Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

crash

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Kami1

#81 Příspěvek od Kami1 »

informaci mám odtud http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=70039&start=60
pokud tuto informaci nemáš hlavně ty, pak tu opravdu něco v nepořádku je.

To, že by mě za komančů bez upozornění vyhodili z fóra, by mě teda pěkně nasralo.

Právě tyto tvé přímé reakce se mi libí.
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Dacud »

castro píše:
M3maniac píše:
Dacud píše:staci na kazdou tu mytnou branu hodit radary a nikdo nikam spechat nebude... a to ze tam jsou radary bych nezverejnoval aby mel pak kazdej papiry v cistirne ;-) a pokuty bych zvedl poradne nahoru...

promluvil člověk, co nikdy v životě nejel na silnicích čr více jak 129,9 km/h :D

nebo někdo ze StudentAgency :-))
ja uz mel papiry 3x v cistirne ;-) takze uz jezdim celkem slusne :-)
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#83 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

wow, tak to je masakr :D tak jak jsi to mohl napsat takovou pikačovinu? :D
Kami1

#84 Příspěvek od Kami1 »

protože si říká - když já, tak všichni :)

na dálnicích pak jen slečny a pánové v kloboukách...
... a vedle nich v levým pruhu kamioni
patriot
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od patriot »

Dacud píše:ja uz mel papiry 3x v cistirne ;-)

no, s tím bych se moc nechlubil ... :D :D
shade741

#86 Příspěvek od shade741 »

No já zase musím říct, že se pomalu nemůžu jet v baforu klidně projet :( a to mám "jen" e 36 325Td. Každý třetí řidič, fávem počínaje oktávkou,golfem atd konče si asi honí ego nebo nevím. Minulý týden jsem jel jen 140 km cestu, a za tu dobu mě málem dvakrát sejmuli a jendnou to bylo asi na milimetry, málem mě předjíždející okta vytlačila ze silnice. Neříkám, že jezdím pořád 90 a 130 to bych těžce kecal, ale to co předvádí jistí jedinci na silnici je na pěst. :evil: Předjíždění v nepřehledných úsecích, pro mě absolutně nepochopitelné vybržďování od mladých k*kotů(jednomu se to umě už těžce nevyplatilo) a dále mnou nazývaní konstantní řidiči- pořád jedou např 70- předjedete, dojedete do obce jedete 50 a on vás zase v tý 70 dojede a předjede :roll: No, za poseldních 14 dní sem tak naštvanej, že už delší trasy raději ani nechci jezdit :(
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Dacud »

patriot píše:
Dacud píše:ja uz mel papiry 3x v cistirne ;-)

no, s tím bych se moc nechlubil ... :D :D
ja se tim nechlubim ale kdyz si to tak vemu tak kazdej druhej by o ne mel prijit a na dalnici snad kazdej... protoze tam kdyz jede clovek 180 tak je porad nejpomalejsi... kdyby byly na ruznych usekach staly radary o kterych by nikdo nevedel tak bych byl pro... nekterym papiry vemou a nekomu daji smesnou ceskou pokutu... protoze tady je to jen vysmech...
Traviss

#88 Příspěvek od Traviss »

Schválně, kdo se najde :D

http://pirati.xf.cz/search.php
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8 ;)
Sharki

#89 Příspěvek od Sharki »

shade741 píše:No já zase musím říct, že se pomalu nemůžu jet v baforu klidně projet :( a to mám "jen" e 36 325Td. Každý třetí řidič, fávem počínaje oktávkou,golfem atd konče si asi honí ego nebo nevím. Minulý týden jsem jel jen 140 km cestu, a za tu dobu mě málem dvakrát sejmuli a jendnou to bylo asi na milimetry, málem mě předjíždející okta vytlačila ze silnice. Neříkám, že jezdím pořád 90 a 130 to bych těžce kecal, ale to co předvádí jistí jedinci na silnici je na pěst. :evil: Předjíždění v nepřehledných úsecích, pro mě absolutně nepochopitelné vybržďování od mladých k*kotů(jednomu se to umě už těžce nevyplatilo) a dále mnou nazývaní konstantní řidiči- pořád jedou např 70- předjedete, dojedete do obce jedete 50 a on vás zase v tý 70 dojede a předjede :roll: No, za poseldních 14 dní sem tak naštvanej, že už delší trasy raději ani nechci jezdit :(

to mi povidej, mluvis mi primo z duše ..... normalne jezdim sluzebakem a bafo mam fakt spis jako angličáka v garáži a jednou za 14 dni se jedu projet.... tedka uz jezdim snad jen po meste protoze se bez kecu uz bojim na silnicích po zkusenostech ze sluzebnich cest...
kdy pominu dementy co regulerne blikaj vlevo a jendou vpravo, nebo dpocujou doleva a v momente kdyz je mijim ze jedu rovne si to rozmyslej a bez podivani na me najedou (predevcirem fakt milimetry), tak za minuly tyden jsem potkal ve meste na kruhaku 3x auto v protismeru..nejenna tom kruhaku on jel dal jeste, malem me sejmul a jeste mi hrozil a nadaval..... pred mesicem si to vjizdim do Veltrus za mnou jede kamion jako blazen ok je tam sice 50tka ale jel sem 70tkou protoze to je mimo baraky usek a bal jsem se aby to ubrzdil... chyba lavky, 70 bylo malo, dojel me ze mi malem narazil zezadu do auta, zacal troubit, pak me na neskutecnym miste tesne pred kruhakem predjizdel, vytlacil me ze silnice ze sem jel tesne u prikopu a dvouma kolama na trave a zadnim navesem mi jeste ohnul zrcatko kdyz me mijel... neuhnout uz se valim 4x pres strechu. To ze me predjizdej v zatacce na plny care 3x za den to ani nemluvim...prakticky uz si rikam kdyz to vidim ze uvidim crash z prvni lajny :( neskutecny bezmozci.. Jamile sednu do bafa je to vsechno jeste o moc horsi... asi si myslej ze mam auto na zavodeni a nemam nic lepsiho nez si s nekam pomerovat ego... totalne mam znechuceny cestovani ze uz jezdim opravdu jen ve meste, tam to zase necham 10 minut nekde zaparkovany a mam pryc v lepsim pripade jen čepičky od ventilku v horsim pripade znak z kapoty... nejezdim rozhodne jak posranej ale dodrzuju strikne predpisy a pripadam si jak škodna na strelnici... neztratil jsem jeste ani bod jak řidič a bojim se jezdit. Nekdy chytnu uz vzteky takovyho nerva ze jedu autem a nadavam, opravdu sproste nadavam, že se bojim že mi praskne cevka v hlave :o) nejde mi treba do hlavy jak muze nekdo predjizdet na plne care, v zatacce, v kolone kde jede za sebou 20 aut apod. tesne pred mestem kde mame asi 6 semaforu, takze si casove nepomuze i kdyby predjel 10 aut apod..... kazdej den, kazdej den to stejny, stejny kokoti. Jak vydim nagelovanyho blba v oktavce tak si rikam, "ty seš jasnej smejde", nebo nějakýho šampóna v otuzeny káře, kridlo jak z letadla, vzadu topenařskou rouru na konci vejfuku apod.. Zajimavej poznatek jakmile jedu sluzebakem kazdej me na ty plny care predjede i kdyz nejedu pomalu, ale jakmile sem v bavku tak muzu jet klidne 30km h ale zadnej z tech "frajirku" najendou nema koule na to me teda "namazat".... ale na sluzebni feldu si troufnou i na plne care v zatačce....nechutne jako...ale samozrejme najdou se takovy, vetsinou ti tuzeři nagelovany, co si troufnou vyprovokovat i bafko :), snazej se provokovat , zavodit, ale u mě jsou na špatny adrese, to je vetsinou nasere jeste vic tak mi zacnou delat naschvaly, brzdit atd. Ve voze uz mam krasnou tonfu a paintballku a cekam az me nekdo vytoci maximalne a pujde se chtit prat jeste. Takze po mych zkuisenostech jsem uz tak vynervenej ze jakmile me predjizdi podobnej pablb v zatačce , tak na to obcas dupnu abych mu zvednul mandle a je mi v ty chvili jedno jeslti se vysekame oba nebo jen on.Nekolikrat me uz ohrozili svou agresivni jizdou takze na ne mrdam a je mi jedno jestli treba specha za manzelkou do nemocnice,i kdyz nekdo specha, mel by pouzivat obcas mozek, at si pro me zamne jede 100Km h mestem na viditelnym useku, ale to co predvadi vetsina je na vyndani z auta, rozbit drzku, sebrat papiry nadosmrti... normalne jim v tu chvili preju aby se rozmazli tak hodně aby uz z toho auta nevylezli a bylo o par blbcu mene na silnicich... druha sorta jsou duchodci co jednou na 5Otce 20 a maj smrt ve vocich a radiovku na hlave.... tohle mi prijde totiz taky docela na facku, jesi na to nemaj at se na to vyprdnou a jeslti jendou na spotrebuju abyc jejich HTP mela pod 3l na 100 tak . Nevim cim to je ale jel jsem pred par tydny celym nemeckem, po dalnici 160 - 180km h a nikoho sem neohrozil, nikdo neohrozil me, kdo me dojel neproblikaval, proste sjem mu uhnul a zaradil se jak to slo, useky kde je 100km jsem jel tak jak se ma... proste super cesta, zadne nervy atd. vyjedu u nas a chce se mi blejt po 10 minutach.... Jinak moje draha polovicka mela tu čest potkat pred 2 lety pana Trpisovskeho, tenkrat jeste neznameho medialne.... normalne vylez z auta, protoze moje pritelkyne s jeho mati nejeli dostatecne rychle, tak je vybrzdil,donutil je zastavit v odstavnym pruhu , jeste vylez z auta a zacal jim sproste nadavat, kopat do auta atd. atd. ... takze az potkam nejakyho podobnyho č....a tak ho čeká odemě facelift TONFA. Takze moje zkusenost denně negativni...
petelin

#90 Příspěvek od petelin »

shade741 píše:Každý třetí řidič, fávem počínaje oktávkou,golfem atd konče si asi honí ego nebo nevím.

To máš naprostou pravdu, všichni škodováci se musí povýšit tím,že natřou Bawo.. :D
Dacud
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Dacud »

petelin píše:
shade741 píše:Každý třetí řidič, fávem počínaje oktávkou,golfem atd konče si asi honí ego nebo nevím.

To máš naprostou pravdu, všichni škodováci se musí povýšit tím,že natřou Bawo.. :D
pritom ten v bawu jede na petku s lehkou nohou a on to honi s oktavkou na trojku :D
Traviss

#92 Příspěvek od Traviss »

Tak právě před chvílí do čtveřice :D Málem jsem měl předek kratší o bílý Hnůjdaj i30... Uprostřed Ovy z vedlejší odbočoval autobus do mého protisměru a docela déle mu to trvalo, takže jsem z 50tky musel zpomalit tak na 30, hodil jsem tam za 2, že projedu rovně křižovatku, hlavní byla do L doleva - tak zleva z hlavní na vedlejší přejížděl taky rovně ten i30. Za tím právě projelým autobusem nemohl totálně nic do křižovatky vidět..takže brzda, ABS, troubím... ach jo..
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8 ;)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od patriot »

Traviss píše:Schválně, kdo se najde :D

http://pirati.xf.cz/search.php

negativní :D :D
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od Jendix »

Jezdim spíš po dálnicích a převážně v Německu, co mě ale naprosto dostává je to blikání při předjíždění. Uplně nesnášim když člověk míjí auto jedoucí v pravým pruhu a v tu chvíli, nebo nejlépe pár metrů před, mi tam dotyčné auto hodí blinkr. Už párkrát jsem se v podobné situaci pěkně zapotil. O kamionech ani nemluvě, ty už se do zrcátka vůbec nekoukaji a rovnou to tam fiknou

Ono kamiony jsou kapitola sama o sobě, cokoliv co má značku na východ od německa jezdí většinou jako prasata, rozestup půl metru a ještě při tom čuměji na notebooka nebo smolej smsky. Nejlepší borci jsou ukrajinci a poláci.

Jako třešničku na závěr, jednou jsem v zimě na D8 potkal maďarskej kamion s řetězama, byla tma a od kamionu lítali jiskry jako prase. Onen kamion mě zhruba v kile předjížděl.
MatelliE36 Člen Klubu
Člen Klubu

#95 Příspěvek od MatelliE36 Člen Klubu »

:lol: :lol: to se ti nedivim, proti kamionkarum nic nemam. Nerikam ze vsichni,ale vetsina z tech co maji domov na vychod od nas je peklo potkat na dalnici. Jezdim docela casto a nejlepší je kdyz kamion predjizdi kamion :evil: jeden 88km/h druhej 90km/h a dej se vule bozi :lol:
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od SpookyKT »

Jendix píše:Ono kamiony jsou kapitola sama o sobě, cokoliv co má značku na východ od německa jezdí většinou jako prasata, rozestup půl metru a ještě při tom čuměji na notebooka nebo smolej smsky. Nejlepší borci jsou ukrajinci a poláci.

No tak o něměckých "kamionech" bych ti mohl taky vyprávět spoustu příhod...
Jezdím co týden IT-CZ.
Pravda že PL-HU je frekvence hovad o něco větší, italové to je kapitola sama pro sebe, ale je to především mezi ušima než SPZtkou ...
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Jendix »

SpookyKT píše:
Jendix píše:Ono kamiony jsou kapitola sama o sobě, cokoliv co má značku na východ od německa jezdí většinou jako prasata, rozestup půl metru a ještě při tom čuměji na notebooka nebo smolej smsky. Nejlepší borci jsou ukrajinci a poláci.

No tak o něměckých "kamionech" bych ti mohl taky vyprávět spoustu příhod...
Jezdím co týden IT-CZ.
Pravda že PL-HU je frekvence hovad o něco větší, italové to je kapitola sama pro sebe, ale je to především mezi ušima než SPZtkou ...

já jsem ty německý ani nezmiňoval, oni jsou v podstatě to nejlepší z nejhoršího.. :-D sice dělaji taky kokotiny, ale alespoň jezdí s větším odstupem.. ale ty rumuni, poláci as...

jsme kolikrát řikali, proč oni to jejich slavný předjíždění např. jen v pátek od 12 do půlnoci nezakážou na dálnici obecně.. stejně způsobujou většinu chaosu a nehod jen díky tomu jejich stylu předjíždění..

na druhou stranu chápu že je to práce jako jiná, ale všechno by mělo mít svoje hranice.. ono by bylo stejně pomalu nejlepší vytlačit. kamionovou dopravu z dálnic na koleje.. přinejmenším u tý tranzitní by to neměl bejt žádnej velkej problém..
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od SpookyKT »

Chápu že vás vytáčí předjíždění kamionu 88 vs. 90.
Ale dovedeš si představit jak by to vypadalo kdyby jsme měli totální zákaz?

Taky tak předjíždím, nic jiného mi totiž nezbývá ...
1. Měl bych se dostat v předem daném časovém úseku na místo.
2. Snažím se předjíždět až v tu chvíli když ve zpětným zrcátku nevidím žádný osobák, nebo alespoň pokud vidím tak velkou mezeru, aby ten za mnou mohl včas zareagovat.

I tak mi ten manévr trvá třeba 2 minuty. Když ti pak v poslední chvíli předjížděný přidá a ty se s ním další dvě minuty přetahuješ. Tak si pak za největšího kokota pod sluncem a osobáci tě vyblikávaj.

3. Nesnáším lepení kamionu na kamion, hovada co jezdí 2 metry za sebou nechápu! A nebo se mám až moc rád. :) Ale pokud se chystám kamion předjet, musím chtě nechtě zkrátit bezpečnou vzdálenost. Třeba v Rakousku, značky s rozestupy 50m ...
Jak bych tedy měl správně předjet? Když při 50m rozestupu začnu předjíždět tak 5 minut budu dojíždět kamion, během těch pěti minut mě pojdede X osobáků s ťukáním si na čelo, 2 minuty ho budu "skutečně" předjíždět a dalších 5 minut mi bude trvat zařazení do pravého pruhu abych tomu za mnou nechal 50m rozestup.

Nikdo není bez chyby, i mě se povede někdy prasárna, ale snažím se to minimalizovat a při jízdě drobet přemejšlet. Dneska to totiž není žádná sranda ... :?
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od xSAFA »

Já bych řekl, že nadávat na kamiony už je takovej českej folklór... Že jsou jejich manévry někdy přinejmenším k zamyšlení a že čím dál na východ tím horší stav kamionu a většinou i větší mantinel za volantem je pravda ale celkový problém kamionové dopravy asi neleží na bedrech samotných řidičů. Takovým těm věčným křiklounům bych doporučil nějakou besedu s řidičem kamionu co už má nějaké ty roky odkroucené aby si taky poslechl co jsou schopni udělat řidiči osobáků kamionům právě třeba kvůli tomu, že se dlouho předjížděli. Každej jen slepě nadává na kamiony, ale nevidí věc z druhé strany a nemá nutkání se zamyslet proč tomu a onomu tak je. Proč jsou naše cesty zahlcené kamiony, proč jsou všude vyjeté koleje, proč jsou za volantem těchto obrů řidiči s nulovými zkušenostmi a IQ tykve, proč kamion jedoucí 88km/h je předjížděn kamionem co jede 90m/h a zbrzdí to dopravu v celém jednom směru dálnice? atd atd... Ale to už je typická česká vlastnost myslet jen sám na sebe a neřešit co se děje kolem a jen tupě nadávat a nepřemýšlet nad okolnostmi. Já teď jedu, já spěchám, nedej bože aby mě někdo minutu blokoval... :roll: Podotýkám, že kamion jsem nikdy v životě neřídil ani nikdo zo rodiny není jeho řidičem, ale měl sem tu možnost se s pár takovými pobavit.

Dacud píše:staci na kazdou tu mytnou branu hodit radary a nikdo nikam spechat nebude...

Ve chvíli, kdy bude rychlost pořád považována za ten největší prohřešek to bude u nás na cestách vypadat tak jak vypadá. Exkluzivní rychlé passaty neustále někde loví strašlivé piráty jedoucí 160km/h co ohrožují celý svět kolem sebe, ale paka za volantem co dokáží na cestě udělat manévry kdy zůstává rozum stát a připravují řidičům kolem hodně horké chvilky jsou jednoduše přehlíženi. Ono je jednodušší čapnout rychle jedoucí auto a napařit mu pokutu, než dozorovat dopravu a hledat v očích některých řidičů sice menší prohřešky ale ve výsledku daleko nebezpečnější než jet 20 přes limit. Tím neříkám, že by se neměla rychlost kontrolovat, ale když vidím co se děje na cestách i za přítomnosti PČR a nikdo to neřeší tak je mi z toho trošku smutno. Narvat na každou mýtnici radar je opravdu super nápad a určitě vyřeší všechny problémy na našich dálnicích, všichni pojedou 125 a bude blaze. 8) 8) 8) :mad: Jak je možné, že v německu jsou úseky s neomezenou rychlostí a je na nich daleko menší nehodosvost než na našich cestách se 130kou? :idea:
capri
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od capri »

mě osobně kamiony jako takový nevaděj kupodivu češi jezděj v celku v pohodě ale zatim pokaždý když sem potkal polskej kamion tak mě téměř vždy zprasil tudle mě začal vytlačovat z levýho pruhu na svodidla což nebylo zrovna příjemný :)
Odpovědět