sprint.avi
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/race1.mpeg

Myslim, ze mas jeste co dohanet Bubi. Pocitam ze tem pilotum tece bezne krev ze vsech otvoru a sedej tam v tlakovym oblecku ze stihacky :lol:
Bubi

#88 Příspěvek od Bubi »

LOPOLO píše:Mno jo ... rozespalej asi blbe vidim :? ..... ale mam to :) .. M5 je tady:
http://test.axonsystems.cz/bmwklub/test_M5.avi

Je to docela hukot :lol:

souhlas :shock:
Bubi

#89 Příspěvek od Bubi »

LOPOLO píše:

tak tohle sem si daval tak 30x za sebou. Ta tricka ma sice lepsi cas a ne zcela regulerni trat ale ...... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Myslim, ze mas jeste co dohanet Bubi. Pocitam ze tem pilotum tece bezne krev ze vsech otvoru a sedej tam v tlakovym oblecku ze stihacky :lol:

Ty vole co to je??? To je straaašnýýýýýý!!!

Nějaké bližší info??? Ta E36 hlavně! Co tam má???
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Mad Max »

Mariom5 píše:Niečo pre mad maxa BMW 540ia teo. 100-200km/h 23,2.

0-100km/h 7,5 sec
0-200km/h 30,7 sec

Zdroj auto motor und sport 1992

Jak dám letní sadu, tak natočím pár videí.
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od 530DAT »

Bubi píše:
LOPOLO píše:

Ty vole co to je??? To je straaašnýýýýýý!!!

taky to chci vedet to je naaarreeeezzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Bubi píše:Ty vole co to je??? To je straaašnýýýýýý!!!

http://h83n7c1o1022.bredband.skanova.com/m3turbo/
Lukke

#93 Příspěvek od Lukke »

No Lopolo je to výborný! Tak teď nevim jestli Tě dám. ;-) Já to dneska zkusil jen na chvilku, na ne moc dobrý cestě a byl jsem 100-200 kolem 19 sekund. Kde jste to testovali přesně a? na to samý místo můžu vyrazit taky a natočit to? :lol:
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od 530DAT »

19 sec??? to je sakra dobry,,, zkusim take ale jsem tezsi...
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Pyron »

Hmmm...Tak jsem po tejdnu f rachotě o5 na netu a rychle jsem přelouskal tuhle diskuzi, která je fakt hustá jako téma samo..Fschichni co se na těch testech podíleli, maj u mě šáňo. Jen tak mimochodem - jak na strahovskejch kolejích vede DIDO (superstar - ANNA 18), tak na podolí jednoznačně wedou f toptenu wasche widea ještě z půwodního webu - srazy, pálení gum a nějaká sebewražedná osádka zelené 325i (asi ta, co má teď Béďa). Bohužel nikoho z wás neznám osobně (kromě Hanze, který do Hollywoodu zřejmě nemíří a na těch videích nefiguruje), a tak z wás asi budou jen celebrity bez jmen a často i bez twáře :) Mno teď jsem dostaháwal fsche co tu bylo a po neděli to je na podolí...tak to budou mít panáčkowé na kolejích asi průjem až to uwidí. Jen tak dál! Fakt super..
Lukke

#96 Příspěvek od Lukke »

530DAT píše:19 sec??? to je sakra dobry,,, zkusim take ale jsem tezsi...

Jo nějak tak, měřil jsem to jen na mobilu na stopkách na obyčejný silnici. :lol: Musim zajet s kamerou na dálnici to natočit. O kolik to máš těžší? A asi o 10 koníků míň? To by mě zajímalo porovnání. Závodil jsem nedavno s kámošem s 530d 184ps a ujel jsem mu fakt dost...
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Pyron »

Jo a ohledně toho, co snižuje zrychlení je pořadí asi takhle: 1) hmotnost rotačních částí (disk, guma, brzd. kotouč), hmotnost celé soustawy (auto, osádka, náplně), 3) valivý odpor kol -to si myslím, že jsou obecně základní odporový faktory. Odpor vzduchu asi až nad 120km/h...
Bubi

#98 Příspěvek od Bubi »

Pyron píše:Hmmm...Tak jsem po tejdnu f rachotě o5 na netu a rychle jsem přelouskal tuhle diskuzi, která je fakt hustá jako téma samo..Fschichni co se na těch testech podíleli, maj u mě šáňo. Jen tak mimochodem - jak na strahovskejch kolejích vede DIDO (superstar - ANNA 18), tak na podolí jednoznačně wedou f toptenu wasche widea ještě z půwodního webu - srazy, pálení gum a nějaká sebewražedná osádka zelené 325i (asi ta, co má teď Béďa). Bohužel nikoho z wás neznám osobně (kromě Hanze, který do Hollywoodu zřejmě nemíří a na těch videích nefiguruje), a tak z wás asi budou jen celebrity bez jmen a často i bez twáře :) Mno teď jsem dostaháwal fsche co tu bylo a po neděli to je na podolí...tak to budou mít panáčkowé na kolejích asi průjem až to uwidí. Jen tak dál! Fakt super..

Podolí? To jsi 100 metrů ode mne :) Loni jsem kolem kolejí proháněl v zimě červenou Octávku RS :) A pokud občas slyšíte a zahlédnete černé BMW M3, tak to jsem taky já :) Kamarád tam má i garáž a děláme tam úpravy.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#99 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Pyron píše:Hmmm...Tak jsem po tejdnu f rachotě o5 na netu a rychle jsem přelouskal tuhle diskuzi, která je fakt hustá jako téma samo..Fschichni co se na těch testech podíleli, maj u mě šáňo. Jen tak mimochodem - jak na strahovskejch kolejích vede DIDO (superstar - ANNA 18), tak na podolí jednoznačně wedou f toptenu wasche widea ještě z půwodního webu - srazy, pálení gum a nějaká sebewražedná osádka zelené 325i (asi ta, co má teď Béďa). Bohužel nikoho z wás neznám osobně (kromě Hanze, který do Hollywoodu zřejmě nemíří a na těch videích nefiguruje), a tak z wás asi budou jen celebrity bez jmen a často i bez twáře :) Mno teď jsem dostaháwal fsche co tu bylo a po neděli to je na podolí...tak to budou mít panáčkowé na kolejích asi průjem až to uwidí. Jen tak dál! Fakt super..

Hehe .. jesttli tam mame i stejnou povest jako ta nesoudna ....... tak potez :-)
Anonymous

#100 Příspěvek od Anonymous »

Lukke píše:
530DAT píše:19 sec??? to je sakra dobry,,, zkusim take ale jsem tezsi...

Jo nějak tak, měřil jsem to jen na mobilu na stopkách na obyčejný silnici. :lol: Musim zajet s kamerou na dálnici to natočit. O kolik to máš těžší? A asi o 10 koníků míň? To by mě zajímalo porovnání. Závodil jsem nedavno s kámošem s 530d 184ps a ujel jsem mu fakt dost...

koniku bych mel mit stejne!? (194) a tezsi jsem asi o 180kg...
tak to nekdy testnem, vim uz jsme se domlouvali a ty jsi z plzne, tak nekde na ty dalnici....
Odpovědět