Slid píše:surfis píše:Slid píše:[quote="surfis"][quote="Slid"][quote="surfis"][quote="Slid"]Měnit motor 1.6 za 1.8 je nesmysl, když motory jsou stejné
chip nemá význam, spíše jen upravit mapu a omezovač žádné koníky nepřidá.
Čili jedině úprava motoru, vačka,hlava, písty atd. atd. svody sportovní výfuk,komplet odlehčit, převodovku a vše optimalizovat na sebe na max. výkon. potom uděláš z 316i auto co pojede, ale za tolik peněz že se z toho poděláš a je to holý nesmysl, buď auto si nech jak je a nebo prodej a kup 6tivál a bude to lepší než překopávat 316i

Máš nějaký problém, že se pořád do mě navážíš nebo máš nějaké připomínky, naposled folie atd. protože už mě vážně vytáčíš.

Je vidět, že nepřemejšlíš, nad tím, co píšeš.
Pokud chce něco vylepšit a nechce do toho moc vrážet, tak motor M43 1,8 koupí na vrakárně za max 5K a chip cca to samé. Když se podíváš, že chip vydoluje z 1,8 10 koní, tak mi vychází nárůst výkonu oproti 1,6 rovných 24 a 35nm! Pokud do toho nebudu počítat práci, tak to vyjde na 10K (práce bude stejně + - 3K). Kolik by asi stála úprava motoru 1,6 aby si zvednul 25 koní?
Tohle je nejlepší řešení, jak zvýšit výkon za optimální cenu.[/quote]
ach jo
Už vidím jak sežne 318i M43 za 5tis komplet s pc a svazkem a ještě v perfektním stavu

A o chipu a 10hp? je vidět že si nikdy nejel v benzinu bez turba po chipu, protože chipovat benzin bez turba je nesmysl, to nepoznáš, chip se dává až po úpravě motoru kde se optimalizuje mapa na upravený motor.
Kdyby měl diesla.......
Čili těch tvejch 10tis jsou vyhozený peníze oknem.Prostě upravovat 316i je totální nesmysl.[/quote]
Zase nevíš, o čem píšeš. Na co k motoru jednotku, na co kabelový svazek. Úplně stačí holej motor. Vždyť je úplně stejnej...

Už jen pro tu prdel, mám chuť si nechat změřit výkon na brzdě (mám to zadarmo) a pak to nechat chipnout a znovu změřit. Ale pro mě jsou to vyhozený peníze za chip.
Já končím.... nemá to cenu. Prostě si nejlepší, všechno víš, všechno znáš, všude si byl a všechno si viděl.[/quote]
Já nevím o čem píšu

Píšu jen o věcech co mám zažité nebo mám s nimi nějaké zkušenosti u aut se pohybuju od malička je to můj koníček, čili nějaké zkušenosti si myslím mám a rád někomu poradím, pokud vím, že ty strhneš vždy mé řeči co píšu jiným směrem a navážíš se do mě je věc jiná, já se jen moc těším ať tě poznám live, protože si s tebou moc rád popovídám....[/quote]
nedohadujte se tu pořád. Tak máte každej svůj názor, no bóže. Vy toho naděláte